Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri15
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Chantal spune:
Danangie, multumesc! Sa-ti traiasca si tie Alessio si samburelul din burtica.
Fetita mea se numeste Maria, iti dai seama ca pt mine e cea mai frumoasa fetita din lume. Suntem bine, foarte mancaciosi si crestem vazand cu ochii. Nu stiu daca la subiectul asta se vorbeste atat despre copii, nu vreau sa necajesc pe cineva. Eu stiu bine ce inseamna asta...
Nu am povestea nasterii, nu am scris pe forum despre sarcina, a fost un secret absolut. Uneori, mi-e teama si acum...
Vad ca te necajesti pt sot. Si eu m-am razboit cu al meu dupa ce a aparut Maria. Nu se implica atat de mult cu bebe cat as fi vrut eu . Acum s-a mai dat pe brazda...
Te pup si-ti doresc sarcina usoara in continuare!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
remaliss spune:
Chantal, bine ai revenit! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucure mereu!Poate pui cateva poze sa va vedem
o mamica fericita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Chantal, felicitari pentru fetita! Sa creasca mare si sanatoasa!
Dana, m-ai facut sa imi dea lacrimile! Imi doresc enorm sa ne dea tuturor Dumnezeu o minune! Sper sa va dau si eu o veste buna dupa co. Mergem la Sighisoara, Sibiel si Moeciu.D-abia astept. Avem mare nevoie de relaxare, mai ales ca a fost 1 an greu. Pe 16 august aniversam si 1 an de la nunta si vom fi in concediu, intr-un loc de vis.
Cat despre sot...imi pare tare rau ca nu te intelege, dar sunt sigura ca se va rezolva problema si veti fi o familie fericita.
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru
remaliss spune:
Ninia, concediu placut!! Poate vii de acolo cu o veste buna! Sa dea Dumnezeu!
Danangie, !
o mamica fericita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Multumesc mult Remaliss. Sa te auda Dumnezeu!
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru
cristina_ana spune:
Chantal, ce surpriza placuta!!!! Ma bucur enorm pentru tine, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati toata viata de ea!
Ia te uita cum apar fetele "vechi", rand pe rand!
Flavia, ma bucur sa te aud! Mi-a fost dor de tine!
Voi ati observat ca toate fetele de pe lista noastra de acum 2-3 ani au reusit sa aiba copilasul mult visat? Cred ca suntem niste fete tare curajoase, nu-i asa?!! Sau ne-o fi purtat noroc forumul asta!
Ninia, va anunt cand ma duc sa nasc, nu vreau sa raman fara galerie!
Dana, eu m-am resmenat de mult ca anumiti barbat nu pot intelege in totalitate prin ce trecem noi. Si mie imi este extraordinar de greu cu Andrei si acum cu burtica asa de mare, mai ales ca de cand l-am dat la cresa e aproape mereu bolnav si tot acasa sta! Dar eu nu prea ma mai plang la sot, oricum nu ma intelege asa cum as vrea eu, lui nu i se pare asa mare chestie ca stau acasa cu copilul, ba chiar ma "invidiaza"! SI numai eu stiu prin ce trec cind sunt cu ANdrei pe afara si il apuca crizele de trantit pe jos si urlat, si trebuie sa-l car in brate, etc, etc! Dar sper sa ma ajute DD sa trec cu bine prin tot!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
Cata fericire zilele astea la subiectul nostrusper sa avem de acum incolo numai astfel de mesaje.
Chantal felicitari pentru minunea ta Maria!asteptam poze si povestea ta.Subiectul asta l-am creat tocmai pentru a putea vorbi mai usor despre comorile noastre din burtica si despre minunile care deja s-au nascut.
danangie imi pare rau ca nu te intelege Alin, imi imaginez cat iti e de greu acum cu burtica, ma vad pe mine ca zici ca trag la jug orice as face si nu fac mare lucru.dar noi femeile suntem puternice, trecem peste toate.sotul imi spunea ca daca era sa faca el zilnic injectii ar fi renuntat si ca ma intelege daca nu vreau sa merg mai departe(asta inainte sa raman insarcinata, ca acum e disperat dupa burtica, se trezeste si noaptea si o pupa, o mangaie).
ninia tin pumnii sa va intoarceti trei din concediu.eu la toate cele 3 sarcinile am ramas dupa intoarcerea din concediu(de la mare).
cristina ana abia astept sa pun majoretele la treaba.pana atunci le pun sa exerseze.pupici multi pentru Andreinu am mai vazut poze recente cu el.nu a fost cu voi la mare?
remaliss
IreneCAM ce mai faci?imi e dor de tine 16+
Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
DARIA stiu ca voi ma ascultati, dar crede-ma ca m-am si saturat sa ma plang...cum zice Alin ...parca sunt ca o baba. Dar sincer ...fac tot posibilul sa nu ma plang....
CHANTAL aici se poate vorbi despre orisice.De aceea a fost facut acest subiect......ptr a posta si despre bucurii.La "durere" era prea naspa sa intri sa-ti manifesti fericirea cand alte fete abia pierdeau sarcina. Deci, aici poti vorbi despre tot. Sa-ti traiasca Maria!Un nume foarte frumos.Daca aveam fetita si eu tot Maria ii puneam dar ca al doilea nume. Daca tu te-ai simtit bine nespunand despre sarcina e bine asa. Conteaza mult linistea sufleteasca. Cat despre sot....si eu am ramas dezamagita...dar asta e.
Revin...
DANA si
![](copilas.gif)
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione piů viva dell'amore....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Danangie, in momentele alea nasoale, daca nici sa plang nu sunt lasata si nici sa ma plang celor ce ma asculta, eu atunci sigur explodez Cateodata doar atat imi ramanea, sa plang si sa tanjesc dupa vorbe intelegatoare
tururor !
Sa stiti ca draga de Camy e bine, placenta e bine si bbFlavius e bine Doamne ajuta in continuare
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !