Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Arya multa sanatate lui Amadeo

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Lisa, te-am prins! Da, mai, reteta de tort sau e secreta?Cu pompa veche, manuala ajunsesem la 400 ml. Sa vedem cu asta cat fac. Pana acum mi se pare ca trage mai incet si ca strange cumva mai tare de mamelon, dar poate nu sunt eu inca familiarizata cu ea. Vad eu zilele astea! Oricum e mai usor cu electrica! S-a pus un vant la noi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Arya, sanatate multa lui Amedeo si sa se recupereze cat mai rapid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ingrid,reteta am pus-o pe mailul comun unde e poza e si linkul
fetelor,e normal ca la 2 ani si 3 luni sa nu stie culorile?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dark ce imi facusi . Acum si Lisa ma felicita
Lisa stai linistita ca nici eu nu am atins decat un sfert.

Vazut fetite frumoase de Bee si Oxigen.

Raluca mi-a placut Piculinul. Ca sa nu spun ca peisajele din poze erau din cele 3 locuri favorite din Iasi: Palatul Culturii, Copou si Mall. Vreau la Iasiiii Bei nu ma infiaza nimeni???

Sa va povestesc de bb strumf. Am fost sa ii iau covoras puzzle ca am avut la Dori si am fost incantata. Pe drum in carut maraia asa ca ii tineam sacosa in fata si a fost tare cumintel Deci am scapat ieftin de acum: cu o punga de 1 leu schimbata regulat m-am scos si nu se mai plictiseste copilul. Sa va zic ca ajunsi acasa a fost tare incantat de covoras si se chinuie de ceva timp sa il muste Da nu poate decat sa il linga.

Ma duc sa mai citesc din urma si sa alimentez individu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Of, Ariya chiar ca o mare cumpana! Saracutul Amedeo! Ce o fi fost in inima voastra si a lui, numai D-zeu stie! Doamne ajuta sa fie bine, cum a fost, cat mai repede!Cami, bineinteles ca ne rugam in continuare pentru Alina! Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa, multa, multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ingrid:http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22752/Deliciu-cu-ciocolata-si-capsuni/

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Cristi, sper ca inveti pentru licenta

Alinuk, felicitari pt target si spor la invatat!

Edinutza, tare m-am distrat la bancuri, saru'mana

Raluca, tare draguti sunteti, ma bucur sa va vad in poze, stiu ca scriai mult la odisee

Flowerbee, am vazut pozele cu Alexia de pe mail, e un copil tare frumos si cu niste ochi minunati. Sa va traiasca!

Ciufik, spor la diversificare! O sa va intreb si eu la un moment dat cum e cu laptele praf, inca nu avem nevoie.

Ingrid, eu am folosit Medela electrica cat m-am muls in spital, dar prefer Aventul meu manual, reuseam sa scot mai mult si era mai putin dureros.

In ce priveste discutiile existentiale de ieri, eu recunosc ca tare imi plac si sunt predispusa, desi ma astept ca peste ceva ani Caterina sa imi puna cu totul alte probleme decat cele pt care ma pregatesc eu acum. Ma gandeam ca asa cum parintii nostri nu isi imaginau ca se va discuta asa lejer despre homosexualitate, care pe vremea lor a fost un tabu, cine stie care va fi trendul cand vor fi mari copiii nostri. Nu m-as mira ca fiica mea sa ma anunta ca intra in vreo manastire de clauzura sau ca se converteste la islam..si zau daca as sti cum sa reactionez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Lisa tu ziceai de dormit cu capul in saltea. Ei bine ziua si Fabian mai nou asa prefera. Pana si in carut daca adoarme ia pozitia asta. Astazi l-am tinut langa mine in pat si amputut sa ma uit cum doarme si sa stii ca narile ii sunt libere, deci respira linistit.
Spor la dadaceala.

Cami multa sanatate Alinei.

Ada scumpe foc fetitele tale. Iar Daria acolo unde e manjita de ciocolata e delicioasa

Aryia sa treaca cu bine Amadeo peste perioada asta si sa se refaca bine.

Koruccia felicitari pentru evolutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mai, mai, mai ce de discutii ...

Eu nu-mi exprim nicio parere fiindca nu vreau sa-mi bat capul cu asa ceva. Ma rog la Dumnezeu sa-mi fie fetele sanatoase si sa fiu si eu ca sa le cresc. Si incerc sa ma bucur de fiecare clipa cu ele. Si sa le cresc asa cum cred eu ca e mai bine. Daca s-o intampla sa fie lesbi sau doreasca sa se faca dame de companie sau mai stiu eu ce alegeri vor face ... o sa ma gandesc atunci ce atitudine sa adopt. Om trai si om vedea ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput