Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Carla, Ioana, Cris, Maria si celelalte fete care ma incurajeaza . O s-o tin la san de cate ori imi cere - tb sa fac asta pentru printesa mea chiar dc imi este greu...
Eram sigura ca de la voi o sa am parte numai de sfaturi bune- bine ca am reusit sa intru si eu.
Si inca ceva, cum e bine sa doarma bebele -pe spate sau intr-o parte? Si sa incerc sa-i dau si eu gripe water si sa nu-i mai dau sab simplex- am vazut ce a scris carla despre el....?
Ioana, cam in cat timp i-a trecut icterul Sarei - are si Maria mea.....

Pupici pt mamici si pentru albinute!!!!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mie nu mi-au placut chimicalele din sab simplex, dar daca functioneaza la copil... asta este. Nu va luati dupa mine, sunt mai maniaca daca e vorba de mancat sanatos, mai ales la copii.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Fii-mea a supt azi de 13 ori deja .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla, hai ca esti mai tare la numarul de " mese" ale Larisei
Hai ca am mai intrebat dar mai am si eu o obsesie - cum e mai bine sa lasi copilul sa doarma - pe spate sau intr-o parte?

Mergi la inceput

Iar a dat fii-mea laptele pe langa gurita......E adevarat ca cica alege laptele? Ca eu ma tem mereu sa nu se inece................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby

Carla, hai ca esti mai tare la numarul de " mese" ale Larisei
Hai ca am mai intrebat dar mai am si eu o obsesie - cum e mai bine sa lasi copilul sa doarma - pe spate sau intr-o parte?

Mie mi-ar fi frica sa o las intr-o parte fara suport special, ca sa nu se intoarca pe burta. Eu o las sa doarma pe spate, intr-o parte doarme numai cand o alaptez culcata si adoarme intre timp, dar atunci sta cu o manuta pe san si cu un picior calare pe mine, deci nu are cum sa se intoarca pe burta.

Mergi la inceput

A dat cam multicel laptic afara, dar nu in jet ci pe langa gurita, in reprize. E ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby

Iar a dat fii-mea laptele pe langa gurita......E adevarat ca cica alege laptele? Ca eu ma tem mereu sa nu se inece................

Nu inteleg ce inseamna sa aleaga laptele...
Daca scoate lapte probabil ca se screme sa faca ceva in pampers sau incearca sa scoata un gaz sau poate doar s-a agitat putin si s-a apasat cu piciorusele pe burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Hallo, hallo,
multumim frumos pentru incurajari si pt urarile de viata lunga si frumoasa.

Azi ne-au dat in sfarsit drumul din spital. Daniel are risc crescut de infectie cu streptococ, de-abia ne-au lasat azi sa plecam, maine dimineata trebuie sa ma duc la pediatru sa ii ia inca o data sange sa vada ce si cum si care.
In rest totul e bine si normal (gelozii din partea fetei adica ) - la genul ca azi il alaptam pe baiat si mi se urca si Eliza in brate (si peste un picior de-al lui Daniel ).
Baiatul papa mult, uneori ma intreb cum reusesc sa produc atata cat cere el, insa are si perioade cand doarme cate 3-4 ore legate.

Cand ma simt in stare o sa spun si povestea nasterii .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb

Mergi la inceput

Mie mi-a dat o data afara si pe nasuc si pe gurita si era sa se inece - plansese ceva si era pe spate - de asta mi-e mie asa frica s-o las pe spate. Nu se intoarce pe burtica daca o pun intr-o parte ci pe spate. Asa mi-au zis si asistenta si pediatrul s-o pun - intr-o parte. Nici nu mai stiu cum tb.......Acum mai da si laptic afara.

Mergi la inceput