Puiuti de Randunici 2008!!! (279)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ma declar terminata:azi nu am stat locului,abia pe la 10 am mancat si io ceva,ca simteam ca lesin,dar a meritat:David a avut o petrecere frumoasa-zic unii!Si ne-a ajutat Bunul Dumnezeu ca nu a plouat mai deloc,doar cativa stropisori acolo!Ce zio frumoasa am avut.Ma simt asa de bine ca i-am indeplinit lui David dorinta de a-i face ziua acasa.drept urmare,copii au plecat acasa pe la 9,30 iar cei care nu aveau copii,pe la 11 fara..sunt rupta-n-doua!
Maine va voi povesti mai pe larg...
Nico,imi pare rau ca nu ai putut sta mia mult..data viitoare
Oanasi Ariel,multumesc de urari
Multa sanatate Iuliei ,lui Teo si Alexutei

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel te cred ca numai de putica nu ti-a ars..eu ti-am scris ca apoi daca trece timpul poate uit...off ce rau imi pare de puiutzii tai...de toti puiutzi bolnaviori...oare ce o fi?

doamne ajuta sa fie bine...

mihutzule am vizionat de inca 4-5 ori "puiutzi de randunici"..ai facut o treaba pe cinste..ce am remarcat ..andru meu in toate pozele are caciulita pe cap si e cred ca e singurul asa...sunt dusa rau...nu puteam sa-i trimit si eu o poza fara caciulita ..sa se vada si parutul lui blond......dar nu conteaza e bine ca a iesit super...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

BUNA SEAR FETELE!
Am vazut montajul si-mi place tare mult! pentru Mihutza care s-a straduit tare mult si a iesit superb
In rest ma bucur ca de azi am fata de liceu si am scapat de-o grija!Acum linistiti cu totii!
Vlad este de trei zile super bine caci de trei zile nu am mai intrat sa vad ce s-a mai intamplat pe aici.Dintr-o privire mi-am dat seama ca Iulia are probleme iar cu sanatatea.Ma pregateam sa o felicit ca-i plimbareata mititica dar imi pare tare rau ca iar e bolnava.Of...
Acum merg la culcare sunt super obosita caci Vlad m-a alergat de mi-a iesit sufletul!O sa citesc si eu din urma sa ma pun la punct cu noutatile!Va pupic si noapte buna!
SANATATE PUIUTILOR BOLNAVIORI!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DAVID...SA CRESTI MARE,SANATOS SI FRUMOS

Mergi la inceput

maia sa aiba multa bafta fata ta de liceu si sa aiba parte de niste ani de liceu frumosi,cu note bune si multa distractie...anii de liceu sunt cei mai frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo Maia! Felicitari liceencei!!! Sa aiba numai note mari si niste ani pe cinste, anii de liceu care nu se uita ever

Ramo , noi ti-am zis, dar daca tu erai turca La al doilea copil n-o sa-i mai pui caciulita in casa, da? ca nu e, fata, nici un curent!!! si daca e, ce? tu iti pui caciula?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ha, ha, acum am vazut ce i-ai zis Maiei de anii de liceu, gand la gand

Iar referitor la ce ti-am zis mai sus, iti zic din proprie experienta, ca si eu il tineam pe Vlad cu caciulita, mama disperata ce eram , iar la Stef nu i-am pus nici macar afara, decat cand era frig rau
Doamne...mi-aduc aminte cum ii faceam baie lui Vlad, la o luna-doua...ca era iarna si ii faceam in dormitor, la el. Bagam caloriferul electric, sa fie cald , eu stateam in SUTIEN si curgeau apele de pe mine, iar dupa baie il imbracam cu body si pijama si caciulita din aia subtire de bumbac si il alaptam invelit in pilota , eram dusa, da???? si eu eram in sutien, repet, si curgeau apele

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Ha, ha, acum am vazut ce i-ai zis Maiei de anii de liceu, gand la gand

Iar referitor la ce ti-am zis mai sus, iti zic din proprie experienta, ca si eu il tineam pe Vlad cu caciulita, mama disperata ce eram , iar la Stef nu i-am pus nici macar afara, decat cand era frig rau
Doamne...mi-aduc aminte cum ii faceam baie lui Vlad, la o luna-doua...ca era iarna si ii faceam in dormitor, la el. Bagam caloriferul electric, sa fie cald , eu stateam in SUTIEN si curgeau apele de pe mine, iar dupa baie il imbracam cu body si pijama si caciulita din aia subtire de bumbac si il alaptam invelit in pilota , eram dusa, da???? si eu eram in sutien, repet, si curgeau apele

Bubu mic
Bubu mare
Poze

e bine ca te-ai invatat minte ...stiu stiu ca imi ziceati,mai ales naty...la urmatorul cu siguranta o sa procedez altfel..asa e cand nu stii devii disperat,disperi saracu'copil ..daca ar putea sa vorbeasca cate ne-ar zice...off off mai mai

Mergi la inceput

ati fugit la somnic?....

merg si eu ca iar am ramas ultima ..va pup si va doresc o noapte linistita.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici si puiuti de randunici...cafeaua e gata pentru mamici...si ceai si capuccino si bombocino...si cate un benberon de lapte pentru puiutii care practica sportul...tzatze nu va dau ci doar o imbratisare

La Multi Ani David!!! Sa cresti mare si voinic si sa fii fericit langa fratiorul(ii) tau!!!

Felicitari proaspetei liceence si felicitari si parintilor pentru dom'soara din casa!!! Sa ai parte de ani de liceu cat mai frumosi si mai fructuosi!!!

Si cam atat pentru moment...capu'la fund...pauza s-a terminat...

ah, ba nu s-a terminat...Ramo, e comoara ta si numai tu stii cat te-ai zbatut pentru el...acum cu caciula/fara caciula...important e ca-i sanatos si creste frumos...o sa mai "imbatranesti" si tu...o sa te mai relaxezi si la al 2-lea o sa tii caciulile numa pentru gerul Bobotezei

si pentru ca m-am mai uitat de N ori la montaj, trebuie sa spun ca imi place cu e Cretzulinul cu mainile in sus, se potriveste de minune cu fundalul cu lalele, si imi pare bine ca am vazut-o pe Clara de marry-lou si Cristian de Rox_dox si Medeea (ce imi place numele asta) de Miradi si Madalina de oprescufloare si tare as mai vrea sa aud ce fac Biencutza de Pucca si Tudor de Underqueen si multi puiuti de randunici ce nu au mai trecut pe la cuib...si uitandu-ma pe lista m-am gandit ...oare cum se descurca Somleac si Ririan (ca asa imi amintesc eu ca erau la al 4-lea puiut) sau Vera_alina cu doi flacai dintr-un foc...si multe altele ma mai macina acum (ca deh, daca am de invatat ma mananca tot felul de alte preocupari)...ah da, si o ultima intrebare...oare cum pot downloada filmuletul ca sa il pun pe un CD in cutia cu amintirile lui Patrick????

si acum chiar plec ca mai am 14 zile 22 ore si 35 de minute pana la marele hop

I pup iu oll

Mergi la inceput