Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 9
Flobaby spune:
Carla, Ioana, Cris, Maria si celelalte fete care ma incurajeaza . O s-o tin la san de cate ori imi cere - tb sa fac asta pentru printesa mea chiar dc imi este greu...
Eram sigura ca de la voi o sa am parte numai de sfaturi bune- bine ca am reusit sa intru si eu.
Si inca ceva, cum e bine sa doarma bebele -pe spate sau intr-o parte? Si sa incerc sa-i dau si eu gripe water si sa nu-i mai dau sab simplex- am vazut ce a scris carla despre el....?
Ioana, cam in cat timp i-a trecut icterul Sarei - are si Maria mea.....
Pupici pt mamici si pentru albinute!!!!
mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
CarlaV spune:
Mie nu mi-au placut chimicalele din sab simplex, dar daca functioneaza la copil... asta este. Nu va luati dupa mine, sunt mai maniaca daca e vorba de mancat sanatos, mai ales la copii.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Fii-mea a supt azi de 13 ori deja .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Flobaby spune:
Carla, hai ca esti mai tare la numarul de " mese" ale Larisei
Hai ca am mai intrebat dar mai am si eu o obsesie - cum e mai bine sa lasi copilul sa doarma - pe spate sau intr-o parte?
Flobaby spune:
Iar a dat fii-mea laptele pe langa gurita......E adevarat ca cica alege laptele? Ca eu ma tem mereu sa nu se inece................
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flobaby Carla, hai ca esti mai tare la numarul de " mese" ale Larisei Hai ca am mai intrebat dar mai am si eu o obsesie - cum e mai bine sa lasi copilul sa doarma - pe spate sau intr-o parte? mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009 |
Mie mi-ar fi frica sa o las intr-o parte fara suport special, ca sa nu se intoarca pe burta. Eu o las sa doarma pe spate, intr-o parte doarme numai cand o alaptez culcata si adoarme intre timp, dar atunci sta cu o manuta pe san si cu un picior calare pe mine, deci nu are cum sa se intoarca pe burta.
Flobaby spune:
A dat cam multicel laptic afara, dar nu in jet ci pe langa gurita, in reprize. E ok?
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flobaby Iar a dat fii-mea laptele pe langa gurita......E adevarat ca cica alege laptele? Ca eu ma tem mereu sa nu se inece................ mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009 |
Nu inteleg ce inseamna sa aleaga laptele...
Daca scoate lapte probabil ca se screme sa faca ceva in pampers sau incearca sa scoata un gaz sau poate doar s-a agitat putin si s-a apasat cu piciorusele pe burtica.
ramonaiani spune:
Hallo, hallo,
multumim frumos pentru incurajari si pt urarile de viata lunga si frumoasa.
Azi ne-au dat in sfarsit drumul din spital. Daniel are risc crescut de infectie cu streptococ, de-abia ne-au lasat azi sa plecam, maine dimineata trebuie sa ma duc la pediatru sa ii ia inca o data sange sa vada ce si cum si care.
In rest totul e bine si normal (gelozii din partea fetei adica ) - la genul ca azi il alaptam pe baiat si mi se urca si Eliza in brate (si peste un picior de-al lui Daniel ).
Baiatul papa mult, uneori ma intreb cum reusesc sa produc atata cat cere el, insa are si perioade cand doarme cate 3-4 ore legate.
Cand ma simt in stare o sa spun si povestea nasterii .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
Flobaby spune:
Mie mi-a dat o data afara si pe nasuc si pe gurita si era sa se inece - plansese ceva si era pe spate - de asta mi-e mie asa frica s-o las pe spate. Nu se intoarce pe burtica daca o pun intr-o parte ci pe spate. Asa mi-au zis si asistenta si pediatrul s-o pun - intr-o parte. Nici nu mai stiu cum tb.......Acum mai da si laptic afara.