Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri15

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA si eu sper sa vii cu o veste frumoasa.Sa faci poze sa vedem si noi locurile prin care veti merge.

REMALISS ma bucur ca ai mai scris. Ce mai face Rebeca?

CRISTINA cum ziceam si eu...sunt prea dezamagita de comportamentul lui Alin.Intr-o zi i-am propus sa petrecem o zi cu rolurile inversate.Adica, el sa stea 12 ore acasa cu Alessio si sa duca si o sarcina.El sa se gandeasca in fiecare zi ce mancam a doua zi si ce mananca alessio a doua zi. El sa se gandeasca daca avem haine calcate, daca are Alessio are haine calcate.iar eu sa plec de acasa 12 ore.....eu sa stau la calc sa ma uit la tot felul de prostii cum face el.......rezultatul? A zambit. In ziua cand am sangerat.....toata ziua l-am carat pe Alessio in brate. Ca afara nu a vr4ut sa mearga pe jos.....si nuam stiut ca va fi asa pututros si am plecat la plimbare fara carut......

MCRISSA ce frumos povestestiacolo despre sot cum mangaie burta.Sa va ajute D-zeu si Sf.Stelian sa va ocroteasca ptr totdeauna.

MAMAGIULIEI multumim ptr vestile despre CAMY.D-ne ajuta.Au internat-o?

In rest, la mine in familie s-a dat drumul la nasteri. Avem atatea gravidute.....pe 3 a nascut si nasa.Fetita.Totul bine. Acusi, pe 13 va naste cumnate nr 3.......de pe 26 e posibil sa nasca oricand cumnata nr 2.....si pr urma urmez eu.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana,voi face poze cu siguranta si vi le arat!
Te rog sa nu mai te superi ca nu ii faci bine lui bebe! Nu mai pune totul la suflet. Barbatii nu inteleg mereu ce simtim noi.

Mcrissa, si eu cu prima sarcina am ramas tot in concediu. Poate va fi si acum la fel. Doamne ajuta! Ce frumos trebuie sa fie sa simti cum iti mangaie sotul burtica...

Cristina, d-abia astept sa iti fac galerie! Vezi sa nu nasti cat sunt in concediu! Ca nu vreau sa ratez galeria!

Lau, tu pe unde umbli? Fa aici prezenta! Vezi ca noi suntem cele mai in febra cu bebe...Hai sa ii dam inainte cu carbunii!

Va pup pe toate!

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Danangie, multumesc mult de intrebare! Rebeca e bine, vorbareata in limba ei...Toata ziua misuna prin casa, iar pe afara nu stie decat sa alerge.Asa mai fac si eu sport Cred ca practici acelasi sport ca si mine daca Alessio merge singur sau mai bine zis daca alearga...Las' ca e bine sa fie plini de energie, chiar daca energia noastra la sfarsitul unei zile e epuizata!A doua zi o luam de la capat, dar avem multumirea ca Dumnezeu ne-a dat copii sanatosi!Ce altceva sa ne mai dorim?

Nu am vazut poze recente cu Alessio...Nu cred ca ai pus poze de la 1 an...

Mcrissa, ce pace printesa din burtica? A inceput sa dea din picioruse?Te-ai mai linistit, da?

Irinabobe, ma bucur sa te "revad"! Ce mai faci???????

IreneCam, ce mai face Miruna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ce de vesti bune! Minunate! Uraaaa! Michelle, felicitari din suflet, ai reusit!
Chantal, ma bucur ca ne-ai scris...Felcitari pentru Maria!

Dana, eu ma gandesc mereu la tine, la Cristina_Ana si la Jojo, cat de curajoase si puternice sunteti. Cu micutii la 1-2 ani si cu bebe in burtica nu e deloc usor.

Va imbratisez cu mare drag pe toate si revin sa va povestesc din peripetiile Mirunicai:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

In seara asta sora a eliminat sarcina in WC. Suntem tare mahniti.....6 ani ca sa ramana din nou si nici de data asta n-a fost sa fie. Camera gestationala arata cat o lingura, fara coada...stiti lingura........eu stau acu' si ma intreb...cum D-zeu nu vedea nimic doctorul ala la eco daca era destul de maricica camera gestationala........
LAU te rog, daca vrei sa-mi reamintesti ce analize se fac in zilele de ciclu 2°,14° si 21°. Multumesc.

Off...ce trista sunt.....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

imi pare sincer, sincer rau pentru pierderea surorii tale . Cred ca nu sunt cuvinte sa o consoleze .
Sa-i dea DD putere sa mearga mai departe cu investigatiile si sa reuseasca .

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, Nici nu stiu ce sa spun...sunt muta! Dumnezeu sa o intareasca pe sora ta si sa ii aline durerea!

Fetelor ne citim saptamana viitoare! Va pup si va doresc multe bucurii!

Cristina_ana, daca nasti intre timp...iti zic de pe acum nastere usoara si un bebe sanatos tun!

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Danangie, imi pre rau pt surioara ta.....

in rest numai vesti minunate !! Felicitari mamicilor Chantal, Michelle, Liana Minunile au venit in viata voastra, sa va bucurati de ele!

felicitari si gravidutelor Mcrissa, Cristina ana, Danangie , asteptam numai vesti bune!!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna dragele mele

ce bucurie in topic si ce bin este

ninia, concediu placut si te asteptam cu un "samburel" in burtica

dana, esti de apreciat, asa este, sotii nu inteleg, li se pare lucru fff usor sa stai acasa cu bebe si doar atat;dar cine o sa aiba doua comori in curand si va uita de toate cele grele? Timpul le rezolva pe toate

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Plang de fericire ... ma bucur enorm pt cele 2 fete minunate:Michelle si Chantal ... sa va traiasca minunile! Ati reusit!
Sa dea DD sa creasca sanatosi si frumosi si sa va bucurati de ei!
Felicitari!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput