Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Gabrilici, mesajul tau mi se pare foarte la obiect, chiar daca pentru odiseea noastra e cam tarziu. Si eu as fi vrut sa fiu mai bine pregatita pentru aventura nasterii ... cred ca daca as fi fost mai informata, nu as fi nascut normal ... cel putin, nu la Suceava.
Bine ca suntem sanatosi cu totii si s-a terminat cu bine.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui/CEZARAILINCAPrimaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Hello fetele,

lavinia cum mai sunteti? imi pare rau de oboseala acumulata... sper sa isi faca puiutul tau un program cat mai repede... si al meu bebe a stat treaz azi noapte de la 12 la 3... eu insa am ajutor... apoi sus la 4:30 apoi iar spre 7.

clody mie mi-au spus ca imi trebuie asa:

- cerere tip (am luat-o de la primarie); tot aici a mai trebuit sa dea si sotul o declaratie cum ca nu a solicitat si el concediul de crestere a copilului;
- actul de identitate al solicitantului - copie
- certificatul de nastere al copilului - copie
- livretul de familie - copie
- copie dupa cererea inregistrata si depusa de beneficiar la angajator prin care solicita acordarea concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani; mie mi-au dat si o adeverinta din care reiese ca am solicitat acest drept... nu stiu pentru ce din moment ce era si copie dupa aceasta cerere...
- copie dupa ultimul concediu medical al beneficiarului (post-natal)
adeverinta privind stagiul de cotizare eliberata de Casa Judeteana de Pensii
- extras de cont bancar cu stampila bancii - doar pentru optiunea de virare in cont bancar
- dosar plic.

tot in cererea tip de la primarie mai era o pag unde a trebuit sa completeze cei de la salarizare venitul meu de pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului; cam atat... sper sa nu fie surprize. eu zic sa mergi la voi la primarie si acolo o sa iti spuna ei exact de ce ai nevoie.

ramonaiani foarte frumoasa povestea nasterii, .

alexsimatei ai o scumpete de copilut! sa-ti traiasca!

Ioana of draga de tine, nici nu imi pot imagina prin ce treci.. pentru Sara sa se faca bine cat mai repede!

Flobaby eu stiu ca il poti pune in portbebe dupa ce stie sa isi tina caputul bine.

Carla foarte frumoase pozicile.

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Capitolul 2 din aventura albinutelor

Oana I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

BebeBeca multa sanatate!!

Alexsimatei faine pozele

Avem si noi poze noi:
http://picasaweb.google.com/ada.ruxandra.marin/2Si3Saptamani#

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Fetele invatati, va rog,o nepriceputa cum sa puna link cu poze.Vreau si eu sa ma mandresc cu albinuta mea.
am scris si la alt subiect mesajul anterior.voua vroiam sa va multumesc de urari, felicitari si incurajari.

sanatate voua si micutilor vostri puiuti si sa auzim numai de bine!

Gabrilici, mami de Pui de Licurici

Mergi la inceput