Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

ingrid70, eu am folosit 4 luni pompa electrica si la inceput a fost mai dureros ce-i drept, dar dupa putin timp ori m-am obisnuit eu sau nu stiu, dar nu a mai fost asa nasol. Eu ma pompam de 5-6 ori pe zi, ce-i drept pe seara devenea insuportabil. Pompa mea avea diverse reglaje, puteam sa regleza viteza si intensitatea si le lasam pe mai incet si era ok. Tu nu o poti regla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Selene,ingrid a specificat ca tot ce a zis a zis din punctul ei de vedere. cum e la mama ta?
Anca,frumusei baietii. ii dai???
Pai eu ma bag la bebe 2 anul viitor. in ianuarie scot steriletul si ii dam bataie de abia astept sa fiu din nou burtica

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aaa,si finutza e o dulceata

sunt HAPPY,am gasit creier! in sfarsit,sunt moarta dupa creier pane

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

miere, mersi . Inca mai am cumparate borcanase/caserole de 1st foods si astept sa le termin, dar o sa trecem in curand la 2nd foods, bebe e pregatit

Tot pt fetele din state: voi de unde luati diapers, ati gasit pe undeva la pret bun? Eu am luat pana acum de la babiesrus, Pampers Swaddlers 2-3, acum am trecut la nr 3, Cruisers . Mai primesc cupoane de $5 de la ei si mi s-a parut ok. Am mai incercat si Kirkland de la Costco, dar parca nu-s la fel de buni. In rest am primit la un moment dat Huggies si nu stiam cum sa-i termin mai repede, mi s-au parut mai nasoli ca astia Kirkland. Desi la Alex, in ro foloseam Huggies si mi se pareau f buni. Poate or fi si aici diverse tipuri de Huggies si i-oi fi nimerit eu pe aia mai nasoli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi imi iei painea de la gura, pai se poate....eu eram Oracolul....ai vrut doar sa imi tii locul cat am fost plecata da???

Alinuk "La multi ani fericiti" sa ai o casnicie frumoasa si fericita, una cum in povesti intalnesti

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

ingrid, pe ce baza ai ajuns la concluzia ca scopul vietii unui om este procrearea si atat? (Ma abtin cu greu de la a scrie un ditamai postul in care sa explic de ce nu sunt nicidecum de acord cu concluzia asta. Prin urmare, ma limitez la a spune ca, daca scopul vietii TALE este acesta, sa fii fericita si sa ai copii sanatosi. Daca unicul scop al vietii NOASTRE este procrearea, in viziunea ta, well, Houston, we've got a problem. Ce rost ar mai avea sa ne deosebim de restul animalelor, prin faptul ca avem ratiune? Ce rost ar mai avea sa incercam sa ne perfectionam, sa ne punem la treaba inteligenta? Ca doar si orbul a nimerit Braila...).Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Selene, am nu am spus scopul vietii oamenilor, ci al vietii tuturor vietuitoarelor in viziunea mea, de exp. tu poti sa crezi altceva, eu nu am nici o problema cu asta. Si eu nu cred ca atunci cand omul a primit ratiune a fost un lucru bun in the big picture. Vezi tu, eu nu cred ca omul nu face parte din regnul animal si ca este fiinta superioara. Nu cred ca omul nu face parte din natura, ca el este mai presus de tot si toate. Pentru ca in definitiv si incalzirea globala, poluarea, smogul, si fff multe rele tot ratiunii li se datoreaza. Sunt oameni care cred ca daca au ratiune si credinta pot face orice in numele fericirii si mai ales al comoditatii personale. Nu conteaza daca pentru asta trebuie sa distruga de exp. habitatele altor animale facand viata lor imposibila. De aia nu merg eu niciodata la puscaria de animale = gradina zoologica. In jurul meu nimeni nu gandeste asa si sunt deja batatorita. Dar asta e deja o alta discutie si eu nu mai doresc nici sa o continui si nici sa o dezvolt. Imi pastrez parerile pentru mine. Tu poti sa fii sau sa nu fii de acord cu ele si poti sa gandesti ce doresti despre ce doresti. Eu nu am nici o problema cu asta. Mi-ai fost mereu simpatica si nu vreau sa se schimbe nimic.

Mergi la inceput

alinuk, felicitari! Va doresc sa fiti sanatosi, fericiti, sa va iubiti, sa ajungeti sa va bucurati impreuna de pensie , de copii si de nepoti si stranepoti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_

ingrid70, eu am folosit 4 luni pompa electrica si la inceput a fost mai dureros ce-i drept, dar dupa putin timp ori m-am obisnuit eu sau nu stiu, dar nu a mai fost asa nasol. Eu ma pompam de 5-6 ori pe zi, ce-i drept pe seara devenea insuportabil. Pompa mea avea diverse reglaje, puteam sa regleza viteza si intensitatea si le lasam pe mai incet si era ok. Tu nu o poti regla?
Sper sa ma obisnuiesc si eu. Are si pompa mea reglaj de intensitate. Problema e ca la intensitate mica nici nu ma doare, dar nici nu iese nimic. Ca de aceia nici bebe n-a mai vrut sa suga, ca trebuia sa traga f tare. Trebuie sa o dau mai tare ca iasa ceva. Dar nu disper, e abia prima zi cu ea si sper sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Selene,ingrid a specificat ca tot ce a zis a zis din punctul ei de vedere. cum e la mama ta?
Anca,frumusei baietii. ii dai???
Pai eu ma bag la bebe 2 anul viitor. in ianuarie scot steriletul si ii dam bataie de abia astept sa fiu din nou burtica29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Lisa, ma bucur pentru tine. Sa vina bebe 2 cat de repede iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ariya, ufff... acum am citit! Prin ce ati trecut, bietii de voi! Bietul Amedeo! Ce spaima trebuie sa fi tras, si durere... ce spaima trebuie sa fi tras cu totii, si voi, si fratiorul, si surioara...Cat despre sentimentul de neputinta pe care l-ati simtit...Offff... mi-au dat lacrimile...multa multa sanatate, sa se vindece repede Amedeo

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput