Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri15
Raspunsuri - Pagina 13
Ninia81 spune:
DOAMNE CE VESTE FRUMOASA!!! MI S-A FACUT PIELEA DE GAINA!
NASTERE USOARA MICHELLE SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS CA TINE!

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru 
remaliss spune:
Michelle, nastere usoara si un baietel sanatos si frumos!! Ce surpriza minunata!!

HAI LUKAS GABRIEL !!!

o mamica fericita
aneline spune:
Inca nu a nascut.. I-au montat epidurala, iar acum o ora avea dilatatie 4. Asteptam vesti. Hai Miha!!
szivarvany spune:
Doamne, iti multumesc pentru minunea ce se intampla 
Michelle, iti doresc din tot sufletul un bb sanatos, iti doresc sa fii mereu fericita de acum incolo si sa aveti parte de tot binele din toata lumea asta 

pt MAMI MICHELLE
si pt BB LUKAS GABRIEL
Este cea mai fruoasa veste 
Plang de emotie.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Ninia81 spune:
Hai Michelle! Hai bebe Lukas! Doamne cate emotii am! Este tare frumos ce se intampla!
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru 
cristy74 spune:
Doamne, nu-mi vine sa cred. Michelle nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios iti doresc
.
Dupa atata suferinta uite ca s-a implinit visul tau. Te pup si sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume.
Ninia81 spune:
Inca nicio veste? D-abia astept sa o felicit si sa ii vad pozele cu minunea ei!
Inca odata ne-a demonstrat Dumnezeu cat de Bun e EL! Iti multumim Doamne pentru ce ai facut pentru draga noastra Michelle!
danangie spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aneline Pentru ca sunt sigura ca va bucurati la fel de mult ca mine...va pun aici cea mai buna veste a zilei, primita de la o prietena:
|
Eram SIGURA ca MICHELLE e gravida. Nu stiu de ce.Dar dintotdeauna am avut aceasta presimtire! Dintotdeauna! Sa dea Domnul sa mearga totul bine si sa fiti sanatosi si fericiti ca o meritati din plin! Refacere rapida dupa!!
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
szivarvany spune:
Danangie, da, si eu speram sa "coaca" ceva atat de frumos 
Astept vestile si tot pe refresh stau de azi dimineata 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
irinabobe spune:
de stiut nu stia nimeni dar...stia toata lumea
.
michelle bafta sa fiti sanatosi amandoi!