Puiuti de Randunici 2008!!! (279)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cleme, adresa de mail este pe prima pagina, mamici_randunici@yahoo.com Da mail acolo, si poate are Mihu timp si face mumoase si pozele voastre si va baga in montaj! Cat despre partea a doua, daca nu te inseli, eu ma bucur si te felicit !

Iar de Iulia...nu ma zic nimic...!

Sanatate multa multa, Ariel, puilor tai! Tare tare rau imi pare ....

Edit: Cleme, ti-am trimis si parola pe PM...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Offf, si Teo? Si Alexuta?? Si Stefanut??? Sanatate tuturor!!

Cleme, asteptam verdictul... tot o sa afli, nu??

Ia uitati ce am desciperit si cant ca nebuna prin casa:

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

offf ce rau imi pare de Iulia si Teo!

Adriuta noi am vazut recent filmul Sicko al lui Michael Moore si efectiv sper sa ne fereasca DD de boli cu sistemul de aici.. deci nu ma supar deloc cu ce ai zis..
bine ca nu are Adrian nimic!

Cleme acum 2 zile cand ai scris stiu ca Naty a zis ca iti trimite PM, dar probabil ca s-a luat cu Iulia bolnavioara.. insa adresa de mail credeam ca o stie toata lumea, ca doar e pe prima pagina.. dar nu-i problema ca doar mai pot adauga..
ca si Elara zicea ca trimite si inca nu a trimis..

deci, pot face adaugari fara probleme.. doar ca am zis de ceva vreme ca dau termen pana pe 30 iunie, ca si asa au trecut vreo 3 luni de cand am zis ca facem!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am fost azi la o petrecere! Eu mai la sfarsit, dar Stefan a stat mai mult! Super petrecerea, Simo!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aa, bravo Nico! ma bucur mult ca va vedeti cu Simo mai des, daca tot ati spart gheata Si asteptam pozeeee!

Simo, La multi ani, sa-ti traiasca baiatul! David, sa cresti mare, ascultator, frumos si destept esti deja

Ioana, super melodia, am cantat si eu cu baietii o gramadaaaa!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

off mai naty ce rau imi pare de iulia...ce fericita era cu geanta postasului si avea un zambet asa frumos cu bandana in cap ...m-am bucurat cand am vazut-o asa vesela..pt voi si sper din toata inima sa se faca bine..multa sanatate si doamne ajuta

multa sanatate si puiutzilor lui ariel...

bubu multa sanatate lui stefu

cleme daca e adevarat si doamne ajuta...

adriuta sunt eu cred ca nu mai inchideam un ochi dupa patania voastra si toata casa as fi dat-o cu kru in sus....doamne fereste... MARIA SA

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Lume, lumeeee
am zis ca vreau ACTIUNE!!!
Pozici multe am primit
Si la ele m-am muncit,
Ca doar eu m-am oferit!
Sper din suflet sa va placa
sa nu mai muncesc o data!

www.slide.com/r/IJKQ0GhBsD_tW7zS9gohTGAfsthK28LX?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Puiutzii de randunici

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Multumim,draga MIHUTZA!!!
Esti o Minune la casa omului
Dragelor,ce copii frumosi avem

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel am vorbit cu cumnata mea in legatura cu crema pentru putzulica...
se numeste DIPRODERM crema 0.05mg betametazona -substanta activa...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am parcat pe teo mic, alex nu se lasa culcata, caci daca azi noapte s-a culcat la 3, azi a dormit pana la 2 si acum nu vrea sa se culce.
i-a scazut febra, nu a mai sarit de 38.5, insa are gatul rosu rau de tot si cu mult puroi . ma bucur ca accepta bioparoxul, caci azi noapte mi-a vomitat de la el. a primit si klacidul, caci am avut emotii, ca e amar si ea face foarte urat cand ia medicamente, insa cred ca si-a dat seama cat de rau a fost azi noapte.
inca nu e gata rezultatul, am vb azi cu dr de la babes la telefon, i-am zis si de alex si a spus sa ia acelasi tratament ca si Teo, ca sigur s-a contaminat de la el si ca sa fim atenti sa nu luam si noi. Doamne ajuta sa scapam macar noi! a zis ca banuie ca este vorba despre o mycoplasma, care e tare pacatoasa, caci poate avea complicatii urate si grave.
Din pacate, ieri cand i-au prelevat probe lui Teo nu i-au luat si proba de sange pt Mycoplasma, caci i-au facut recoltarile inainte de a-l vedea dr. si pt porcaria asta se recolteaza special. insa poate iesi la exsudat sau macar sa se infirme banuiala de streptoccoc. ufff, o sa vedem.
tuchi, gecko, lyvy, cine se mai pricepe, stiti cumva daca Klacidul (claritromicina) este eficienta si in cazul unei infectii streptococice? caci am inteles ca penicilinele nu sunt de folos la micoplasme.
mi-e groaza de ideea sa le dau un antibiotic pt ceva si apoi, la rezultate sa aflu ca trebuia dat total altceva.
sper ca asta sa ajute in ambele cazuri, caci i-am indopat cu antibiotice de cred ca le-am facut flora stomacala praf

ioana, pana la urma cu ce a fost infectat david la gatut? cum este acum? repetati analizele tot la babes?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI LUI DAVID!!! SIMO, SA TE BUCURI DE OCHII LUI FRUMOSI INCA 100 DE ANI DE ACUM INCOLO!!!

ramo, nici nu am apucat sa va zic, am reusit sa fac rost din germania de mercurialis si graphites salbe. nu am inceput sa-l dau pe teo, caci numai de putza lui nu mi-a ars

ce fericita am fost azi ca l-am vazut ca mananca, ca era vesel, radea si canta !!! dragul meu pui. sper sa ni se dea ok repede la baita, ca mirosea a acru saracul . dr a zis ca pana nu dispare eruptia sa nu-i fac baie. l-am spalat cu prosopul ud si azi i-am "spalat" si capsorul asa. offff.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput