Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Pai da mai DARIA de zeci de ori l-am dus singura la tobogan si nu i s-a mai intamplat nimic si o data ca avea Alin grija de el!!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

frunzaream forumul,ca doar is la servici ,v-am citit si m-am gandit sa ma inscriu si in acest club.
tre sa incep proiectul bebe2,dar mi-e groaza pt ca am 2 ingerashi in ceruri,pierduti din cauza trombofiliei(sigur)si a tiroidei auto-imune(poate).am aflat de balarii dupa aceste pierderi .

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, am aflat despre Kossir intrand la odiseea de apr-mart 2010. Am citit lista si am vazut-o pe Kossir. A fost prima graviduta de acolo.. Nu te mai supara din cauza cazaturilor....copiii sunt experti in asta.Sa treaca buba.
Eu au trebui sa testez sambata, dar nu cred ca va mai fi cazul...pentru ca s-a instalat PMS-ul. Asta e. Mergem mai departe. Sambata viitoare plecam in concediu. D-abia astept!

Mamagiulie,eu nu coc nimic...deocamadata!Dar coc eu ceva pana la finele anului asta.

Danny1, bine ai venit printre noi si mult noroc in proiectul bb2.

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

MESAJ DE LA PEPSI :

«fetele mele dragi, mi-e tare dor de voi, si nu e zi sa nu ma gindesc la
voi toate (nu enumar ca sigur uit pe careva)....................merci mult
ca intrebati de mine .lau si michelle ma tin la curent cu noutatile despre
voi, care ma bucur ca sint f bune! felicitari mcrissa(ma gindesc ff des la
tine) si tare m-am bucurat sa-mi zica lau ca ai trecut cu bine de 13
s................bravo, va fi bine de data asta ai sa vezi! felicitari jojo
ptr minune, mi-a trimis lau poze, e minunata! dana, si cristina ma bucur
tare mult ptr voi ca totul e ok, sa aveti nasteri
usoare.................ma bucur atit de mult de toate
gravidutele.................mai stiu doua care nu s-au exprimat pe forum,
si de care ma bucur din suflet......................si alte fete care poate
sint si noi nu stim ca sint gravide sau fericite mamici! suferinta nu s-a
sters din sufletele noastre, dar am primit o raza de soare si sintem
fericite si stam sub ea cit mai mult................nu vom uita niciodata
ziua x..............care ne-a schimbat viata ptr
totdeauna...............dar vedeti voi fetelor, va mai amintiti voi de
visul meu? cel in care ne-am visat pe noi toate cu bebei in brate? ei uite,
ca incet incet el este real! fete care nu au crezut ca-si vor mai vedea
visul cu ochii, acest vis a devenit sau va deveni in curind(ma gindesc la
una in mod special tare draga mie) REALITATE.................ma bucur atit
de mult fetelor mele dragi, ptr voi, ptr mine..............ptr noi toate,
ptr ca am reusit, iar cele care inca nu au reusit, e doar o chestiune de
timp, sigur veti reusi si voi intr-o maniera sau alta, trebuie doar sa
continuati sa credeti (lau, irina, mcrissa, etc) sigur va veni si la voi
raza de soare, nu se poate altfel!
eu sint bine, mi-e tare bine la noul job, dar nu am acces la internet, doar
de trimis mailuri pot......................seara cind ajung acasa piticii
ma ocupa cu totul nici mailurile nu mai apuc sa le citesc, in schimb citesc
multe carti de cind merg cu autobuzul. am fost la ocean, in vacanta, 10
zile, a fost pur si simplu minunat, am pus poze pe albumul de pe google in
semnatura................minunat, de 10 ani cred ca nu am mai avut asa o
vacanta frumoasa...............biroul sotului merge super bine ptr moment,
sa vedem ce ne asteapta la iarna...............sintem sanatosi asta e cel
mai important.............dominic incepe scoala la sfirsitul lui august,
are 2 dinti care se misca..............are 5 ani.............nu-mi vine sa
cred.............david, vorbeste si e mare strengar, are 2 ani, in august
si el va merge la gradinita mare cu grupe......................sanatosi
amindoi, ceea ce este tot ce conteaza! ii iubesc atit de
mult....................
va las dragele mele, sa aveti grija de voi toate, sa-mi veniti numa cu
vesti bune si sa stiti ca ma gindesc la voi fff des!va pup tare cu drag pe
toate fara nici o exceptie (si pe piticii vostrii in acelasi timp)»

Va si va si eu pe TOATE !
Revin maine sa mai scriu si eu.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pepsi, si multumim pentru mesaj Ce feciori mari ai
Lau, sar`na

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Pepsi ma bucur ca ai mai dat un semn de viata. tare as vrea sa mai vad poze cu strugureii. te pup si aveti grija de voi.
va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dragelor !

O sa-i transmit lui Pepsi toate mesajele de la voi, asa cum am facut si pana acum. Ca sa nu mai cautati, sper ca nu se supara ca va dau direct linkul ca sa vedeti ultimele poze puse de ea, aici.

cristy ma bucur mult ca ne mai scrii, si merci de pumnii stransi. Doamne Ajuta! si tie si la printesica, am vazut pozele si m-am topit.
jojo inca o data FELICITARI! Ai doua minuni de fetite, sa fie sanatoase si cuminti, sa va insenineze viata.
danangie Alessio e un scump si un nazdravan, cred ca nu sta o clipa locului, e bine dupa cazatura ? Sper sa uite intamplarea si sa fie totul bine . Sora ta e pana la urma? Tu mai ai destul de putin si o sa-ti intalnesti iubirea cea mica din burtica, si sarcina usoara si mai departe.
Tizo prin cate treci si tu cu frumoasa , sanatate multa la amandoua si multi.
Michelle ma bucur mult ca mai scrii, sper ca esti bine, sanatoasa.
cristina_ana , LA MULTI ANI ! cu intarziere pentru ANDREI. Sa creasca mare, sanatos si sa aiba mult noroc. Am tras cu ochiul la poze, sunteti o familie implinita, acusi vine si printesa. Cred ca flacaul a fost tare incantat de tractor . si sa ne anunti cand sa punem -le la munca,da?
Ninia totusi eu sper sa nu vina invazia de rusi. Tin pumnii si ma ! Multumim de vestea buna despre kossir, poate mai intra si ea pe aici, daca nu ne-a uitat .
irinabobe ce mai faci?
mcrisa unde te-ai ascuns? Ce face micuta gimnasta?
mamagiuliei cum sa nu te primim? De fapt, esti de-a noastra de mult timp, multumim ca esti alaturi de noi toate.
danny1 bine ai venit printre noi, iti tinem pumnii sa treci cat mai curand si la clubul "Odisee", poate ne molipsim si mergem de mana mai multe de aici. Despre trombofilie, nu stiu mai nimic, dar in privinta tiroiditei autoimune, poti sta linistita, atata timp cat o ti sub control, nu cauzeaza pierderi de sarcina, din cate stiu eu.

Eu nu am vesti noi, astept rusnacii zilele astea si apoi, sper sa fim sanatosi sa mergem si noi in concediu, poate "se prinde" acolo ceva .

Va si va pe TOATE !!!

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

LAU multumesc frumos. Tu intotdeauna esti o draguta. Eu mai incet cu scrisul momentan, trec printr-o perioada mai naspa, asa ca deocamdata ma multumesc sa citesc ce mai scrieti voi. Sa ai concediu placut si sper din suflet sa se prinda ceva.

Danny1 ma bucur sa te gasesc si aici, bine ai venit printre noi. Spor la treaba pentru bb2. Stiu ca e greu dupa 2 sarcini pierdute, dar curaj ca se poate. Tin pumnii stransi.

Ninia si tie concediu placut. Hai ca poate se intampla si la tine tot in condediu.

Danangie tin pumnii pentru sora ta si pupam buba lui Alessio. Of mititelul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Off-topic!Iertati-ma !Pepsi,pupici si mult dor de la mamicile de mai-iunie!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna dragele mele

incerc sa recuperez din urma, dar sa nu se trezeasca mandra pun intai poze si apoi revin

abia aseara am primit pozele si dvd de la botez http://picasaweb.google.com/laurraa14/BotezMaya3Iulie09?feat=directlink

am fost fff ocupati mai ales ca duminica am cununat, cateva poze am aici http://picasaweb.google.com/laurraa14/Cununat26Iulie?feat=directlink

iar minunea noastra ne incanta zi de zi: uitati filmulete cum papa si gangureste nervoasa, cum este cand se trezeste, cum si-a descoperit manutzele (astazi le-am facut) http://www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

mcrissa, ma bucur din inima ca dublu test a iesit bine

jojo, sunt la pagina 3 de citit, dar sper ca ai nascut usor si fara probleme

danangie, sa iti fie de bine concediul si asteptam pe bebe in curand

ninia, astept vestea cea mare

ma duc la recuperat

ps: Maya e din ce in ce mai jucausa, noi incepem sa scapam de kg acumulate (35 per total de la tratamentul de mentinere, dar noi sa fim sanatosi), gangureste toata ziua si cere sa vorbesti cu ea, ne fixeaza cu privirea, are niste ochi albastri care ma termina, suntem cumparati si vanduti in orice minut de ea

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput