Catalin Crisan divorteaza!
http://www.click.ro/Vedete/sotii-crisan-divorteaza-din-cauza-banilor
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Raspunsuri
Ramonika spune:
cica si Gica Hagi ar divorta, desi ei dezmint lucrul asta...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Deus spune:
sa le fie de bine! decat sa stea nefericiti impreuna, ca atatea alte casnicii mai bine separat si happy:) si, nu-i treaba noastra ca nu suntem prieteni la catarama sa stim exact ce-i in casa lor.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
rory76 spune:
Ma intreb ce s-ar intampla daca si-ar gasi omul de munca...s-ar impaca? Cam simplist prezentata situatia de cei de la click, cred ca sunt multe alte probleme acolo...
"Trust no one!"
LindaZ spune:
Din Acandemia Catavencu:
@La prima vedere, pareau o familie perfecta. Genul ala de familie fericita care lanseaza un album (Astia suntem noi, aparut în 2008) in care canta laolalta cu plozii, ca-n Sunetul muzicii. Acum, totul s-a destramat. Mitul Catalin Crisan, barbatul grizonant pana la exasperare, care obisnuia sa vorbeasca cu marea si sa nu calce niciodata stramb, s-a facut tandari. Daca pana si Catalin Crisan divorteaza, inseamna ca suntem condamnati cu totii.@
http://www.catavencu.ro/catalin_crisan_daca_pleci_lasa_ma_pe_mine-8810.html
Pe mine m-a intristat tare vestea.Imi placea de el din clasa a VII a de cand l-am auzit prima data la Mamaia, apoi si in timp, ca om, era mereu politicos, respecta batranii, avea bun simt, era familist, tatic fericit ...chiar imi pare rau.
Mihaela Zaharia
www.parenting.ro
deni08 spune:
nimeni nu este obligat sa mai stea langa o persoana daca nu se mai inteleg,dar totusi pacat de copii pt ca in urma divorturilor ei sufera cel mai mult.
herra spune:
saptamana trecuta, butonand, am ajuns pe un post unde o aveau la telefon pe (inca) sotia lui, iar in studio pe redactora de la click sau autoarea articolului.
bine-nteles ca asa zisa "stire" este foarte departe de adevar, dupa spusele sotiei, pe care dna de la click nu prea avea cum sa o contrazica, inclusiv partea ca el nu mai face spectacole si nu mai aduce bani in casa.
a mai spus femeia ca ea nu e de acord sa divorteze, sa arunce pe fereastra atatia ani, cu bune si cu rele, asa ca inca nu se stie ce se va intampla.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
andreea_mg spune:
Ceva sigur a fost, daca subiectul a ajuns "pe sticla" si nici nu s-a dat o dezmintire imediat din partea impricinatilor...
_giulianna_ spune:
Am mai citit pe undeva, ca toata lumea a fost socata la aflarea vestii, chiar si prietenii lor cei mai apropiati.
Poate au avut consiliu de familie si au decis sa-si mai acorde un timp.
Personal n-am crezut atunci cand am citit, dar cum fara foc nu iese fum...chir daca ei spun ca se scriu numai prostii, ceva ceva tot a fost.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
bobocel_07 spune:
Am vazut zilele trecute la Maruta un reportaj cu sotia lui Catalin Crisan in care ea a recunoscut ca o sa divorteze, si ca nu mai exista cale de impacare desi inca il iubeste pe Catalin.Asta dupa ce a aparut in ziare o poza de a ei cu un barbat si ea a vrut sa dezminta acea stire, invitand barbatul acela si pe sotia lui sa spuna ca au fost toti trei impreuna, numai ca cei de la ziare au taiat-o pe sotia barbatului din poza publicand poza doar cu ei amandoi si scriind ca este amantul ei.Asa ca nu msai e cale de impacare intre ei cel putin asa sustine viitoarea ex-sotie a lui.
alexia_07