Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

michelle chiar imi trebuie bataitacred ca il cam agit pe bebe.gata, trebuie sa ma potolesc.

acum am venit de la ecograf si am aflat ca bebe drag din burtica e fetita.banuiam eu, pentru ca iniante sa fac testul am visat ca tineam in brate o floare infasata si ziceam ca e fetita mea

13+ Minunea din burtica

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

felicitari pentru printesa si sa o vedem sanatoasa la mami in brate

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

lauraa am plans de emotie cand am citit mesajul tau.abia aaastept sa vad pozele.asa visez si eu la zilele cand imi voi tine puiul in brate si la ziua in care vom merge la biserica pentru botez sa-I multumesc lui Dumnezeu.Acum ma rog si ziua si noaptea la Dumnezeu sa se nasca sanatoasa micuta.imi este atat de frica, chiar azi am fost iara la ecograf pentru ca de 2 zile nu imi mai este greata si imi era frica de ce e mai rau.Multumesc lui Dumnezeu bebe e bine, e activa.Miercuri avem iara eco

13+ Minunea din burtica

Puisori

ma regasesc in cuvintele tale; asa eram si eu si dr imi zicea:"draga mea suna-ma zilnic daca te face sa te simti mai bine".Nu-l sunam zilnic, dar de 2 ori pe saptamana cel putin o faceam si ne vedeam saptamanal si s-a meritat.Fruntea sus nu mai e mult

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

Azi a venit pe lume mezina de Jojo-Miha!
(3,400g, 52cm, scor Apgar 9)

Felicitari mamicii si multa sanatate amandurora!
Fetelor,voi stiti cat de mult s-a chinuit Miha, cate sarcini, cati ingerasi a pierdut, cat de mult a suferit... si iata, azi, A REUSIT, este mamica a doua fetite sanatoase, superbe!!!!!! Bravo!
Eu le imbratisez pe amandoua cu drag si... astept ca mamica sa revina sa ne scrie, sa ne arate poze cu printesele!!!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

felicitari din inima si recuperare rapida si bebe sanatos

Mergi la inceput

L5845, tinem pumnii deci?????? hai cu vestea cea mare cat mai repede

Laura sanatate multa fetitei

iar maraie mandra; astazi nu mi-a doprmit deloc!!!!! ma duc sa vad ce face ca ea nu plange, doar se ENERVEAZA;adoarme singura, rade in permanenta, ce mai ...Dumnezeu mi-a dat o minune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jojo_miha

Am incarcat niste poze .
http://community.webshots.com/album/573763759GTNwhW

Mamica a doua printese
Teodora Ioana(29.09.2007) si Larisa Gabriela(22.07.2009)

o delicata si o frumusete; sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Lau multumim pentru mesajul de la Pepsi. M-a facut sa am lacrimi in ochi. Tare mult ne lipseste optimisul insuflat de ea.

La mine azi e ziua 1. Punct si de la capat.

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pe aici eram.stresata ca de obicei nu imi vine sa scriu decat dupa ce fac eco.si aseara am fost iara la eco, bubulina e bine, ecografic are 17 saptamani, creste draga lui mami.tati e mandru tare de ea, zicea ca e o acrobata, o clipa nu sta la ecograf.am inceput sa o simt, incet ca pe un pestisor, dar nu in fiecare zi.am inteles ca pana la 20 de saptamani nu e o problema daca nu il simti zilnic pe bebe, incerc sa nu-mi fac un stres si din asta.

15+ Minunea din burtica

Puisori

Mergi la inceput

jojo felicitari pentru printesca mica, e frumoasa foc, iar poza cand Teodora ii da un pupic surioarei ei e de visSa va bucurati de ele, sa fie sanatoase!

15+ Minunea din burtica

Puisori

Mergi la inceput

lau multumim pentru mesajul de la Pepsi.imi e dor de easi apropo de gravidute de aici, io stiu 3 care nu au scris pe forumasteptam sa se nasca puiutii lor sanatosi!

lauraa am vazut pozele de la botez, e superba Maya, o minune de la Doamne Doamne.

ninia imi pare rau pentru Z1, tin pumnii sa fie cu noroc luna asta

danangie asa sunt barbatii, mai neatenti.al meu e de groza cand e cu nepotii, mai bine stau singuri deact cu el.ii invarte si le da drumul, ii ia de picioare si ii da cu capul in jos dupa ce au mancat

laurici imi pare rau ca a fost bolnavioara Thea.dar de ce i-a facut injectii si nu i-a pus branula?ca sunt traumatizante rau injectiile pentru copilasi.

cristy74, irinabobe, mamagiuliei, danangie, cristina_ana

ma duc sa trag un pui de somn

15+ Minunea din burtica

Puisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris, la burtica ta cuminte. Daca fie`ta va fi ca Giulia, nu o vei simti nici des si nici mult si nici in foarta Asa ca nu-ti face din asta o problema mare. Eu o simteam cand aveam burta cat casa si doar la 10 seara maxim o juma` de ora, foate fin si usor. A recuperat ea dupa
Ma bucura tare mult sa stiu ca mai sunt 3 gravidute incognito, le doresc din tot sufletul sa scrie vestea cea mare aici

Ninia, , lasa ca prinzi tu de luna urmatoare o odisee de iarna si vei avea un pui de vara Doamne ajuta Eu mi-am dorit tare mult sa mai nasc in 2010, mi se pare un an tare bun si imi inspira mult optimism

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput