Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Anca_vad ca si voua va place sophie. eu folosesc pampers 3 cruiser,imi plac fff mult.sa nu aud de huggies,mare gresala pt noi!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa, am vazut reteta m-ai dat pe spate ce sa zic cu asta ai detronat toate retetele mele, cred ca e super buna.....Tu esti inscrisa pe forumul ala??

TREBUIE SA O INCERC, poate acum cand face Vlad 5 luni

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

da,sunt inscrisa,chiar am multe retete postate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Si mie imi place creierul pane, daca-l face altcineva . Ca mie nu-mi place sa gatesc in ulei in bucataria mea. E mica, nu am hota si nu-mi place mirosul de ulei incins/ars.Ce bine de voi, fetele din America, cu borcanasele alea de bebei. Mi-ati facut o pofta, ma si vedea dandu-i la bebele meu cu lingurita din tot felul de borcanase. Din pacate, nu va fi asa! ca la noi sunt f scumpe si nu-mi permit sa-i dau in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa pai si unde ai stat ascunsa pana acum???Ai tinut retetele doar pentru tine...tu nu stii ca eu sunt mare fan al gatitului....ia sa mai sari la interval cu retete, cand mai postezi ceva...dai copy-paste la link in PMul meu ca daca nu

Am uitat sa va spun ca fiu-meo isi suge degetul de la picior

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Huggies sunt oribile, nici nu se compara cu Pampers, am luat si eu o cutie din aia mare de la Sam's si nu stiam cum sa-i termin, ultimele 100 de bucati le-am aruncat.

Acum Aidan foloseste nr 4 de la Pampers. Eu le cumpar de la walmart sau target. La Babies'r'us mi s-au parut scumpe toate. Si eu primesc cupoane pt diapers si lapte ca m-am tot inscris pe diverse site-uri.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

pai acum o sa iau o pauza cum plecatul meu in tara,ca acolo sunt o rasfatata,poate am sa fac ceva torturi ca prind zile de nastere pe acolo.

e ffff usor cu borcanase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Deci si voi credeti ca Pampersii sunt mai buni, credeam ca poate mai sunt si altii si nu i-am descoperit eu. La Walmart nu prea merg, este unul care a cam departe de noi, vreo 15-20mile, dar Target am aproape de casa, inca nu am luat de la ei Pampers. Mersi de info. Eu numai de la babiesrus am cupoane de pampers, unde sa ma inscriu sa primesc altele?

Aaa...si formula? Eu ii dau Similac si cateodata Lipil, depinde ce gasesc. Mai nou am luat Lipil de la Costco, pare mai ieftin. Doctorita mi-a zis ca toate sunt ok, dar ca astia 2 fiind pe piata de f mult timp sunt mai de incredere. Nu am incercat altceva, bebe pare multumit. Voi de care folositi? Ati incercat de aia gata preparata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ingrid, chiar, cam ce fel de borcanase se gasesc in Romania? Eu ii dau de la Hipp organic, pe site zice ca ar fiu si in Romania, dar practic se gasesc? Si cam care-s preturile? Noi vom veni in septembrie, deci in 2 luni ... Am inteles de la fete ca cereale fara gluten nu prea sunt - dragelor, va rog corectati-ma daca zic prostii - si o sa aduc de aici, laptic sper sa il care mami la purtator deci asta nu ar fi problema.

Apropos de borcanase, maine incep sa introduc fructele, adica ii voi da pentru prima data mar

Noi folosim Pampers nr4 (7-14kg), am incercat si Huggies da' nu prea ne-a placut... Miere, si pe aici sunt enspe mii de baby-club-uri, am un teanc de cupoane si pentru pampersi, si pentru servetele umede, si pentru papica de bebelusi... cate un pic de reducere dar se aduna....

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Azi si bebele meu s-a intors prima oara de pe spate pe burta, de 3 ori. Cred ca eram ultimii la capitolul asta. De vreo cateva zile tot incerca si reusea doar sa se aseze pe o parte, azi a si reusit sa se intoarca. Era f mirat de asta. La un moment dat a adormit pe burta, iarasi prima data in viata lui bebeluseasca, si cand s-a trezit nu stia ce-i cu el asa, si a inceput sa planga.Zicea cineva o data ca pe la 6 luni ii apuca pe bebei frica de abandon si alte alea. Cred ca pe al meu l-a apucat, ca nu mai vrea sa adoarma decat la mine in brate cu fata toata in bratul meu si cu sanul in gura, desi nu trage doar moflaie. Bine, ca pe mine nu ma deranjeaza, am stiut mereu ca imi voi adormi copilul in brate, m-am mirat chiar ca nu s-a intamplat mai devreme .Of, de aia de cand au aparut mesele astea de sticla mie mi s-au parut tare periculoase. Si sotul meu zicea odata sa ne luam una, dar nu am vrut. Ma gandeam ca la cat sunt eu de impiedicata cateodata cad peste ea si-mi tai gatul! Mai ales ca am mai avut odata o intamplare cand o bucata mare de geam era sa-mi sectioneze o bucata de picior. Am scapat la mustata, dar am ramas putin socata de intamplare!Sper ca Amedeo sa se faca bine repede!Cum o mai fi Alina lui Cami?Dark, mercic

Mergi la inceput