Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Ii dau san ziua si biberon seara.
Apa pot sa-i dau pe caldura asta? Sau ceai?
O mai scot diseara putin afara atunci.

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Mergi la inceput

Tb sa-mi cumpar si cantar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

flobaby poate chiar din cauza crampelor vrea sa stea la san. poate o doare burtica daca zici ca nici n-a facut kk. se strage cu genunchii catre stomac si se congestioneaza la fata? ca asa face daca are crampe.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

FLOBABY,fata mea cere seara san si la un sfert de ora,se pare ca nu e de foame,ci de alinare ( eu i-am dat suzeta de aseara,si sa vezi ce linistita a stat in patutul ei).Lapte praf nu i-am dat deloc.

Bafta

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc din suflet. M-am mai linistit acum. Sper sa si reusesc sa fac ce mi-am propus, sa nu-i mai dau lapte praf.
Acum a inceput sa planga iar, incerc sa o alin cumva - poate-mi iese......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

anda............ms ce tare e inscriptiasi cat de adevarata

beca.............off saracuta ce chin

flobaby...........asa patesc si eu de vreo 2 zile,dar cred ca e de la caldura.Si chiar refuz sa cred ca nu e bun lapticul de mama(ce mi s-a spus mie..."sa te mulgi intr-un pahar si daca nu galben si scoate grasimea la suprafata,inseamna ca nu e bun")iti dai seama ca e cea mai mare aberatie posibila la care am avut si replica pe masura "in era vostra comunista poate ca asa era,dar noi am evoluat"

deea..........multam mult,mult,mult de tot....intru acum la vizionat

relusha............ce tatic devotat familiei ..foarte frumos

flobaby..........nu te-ai intins deloc..nici o zi din orice post vrei tu.Eu am scos fata din casa din prima cam o ora si acum o i-ai cu mine si la cumparaturi...uite,azi am luat-o cu mine unde am avut treaba si sincer a durat cam vreo 3 ore pana am ajuns acasa

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

Buna fetele.
Am facut acum 2 saptamani testul papanicolau,ptr ca si in timpul sarcinii l-am facut si imi iesise un virus.Si medicul mi-a spus sa repet testul dupa nastere sa vedem cum mai e.Si l-am refacut.Am fost ieri la vizita la ginecolog si i-am aratat si testul.si este tot acelasi rezultat.Este un virus pe nume ascus,Nu e grav.Ginecologul mi-a zis ca e tot la fel nici nu s-a inrautatit,nici nu s-a imbunatatit.Si mi-a mai zis sa repet testul,si sa fac si un examen colposcopic peste 6 luni.Bine ca nu a iesit hpv-ul,ca era naspa.

Deea pot sa te rog sa-mi pui si mie o pozica la filmulet?Penultima daca poti.
va pupic pe toate si va doresc o seara buna.

anca,mami fericita de alexandru george(07-05-2009)

http://picasaweb.google.com/ancysimona/PozeAlexutz#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Flobaby, revin ca sa spun ca ete doar o faza. Pe masura ce va creste, se vor rari si mesele. Acum e tare mititica... trebuie sa ai multa rabdare si dorinta de alaptare si se vor rezolva toate. Sa, san, san... asa imi spunea medicul pediatru al Rebecai. Ori de cate ori cere.. si nu este neaparat o placere, oboseala e maxima... insa pentru copilul meu fac orice. Poate daca ai asta in cap, iti va fi mai usor.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Ely,Picky..Darius zici ca e o gasca...o trage intr-una cu "nga..ga..nga.."
Ioana..imi pare rau pt febra micutei..sper sa nu mai creasca iarasi asa mult si sa o tineti sub control!
Carla..multumim!
Serialbastre..fetita ta e picatura din tatal ei..foarte dragalasa si scumpa..
Oana..ai grija de tine,sa fii cumintica si totul va fi bine,vei vedea!Iti trimit cele mai bune ganduri!
Ganesha..nici eu nu am indraznit sa beau cafea...si asa e agitat cateodata si abia adoarme dupa 2-3 ore..ma gandesc sa nu il energezize si mai mult cofeina..
Dani3lla..creste foarte bine brotacelul,felicitari!
Alynutza..exact la fel face si Darius....dar nu e cazul sa te simti vinovata...esti cea mai buna mamica pt puiul ei..In legatura cu alimentatia ta..eu iti zic ca in prima luna am incercat sa evit tot ce ai zis si tu ca sa nu il supar pe bebe si degeaba..tot a avut colici cu crize groaznice..acum am inceput sa mai mananc si varza si rosii,etc si vad ca bebe e la fel..adica nu cred ca exista vreo legatura intre alimentatia noastra si colicii bebelusilor!Tu faci cum crezi..eu ti-am zis in mare experienta mea!
Carla..si eu tind sa cred ca au fost colici,din cate povestesti tu..dar oare sa ii treaca asa repede cu bonisan?Super..daca ar fi asa,parca i-as zice si eu mamei mele sa imi trimita..
Anda_Magda..si mie mi-a zis pediatra sa scot lactatele din alimentatie ca ii va fi mai bine lui bebe,dar chestia e ca eu nu prea consum lactate..asa ca nu prea vad legatura..cel putin in cazul meu!
Ioana..tin pumnii sa iasa totul ok la eco si sa nu aiba nimic Sara!Cum mai este nepotica ta?
Flobaby..foarte bune sfaturile fetelor..tine-te tare si sigur vei scapa de laptele praf..Darius azi a cerut timp de cateva ore sa suga din jumatate in jumatate de ora..cert e ca nici nu sugea mult...dar eu ii dau de fiecare data cand cere..si vreau sa iti zic ca a luat si foarte bine in greutate..deci laptele nu e de vina...sigur nu neaparat de foame cere asa des
Relusha..felicitari pt tati asa implicat!A trecut durerea de spate care se lasa pe picior?
Flobaby..noi l-am scos pe Darius afara de la 5 zile si l-am tinut o ora..de obicei nu avem un program strict ..il tinem si 3 ore afara..depinde..
Ancy..multa sanatate si sa scapi repede de virus..bine ca nu e grav..

la toate

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Flobaby, asculta de Ioana, ca tare bine zice. Iar scaunul mai rar sau mai tare este din cauza laptelui praf. Daca si la noapte cere din ora, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te trezesti si sa o pui la san, fara lapte praf, ceai, apa, biberon. Un supt eficient nu dureaza mai mult de 20 minute. Si noi am scos din casa ambele fete la 2-3 zile dupa nastere si n-am stat cu ochii pe ceas. Acum daca plecam in jur de 11 in oras, ne intoarcem acasa pe la 8 seara si fetele papa in oras.
Ioana, . Off, ce mila mi-e de Sara, sper sa fie totul in regula.
Maria, eu nu stiam daca bonisan-ul este bun sau nu, l-am ales pentru ca este natural. Oricum nu stii daca functioneaza la fel la toti copiii.

Fetelor, repet acum si o sa repet de fiecare data cand mai aud asta: nu exista lapte bun si lapte prost, laptele fiecarei mame este perfect pentru copilul ei si isi schimba compozitia in timp, in functie de necesitatile copilului.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput