Puiuti de Randunici 2008!!! (279)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Fetelor, unde gasesc scutece pentru inot? Pleaseeeeee!

La alea nu ma bag, ca am zis, eu pe Iulia o sa o bag numai in mare nitel, nu in piscina (mi-e prea teama de infectii) iar pe nisip la fundul gol...
Asta insa imi aminteste sa va spun ca dr-ita de la Medlife, cand i-am zis ca mergem la mare, mi-a subliniat insistent ca pt Iulia sa folosesc nu doar lotiune cu SPF 50 dar musai sa fie una special pt copii, de la o firma de dermatocosmetice consacrata (deci nu Nivea sau Garnier, ci Mustela, Avene, etc)-explicatia fiind excipientii, ca nu-i totuna pielea noastra cu a lor...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty ma bucur ca ati ajuns acasa si doamne ajuta sa nu mai ajungeti pe acolo..sper din toata inima ca iulia sa fie bine...

simo mda naspa cu pozele,cititul...si eu sunt citita dar stiu de cine si nu ma feresc...de altfel a procedat corect si mi-a zis ca ma citeste...

clau nu mai fi supi ca si noi tot dupa 1 august plecam la mare..nu esti singura

oare ce o face mimo la barcelona?ce misto cat imi doresc sa mai ajung si eu dar la anul nu-mi mai scapa...

olgule psssttt mai usor ca s-a auzit pana in oltenia ..am vazut pozicile...misto

bubu ce spectacol culinar..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, Doamne ajuta ca sunteti acasa si sa fie totul bine cu micuta Iulia, lasa ca se pune ea pe picioruse si o sa recupereze greutatea pierduta. O mare imbratisare pentru voi doua.
IAr cu privire la crema solara, asa stiam si eu, musai sa fie factor 50 si dermatocosmetica din farmacie.

Olgutza, mersi, sper sa gasesc, mie mi-e peste mana si Metro si Selgros, dar trebuie sa ajung...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am aparut si eu nitel, ca fug sa coc niste vinete...
Azi ne-am mai rasfatat, dar mai putin, ca Vlad fiind acasa el nu are somn, frate, la 7 se trezeste . S-a dus in sufragerie si s-a jucat, s-a uitat pe carti, la desene si la 10 a venit si a zis "hai, va ajunge cat ati dormit, mi-e foame!" , mi-a fost si mila de el, m-am ridicat imediat din pat.
Ochisorul lui Stef e la fel, tot rosu si pleoapa umflata , sper sa faca ceva crema aia, ca are antibiotic in ea...

Am fost apoi in parc, pe Vlad l-am basculat la soacra-mea si sunt mai lejera azi doar cu un pitic...

Clau, hai ca mai e putin pana pe 1.
Noi plecam pe 30 august , pana la urma o sa rezervam in Bulgaria, la Nesebar, Sol Palace. A mai fost cineva acolo?

Nicol, distractie placuta la mare si ma bucur ca ti-au placut pozele

Naty, of..bine ca sunteti acasa si ii tin pumnii Iuliei sa se faca bine!

Ariel, ce fac copilasii? sper ca sunteti mai bine, da-ne o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf, Bubu, sa treaca repede pleoapa lui Stefanut.

Naty, si eu o s-o las pe Rebe la poponeata goala, dar si cu scutecel la piscina. Ea face kk de 2-3 ori pe zi...asa ca o sa astept primul kk si apoi o las goala...si apoi dupa inspiratia mea!

Ramo,

Uffff, in sfarsit am terminat de calcat...randunoiul doarme, Rebe e in leagan, a dormit super putin azi, doar o ora si 15 minute...noroc ca am dat drumul la AC ca altfel ma topeam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, si eu am dat drumul la Ac, altfel ma coc si eu impreuna cu vinetele
Mi-am facut si un desert buuuun si stau si-l savurez
Stefu meu doarme ca un ceas, de la 3 la 6 sau 6 si un pic, e un scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty ma bucur ca sunteti acasa. scuze daca am fost prea insistenta cu tel, si acum 5 min te-a sunat. multa sanatate iuliue si sa-i revina repede pofta de mancare.

olgu super tare sku in piscina, iar tu arati super-sexy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mergi la inceput

Merge Andreutza!

Iata dovada

Mergi la inceput

u all, randunici! Sunt in culmea fericirii!
La un an, 2 luni si 2 saptamani, Andreutza a inceput sa mearga. Pe 1 iulie a facut timid primii pasi, mergand 2-3 pasi de la mine la mama si apoi cu fiecare zi tot mai sigura pe ea si pe distante mai mari.

Mergi la inceput