Puiuti de Randunici 2008!!! (279)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bravooo Andreea!
Pai e super sigura pe ea! Trebuie sa-i arat si Iuliei cum se face, nu?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,am bucur mult ca ati venit acasa
Olga,Clau,Ramo,Roxana,Mihutza-nu are rost sa mai comentez ce s-a intamplat ca dau prea multa importanta faptului.Poate o sa-mi fac alt cont si o sa trimit link pe mail.Stiti cum se zice:exista Oameni si oameni.va
Chiar la Cleme o veni un bebe???
Cat despre piscine,nici eu nu o sa ii bag in piscina,ca doar mergem la mare,nu la piscina.
Felicitari,Andreutza
si va pe toate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Si multumiri pt urari: Ursulica , Gudinde ,Roxana si Naty

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Scuze, ca sunt cu temele nefacute, dar nu puteam sa nu va impartasesc bucuria mea!

Iata si un mic www.onetruemedia.com/my_shared?z=37db10040c81273eea0284&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj!

Mergi la inceput

Tot apropo de mare si soare, eu am alta dilema: bun, deci tii copilul pana la maxim ora 10 si eventual dupa-amiaza tarziu la soare, in rest nu. Da' ce faci cu el in restul intervalului? Il tii in hotel? Ca altminteri, sa fim seriosi, la piscina sau la cumparaturi/plimbare, etc-tot la soare inseamna, chiar daca nu e in fundul gol!

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

Scuze, ca sunt cu temele nefacute, dar nu puteam sa nu va impartasesc bucuria mea!

Iata si un mic www.onetruemedia.com/my_shared?z=37db10040c81273eea0284&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj!

D'apai cine sa te inteleaga mai bine decat mine??

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty ma bucur ca ati venit acasa! Sper din tot sufletul sa nu mai fie nevoie sa va mai intoarceti nici o secunda la spital! Multa multa sanatate Iuliei!

Criss felicitari Andreiutei! Merge super bine pt primele zile! Antonia dupa aprox de 3 luni de mers, tot e cam impiedicata si cade in nas destul de des.Dar am citit ca si alti puiuti au fost asa , asa ca sper sa mearga cat mai bine si ea,,,si nu va mai spun ca nici macar nu alearga, nu stie...cade daca se grabeste un pic, sau cel putin imi da impresia asta in fiecare secunda

Eu sunt la mare, e super aici, am tras un somnic in dupa amiaza asta ca eram rupta de oboseala, n-am dormit decat vreo 3 ore azi noapte si am si condus din motive de randunoi mahmur petrecaret azi noapte, Acum ne pregatim sa iesim pe faleza,sa vedem daca mi se face vreo pofta de disco. Sper sa ma ia somnul la noapte, ca am dormit vreo 4 ore acum..

Kiss u all

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

D'apai cine sa te inteleaga mai bine decat mine??

Naty

Mergi la inceput

Multumim mult, fetelor pt. felicitari!
Nicol, distractie placuta la mare! Noi am fost we trecut, ff frumos, poate v-arat si pozitze!
Si, apropo de copii la plaja, noi am inchiriaat sezlonguri cu o big umbrela si acolo am tinut-o pe Andreutza, data cu crema SPF 50 si palariutza pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ccris pt andreiutza! ce bine merge! vreau si eu sa vad pozele de la mare!

nicole dixtractie placuta!

Mergi la inceput