Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 18
cris_82 spune:
fetele noi trebuie sa plecam la tara si afara s-a innorat si tuna
..si pe deasupra ii pusesem si la broscuta laptic la "pachet",dar partea buna e ca am lapte
..dupa ce i-am dat sa suga am mai scos si pentru "pachetel" inca 140 ml
..cu toate ca a inceput sa se cunoasca ca ii dau baby drink(a doua fabricuta de lapte a intrat in faliment)
mami de
Miruna(29 mai) 

CarlaV spune:
Am pus si poze de la mare, prima data cu 2 fete. Va pup si va doresc week-end placut.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Flobaby spune:
Buna fetele!
Carla, ma bucur ca esti mai bine.
Deea 
si multumesc.
Aseara am reusit - nu am mai cedat la plansetele ei si nu i-am mai dat biberon ci doar titzi. Azi a mancat din 2 in 2 ore. sper sa nu mai cedez vreodata cu lapte praf- oricum odihnita tot nu sunt 

.
Andreea1608, eu am reusit sa ma tin tare pe pozitii cu bibe, incearca si tu
.
Fetelor, cand pot sa pun bebele in port bebe?
Ma enerveaza ca nu pot s-o scot pe balcon - stau pe stefan cel mare chiar la strada si pediatrul a zis sa nu scot fata caci sunt multe noxe si mult praf. Mai si murim de cald in casa, ce sa facem, ca de geam cica tot nu-l pot deschide.........
Pup fetele!
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
AlexSiMatei spune:
Buna seara fetelor,
Am venit si noi acasa aseara, totul e bine, inca ne obisnuim unii cu altii dar nu avem mari probleme de raportat. A avut niste dureri de burticuta tare rele acum vreo doua zile dar l-am trecut pe Infacol si e mult mai bine.
Nasterea a fost super-super OK, epidurala sa traiasca! Am nascut natural, fara epi, doar cu o mica ruptura pt ca bebe a fost incapatanat si a trebuit sa imping repede si tare ![]()
In seara asta incercam sa mergem si in parc, sa vedem daca David coopereaza. Am pus si primele poze la semnatura sa ne cunoastem.
la toata lumea,
Alex
Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink
miruta spune:
Bine v-am gasit in casuta noua!Sa dea Dumnezeu sa avem parte de 4 ani frumosi plini cu bucurii si impliniri!
Va pup pe toate mamicile si albinutele si bondareii aferenti ,am vazut pozici frumoase dar va rog sa ma iertati ca nu nominalizez ,nu vreau sa uit pe cineva.Azi am reusit sa va citesc si eu ,un pic si pe diagonala asa pnetru ca am ratat iesirea de seara afara din motive de vreme.Broscuta mea doarme acum dar am avut si noi cateva zile groaznice,nu stiam ce sa mai fac ,am facut si eu crize de plans ,pitica cerea sa pape intruna si cand era cu titi in gura se enerva si tipa (de vina cred ca a fost antibioticul pe care am fost nevoita sa-l iau 3 zile din cauza unei amarate de masea ,bine ca nu a refuzat sanul complet ,ca mi-era frica ca se intarca singura ).Acum avem o mare problema ...nu-i place deloc in patutul ei ,daca o adorm si o las in patul nostru (chiar si singura ,nu neaparat sa stam cu ea )doarme si 3 ore ,daca o pun in patutul ei se trezeste dupa 15 minute si plange .Ea se tot fataie in somn si cred ca salteaua patutului ei (are patut din panza si nu i-am pus decat salteaua lui) ii creeaza stare de nesiguranta ca se misca cu totul la frichinelile ei...maine mergem sa cumparam o saltea sa-i punem ,credeti ca s-ar putea sa fie asta problema ?Sper sa nu dau banii degeaba pe ea ,eu chiar nu vreau s-o obisnuiesc sa doarma cu noi in pat ,nu stiu cum sa fac.
Si Antonia e foarte fonfaita chiar si dupa ce ii scot mucisorii cu batista bebelusului,dr a zis sa am rabdare .Si eu ii dau vitamina D ,2 picaturi pe zi .Voi le mai dati ceva ,calciu,fier?Pentru burtica la noi functioneaza bine espumisan ,sab simplex-ul nu avea niciun efect.
Am gasit pentru petrecerea de botez un local tare dragut pe bd.Decebal ,problema e ca localul are parter si terasa deasupra ,noi avem cam 40 persoane la botez ,localul are capacitatea de 25 locuri jos ,25 sus.Nu stim ce sa facem ,ar insemna sa separam si sa asezam jumatate din invitati jos ,jumatate sus ...Voi ce ziceti?Si pretul e super...100 lei /pers meniul(fara bauturi)si fara chirie.
Fug ca se frichine printesica....
NOI
CarlaV spune:
Miruta, eu nu i-as da calciu, fier sau altceva decat daca din analize reiese o deficienta.
AlesiMatei,
, superbe pozele si felicitari si taticului, mai rar vezi asa ceva.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Bebe Beca spune:
Am revenit si noi la febra. 39. Si maine ar trebui sa plecam la cai...
Maine dimineata mergem iar la spital, de data asta luam si sange sa vedem ce se intampla...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
miruta spune:
Carla,pai nici eu nu vreau sa-i dau ..dar se gasesc atotstiutori care te intreaba uimiti ..cum ,nu-i dai copilului...nici dr nu a zis nimic ,eu am facut o anemie puternica din cauza sangerarii la nastere si a zis ca daca nu-mi revin eu o sa-mi dea supliment de fier pt ea.
Ioana,imi pare asa rau...multi
pentru Sara sa treaca repede.
NOI
nicuratze spune:
Bune fetelor,
CARLA,superbe poze,ca de obicei.Si mezina n-a avut nici o treaba,a dormit la greu.
ALEXSIMATEI,La multi ani inainte!David e un dulce,iar spitalul a fost belea,ce terasa putea sa aiba!
MIRUTA,IOANA spunea ca la restaurantul "La mama" tacamul era sub 100 ron inclusiv bautura,cred ca am retinut bine.
FLOBABY,nu stiu sigur,parca de la 3 luni se foloseste portbebe.
ELY,distractie placuta cu ai tai!
ALYNTA,am vazut pozele,a fost o distractie pe cinste,e un dulce baiatul mare!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
Raluca_Ioana spune:
salutare fete!ce mai faceti?ce frumos ca am ajuns la scutece!!!
am si eu o mareee problema cu fetita:plange fff mult si nu doarme aproape deloc ziua, iar noaptea asa si asa.nu mai stim ce sa-i facem.am chemat si dr si a zis ca e asa din cauza la o otita care ii trece(o tratam de 5 zile si e spre bine si de la colici) insa mie mi se pare exagerat plansul asta.plange si in brate, parca ii e foame tot timpul insa mananca si de la san pana ii goleste pe amandoi si uneori mai trebuie si ceva completare ca altfel...(dr a zis ca poate o doare burta de la lapte praf insa ii dam putin si nu in fiecare zi) si nu vrea nici cum sa doarma.
ce sa ne mai facem cu ea?ati mai patit careva cu bb asa ceva???
helpppp!!!

Mamicuta mandra de
Alexia-Gabriela
http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink