Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan
Printre altele: la mine la serv s-a anuntat asa-zisul "somaj tehnic" pe motive de lipsa de lucrari/productie/blocaj financiar sever, iar eu sunt singura norocoasa ca doar eu si managerul meu (big boss) nu intram in acest somaj.
De ce noroc, pentru ca AM BURTIK! Tudorel e cu noroc sa stiti voi!

Ramona

Tudor Gruia 26+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Cred ca si la mine urmeaza "lovitura de gratie" sa fie tot Tudorita cu noroc?

Iulia 25+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

ramsan,din cite imi amintesc,tu ai datele noastre cu telefon,dpn,etc,sa ne anuntam cind nastem,poti sa imi scrii pe pm,te rog frumos,care sunt datele care sa anunt si eu cind nasc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata si de la noi! o zi frumoasa sa aveti!

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia abia astept vesti despre alaptat! Sa te faci bine repede! Asa de bine ai descris perioada asta groaznica, incat am inceput si eu sa ma simt ca si cum as fi racita acum, vara, si intr-adevar, e raaauuuu de tot! Si graviduta pe deasupra! Offf... Doamne ajuta sa te faci bine miraculos de repede!

Ramona ma bucur mult pentru bunica! Si ce fain ca mergi la mare!!! Va doresc zile superbe! Eu am inteles ca trebuie doar sa fii atenta sa nu intri cand sunt valuri sau cand e marea rece sau murdara. Si la soare poti sta dimineata si dupa-masa tarziu. Distractie placuta!

Monikus sper sa se rezolve la servici cat de repede! Nu uita ca tu si bebe sunteti cei mai importanti! Eu am patit in decembrie un lucru urat, cand s-au facut reduceri la firma la noi si s-a renuntat asa usor la atata lume... toti stateam pana seara peste program, cel putin 12 ore pe zi la servici, cateodata si in weekend. Orice plan am fi avut, daca vineri eram anuntati sa mergem si sambata, nu ziceam nimic si lucram de numa. Dupa socul din decembrie crede-ma ca m-am invatat ca nu are rost sa iti dai sufletul pentru nici o firma! Tu esti cea mai importanta pentru tine, si nimeni nu se va gandi la tine daca tu n-o faci. Si acum, ca sunt si graviduta, consider mai mult ca inainte ca nimeni nu e mai important decat bebicul meu!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Pai ieri ma cheama bosuu in biroul lui unde era si directoarea economica si imi spune care e situatia. Iar pe mine ma intreaba cand intru in prenatal. Eu le psun clar ca de la 1 august. El mai bolojeste ceva si spune cine sa ma inlocuiasca (burtik mea e cu noroc si pentru colega care imi va tine locul) iar eu, prinzandu-ma despre ce e vorba, ii spun clar ca nu are sens sa fiu in somaj tehnic pentru o singura luna (asta insemnand si suspendarea contractului de munca... care duce la alte complicatii privitoare la indemnizatia de crestere a copilului, ca trebuie sa ai contributii fara intreruperi timp de 12 luni inainte de nasterea copilului). Ei se pun de acord ca asa e ok si ca doar eu cu el ne vom tine de urat si gata.
Asta a fost.
Scuze de off topic (aici e "locul meu de dat cu capul")

Ramona

Tudor Gruia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza si de la mine! desi-s treaza de la 7, dar trebuie mai intai sa-mi trimit sotzul la munca, dupa ce i-am dat micul dejun, i-am facut pachetelul....stiti voi cum e...si apoi am mai atipit cate putin pe canapea...

Lutoniana, pupam fata sa treaca mai repede, si raceala, si restul problemelor

Mimika, parca tu intrebai de carti? eu stiu ca de baza sunt cele doua: Mama si copilul a sotilor Capraru, si cea a dr Spock (nu-i stiu exact denumirea)...chiar intrebam si eu ieri fetele despre ele, ca nu stiu pe care s-o aleg....desi dr spock am auzit ca-i renumita in toata lumea, ma gandesc ca mama si copilul este totusi mai adaptata realitatilor din tara noastra....

Dana, eu ziceam ce cursuri...din cate mi-a explicat la tel, cuprind tehnicile lamaze, plus gimnastica pt gravide (iar Ramsan mi-a zis ca se fac si miscari pt intoarcerea bebelului...) si ingrijirea nou nascutului....la noi costa 5.5 mil, 6 sedinte, cate una pe saptamana, si se incep cam pe la 28-max 30 de sapt....

Aida, lasa mama geamurile alea, ca nu-ti vine nimeni in inspectie sa vada cat de curate sunt..la noi in ultima vreme a dat in fiecare zi cate o ploaie, asa ca am lasat-o balta cu geamurile...o astept pe socra-mea sa le spele tot la mana ei ajung

Techila...a plecat prietena noastra??

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ramsan, ma bucur pt bunicutza si pt norocul adus de Tudorelu

Aida, am vazut si eu chestii dragutze pe site-ul ala, dar...la unele scrie ca-s doar 80% bumbac, nu-i mai bine ca toate hainutzele pt nou nascut sa fie 100% bumbac? intreb si eu, nu stiu....

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna dimineata!!
Monikus: lasa-l in pace pe sef, nu ceda santajului sentimental si vezi si de tine..sa te odihnesti, sa te rasfeti, sa faci ce vrei tu, ca doar nu iti ridica nimeni statuie..Ce ma enerveaza impertinentii astia.... Eu abia astept sa intru in concediu...sa dorm pana tarziu, sa lenevesc .
Alex:, acelasi lucru mi se intampla si mie. Nu zic ca nu misca deloc, dar nu cum as vrea eu . Cred ca si al meu s-a speriat dupa drumul de aseara spre casa cu o masina..fara amortizoare . S-a lasat la fund bebe, la propriu
Aida: frumoase body, stiam si eu de site-ul asta, dar am observat ca nu sunt din bumbac 100%, si eu cam asta am cautat, cel putin la hainutele care vin in contact direct cu pielea.
Ramsam: drum bun la mare, si distractie/ odihna placuta
Lutoniana: insanatosire grabnica!!

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Pai ieri ma cheama bosuu in biroul lui unde era si directoarea economica si imi spune care e situatia. Iar pe mine ma intreaba cand intru in prenatal. Eu le psun clar ca de la 1 august. El mai bolojeste ceva si spune cine sa ma inlocuiasca (burtik mea e cu noroc si pentru colega care imi va tine locul) iar eu, prinzandu-ma despre ce e vorba, ii spun clar ca nu are sens sa fiu in somaj tehnic pentru o singura luna (asta insemnand si suspendarea contractului de munca... care duce la alte complicatii privitoare la indemnizatia de crestere a copilului, ca trebuie sa ai contributii fara intreruperi timp de 12 luni inainte de nasterea copilului). Ei se pun de acord ca asa e ok si ca doar eu cu el ne vom tine de urat si gata.
Asta a fost.
Scuze de off topic (aici e "locul meu de dat cu capul")

Ramona

Tudor Gruia 26+

Adica daca apuc sa intru in prenatal se termina problemele?!

Iulia 25+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata fetelor!!Mie inca imi mai curg mucutii si m-am trezit cu o durere intepåtoare sub burticå...Care am obs ca trece dupå ce merg la toaletå cu nr2..

Delia si Luto am vazut ''SPACE CHIMPS'' mai cu un ochi..

Lutoniana iti doresc så te faci bine si så fii in continuare puternica si optimista ca se va rezolva asa cum ai fost si pana acum si ne-ai demonstrat-o si noua prin postarile tale

Ramsan ce vesti bune..må bucur .Distractie plåcutå..Daca mai vezi o blonda gravidutza de graieste ''moldoveneste'' e sora mea si ea pleaca la mare si e tare incantatå..Glumesc cred ca sunt sute de blonde gravide la mare

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput