Puiuti de Randunici 2008!!! (279)
Raspunsuri - Pagina 7
gecko spune:
adriuta, sunt cu nodul in gat, carotida-mi zvacneste de sa imi sparga pielea, corason-ul mi-a luat-o razna...eu nu sunt facuta sa traiesc printre dihanii
Ma uit in pozele fetelor din Romania si ii vad pe pitici liberi prin iarba, prin tufe si eu ma gandesc cum analizez de 10 ori locul unde posibil ca va misuna purandelul meu...si nici nu sunt chestii foarte veninoase pe aici dar stopul meu cardiac la vederea unei dihanii pe langa copil oare cine mi-l plateste?????????
cami33 spune:
Vaaaiiiii, Adriuta!!!
. M-am zbarlit toata cand am citit patania voastra. Bine ca nu a patit nimic puiul
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
ariel_7000 spune:
noi nu suntem bine...suntem chiar rau. incerc sa-mi pastrez puterile si sa rationez.
teo nu are rubeola...nimeni nu stie ce are. am fost la bals, alexandrescu, la mult laudatul medlife, in final am ajuns la babes. avem 100 de diagnostice, de la alergie, la rubeola, la scarlatina, la amigdalita. nu stiu
. astept rezultatele de la analizele de la babes. i-au recoltat iar sange...apropos gecko, nu mamica era isterica, ci cele 2 cucuvele proaste. ma rog, nu mai comentez, ca nu am chef de discutii in contradictoriu, ca nu voi reusi sa schimb nimic cu ele. poate eu sunt subiectiva, dar asta a fost si parerea colegelor lor de la spital, dar si a celor de la restul spitalelor la care am fost cu teo. au zis ca au procedat gresit, au traumatizat copilul, i-au spart venele de abia au reusit ceilalti sa ii recolteze...
ma rog, revenim. am fost la babes, unde, tot eu l-am tinut (fara incidente!!! teo a miorlait putin si atat), i-au recoltat din prima sange, urina, exsudat, apoi l-a controlat o dr de la infectioase si a zis ca pica diagnosticul de scarlatina pus de cei de la medlife, pica si cel de alergie pus de bals si cel de rubeola pus de alexandrescu. analizele la virusologie au iesit toate negative, insa s-a detectat o infectie puternica.
dr de la babes a zis ca cel mai probabil este o amigdalita urata, eruptiva, cel mai probabil o complicatie a celei de acum 2 saptamani (cea asociata cu otita), prost tratata de cei de la gomoiu.
acum ia alt antibiotic (klacid) timp de 10 zile, intre timp asteptam rezultatele la analize, dar cel mai probabil apar maine seara.
ca sa fie totul "perfect", ieri a acuzat alex durere in gat, s-a uitat dr si a zis ca e putin rosu, cel mai probabil viral. aseara la ora 19 alex a facut 38.5, la 21 avea 39.5 (dupa 1 doza de nurofen), la 22.30 avea 40 (dupa supozitor cu paracetamol). am inceput impachetarile, sosete cu apa si otet, la ora 12 avea 40.5 si tremura rau...i-am dat algocalmin, 10 picaturi...intr-o ora nu-i scazuse decat pana la 39.5 si am hotarat cu al meu sa-i mai pun un supozitor cu paracetamol si daca nici asa nu scadea febra ne duceam la babes.
i-a scazut febra, pana dimineata i-am luat-o din jumate in jumate de ora si nu a crescut mai mult de 37.5, iar acum, iar are 38.5 si nu cedeaza la nurofen
. am vb cu dr si am bagat-o pe antibiotic si ...urmarim.
sunt cu moralul la pamant...nici nu mai stiu ce sa fac...macar e bine ca luiteo i-a disparut o mare parte din eruptie, febra nu mai face si a inceput sa manance si sa bea.
acum trebuie sa lupt cu alex, dar dupa cum o cunosc eu, in 24 de ore ar trebui sa ii scada febra.
va las, ma duc sa ma impusc. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
offfff, naty, iulia...tin pumnii. sanatate!
mihutza
. foarte frumos montajul! o sa ma mai uit la el cu atentie mai tarziu. ma duc acum sa verific cele 2 funduletze daca mai au febra sau nu:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bubu05 spune:
Doamne, Ariel, ce cosmar...e ingrozitor prin ce treci cu astia mici...cate spitale....te-as trange rau in brate 
Of, si Iulia, iar...saracuta de ea...sanatate multa, multa!
I-am culcat si eu pe-ai mei...Stef s-a kkcit iar mai moale
si are la o pleoapa un punct putin rosu si umflat
...il urmaresc, ce sa fac...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
miradi spune:
O,Doamne saracutii puiuti!
Naty cu Iulia
si Ariel cu Teo si Alexuta
Bubu
lui Stef sa se faca bine !
Multumim de apreciere pentru fete !
Noi nu prea am fost bolnavioare ,cateodata mi-e asa de frica cand citesc ce patesc puii,spitale
,eu sunt mai mereu singura cu ele si ziua si noaptea.De 1 sapt sunt singura cu fetele si abia fac fata cu toate.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria
(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )
raluca2107 spune:
Off Naty si Ariel, iar ??? Nu-i corect!!! Sanatate multa!!! Eu nu mai inteleg nimic, aseara Iulia era mai vioaie, plimba gentuta prin casa si acum iar rau?
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Nicoleta spune:
Salut.
Naty, imi pare rau... Sanatate, sa treaca repede!!!
Ariel, si voua sanatate!!! Multa!!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
Puppa spune:
Fetelor sanatate multa copiilor si voua putere sa treceti peste hopurile astea. 
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
cleme spune:
Uff Naty si Ariel imi pare rau de pb avute cu puiutii.
si sa-si revina cat mai repede
Foarte frumos montajul, tinand cont ca nu am primit adresa de mail nici dupa ce am zis de ea acum 2 zile asta e, am ramas pe afara. Cine stie, data viitoare poate am mai mult noroc
Si acum

la propriu pt ca am senzatia ca sunt gravida (nici nu-mi vine sa cumpar test). Exact ce-mi lipsea acum!!!!