Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

iulika ce burtica frumoasa ai! tu esti f slaba si de aceea nici burtica nu are cum sa fie f mare. stai linistita, sunt sigura ca bb va fi bine.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Cred ca era pt Iulia mesajul cå nu mai sunt asa 'gazeloaså' ca Iulia de mult

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Moni_iulia pai cam asa este, sa dea DD sa ajungi la prenatal, pentru ca prenatalul este platit din fondurile de stat in proportie de 85% iar restul de 15% din fondurile societatii dar doar pentru primele 6 sapt ale concediului (conform Contractului colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 art. 66).

Iti tin si tie pumnii ca nu este deloc de glumit cu chestiile astea in Romania. Pot sa iti faca astia o "bucurie" oricand.
Eu zic ca am un boss mai mult decat ok la fazele astea (bine, cateodata sare calul dar eu il ignor, ca m-am invatat).

Ramona

Tudor Gruia 26+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multa bafta celor care au probleme la servici, sa dea DD sa iasa bine!

M-ati facut curioasa, despre ce site cu hainutze vorbiti?

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

selen80 zau ca imi stau in gat geamurile si am zis sa le termin macar pe astea de jos si de la dormitorul meu acum realizez cate mai am , dar restul o pot astepta in septembrie pe mama , ca daca e sa astept dupa soacra sau cumnate mai bine ma impusc ... nu m-au ajutat cand aveam reala nevoie , pai nici sa nu indrazneasca acum sa deschida gura ca la 300 imi sare tensiunea si le musc de cerul gurii mai rau ca un pitbull

kemsy , selen80 am vazut si eu ca nu sunt 100% bumbac , dar a, vazut in oras prosop 100% bumbac pentru nou nascut cu care nici picioarele mele nu le-as sterge asa de aspre erau si pareau ca nici nu absorb apa. Cred ca o sa comand cateva bucati sa vad cum sunt ca si asa nu sunt scumpe si apoi ma arunc la mai mult daca imi convin. Oricum joi daca sunt ok merg cu husbantu in ungaria si sper ca nu isi pazeste portofelul si a mai zis sa ii fac o lista pt cand pleaca iar in germania ca imi ia el de acolo tot ce trebuie , dar nu cred eu ca stie el sa se uite la etichete

kemsy tu chiar crezi ca in prenatal o sa dormi mai mult?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy
Monikus: lasa-l in pace pe sef, nu ceda santajului sentimental si vezi si de tine..sa te odihnesti, sa te rasfeti, sa faci ce vrei tu, ca doar nu iti ridica nimeni statuie..Ce ma enerveaza impertinentii astia.... Eu abia astept sa intru in concediu...sa dorm pana tarziu, sa lenevesc .
Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Crede-ma ca si eu de-abia astept sa dorm mai mult si sa lenevesc asa.... Tinand cont ca sunt la munca cam 12 ore pe zi....ar fi cazul sa intru repede in co ca cedeaza organismul meu. Oricum, inca nu mi-am pierdut speranta. Sper sa imi semneze co daca nu....o sa imi bag nmedicale si cu asta basta.
Raluk un mare si tie.
Alex vorbim de site-ul pus de Aida: http://www. babyna .ro/haine-bebelusi-body-bebe-c-176_192.html sterge tu spatiile ca eu nu stiu altfel cum sa pun site-ul.

Ramo, ma bucur pt bunicuta ta si eu alaturi de fete.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

uite www.babyna.ro/haine-bebelusi-body-bebe-c-176_192.html" target="_blank">AICI siteul cu hainutze , da si la costumase si mai vezi tu ...

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

mai fetelor , habar nu am cum rezistati atat la lucru huh

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sar'naaaa!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

mai fetelor , habar nu am cum rezistati atat la lucru huh

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

La mine, se pare ca are grija Raresucul de mine cat o mai rezista si el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui kemsy
Monikus: lasa-l in pace pe sef, nu ceda santajului sentimental si vezi si de tine..sa te odihnesti, sa te rasfeti, sa faci ce vrei tu, ca doar nu iti ridica nimeni statuie..Ce ma enerveaza impertinentii astia.... Eu abia astept sa intru in concediu...sa dorm pana tarziu, sa lenevesc .
Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Crede-ma ca si eu de-abia astept sa dorm mai mult si sa lenevesc asa.... Tinand cont ca sunt la munca cam 12 ore pe zi....ar fi cazul sa intru repede in co ca cedeaza organismul meu. Oricum, inca nu mi-am pierdut speranta. Sper sa imi semneze co daca nu....o sa imi bag nmedicale si cu asta basta.
Raluk un mare si tie.
Alex vorbim de site-ul pus de Aida: http://www. babyna .ro/haine-bebelusi-body-bebe-c-176_192.html sterge tu spatiile ca eu nu stiu altfel cum sa pun site-ul.

Ramo, ma bucur pt bunicuta ta si eu alaturi de fete.

Monica de ce stai mama atat de mult la servici?
Al meu sef m-a suparat si i-am trantit una bucata adev de la medicul de familie si acum am program redus la 6 ore. Si eu lucrez la stat.
Unde sa-ti spun ca mi-a spus el mie asta-vara ca am facut-o pe Ramona ca sa scap de concediere. Auzi ce conceptie de "om bun"
Si de atunci nu-l mai bag in seama...

Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput