Copil mushcacios

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t
cred ca un ton ferm prin care este dezaprobat gestul (fara a fi ina amenintator) si putina rabdare sunt suficiente. e o faza care va trece, undeva inspre 2 ani

Si eu cred la fel. Rabdare am, de suparat nu prea pot sa ma supar din moment ce stiu ca ma musca din afectiune.

Pe copiii din parc, insa, ii musca din frustrare, agresivitate si pentru ca ii invadeaza spatiul personal (ma rog, daca suna prea pompos, sa ma scuzati). Adica vine un copchil si-i ia din mana jucaria - hatz! Vine alt copchil si pune mana pe carucior cand Gabi bea apa - hatz!

Cum procedez in situatiile astea? Eu sunt langa el dar totul se petrece atat de repede incat nu apuc sa fac nimic. Cum impac bietul copil care plange? Cum ii explic mamei ca fi-miu nu e 'rau', ci se exprima si el cum poate? De ce unii copii sunt mai mushcaciosi ca altii? Fac eu ceva gresit? Ii provoc eu vreo frustrare de care nu sunt constienta?

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka
Cum procedez in situatiile astea? Eu sunt langa el dar totul se petrece atat de repede incat nu apuc sa fac nimic. Cum impac bietul copil care plange? Cum ii explic mamei ca fi-miu nu e 'rau', ci se exprima si el cum poate? De ce unii copii sunt mai mushcaciosi ca altii? Fac eu ceva gresit? Ii provoc eu vreo frustrare de care nu sunt constienta?

You cannot both dance and not pay the piper.

Bune intrebari.
La noi dureaza de 4-5 luni, bune....

Mergi la inceput