Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
mai fetelor cucuitelor ... LASATI CEARTA SAU REPLICILE DURE ... NU E PRIMA DATA CAND SE INTAMPLA LA NOI LA TEMA ASA CEVA ... vorba vecinei mele ... NU VA CERTATI CU NIMENI CA NU AVTI CAND SA VA IMPACATI ... CINE STIE CAND VA IA DUMNEZEU LA EL ... asta fiind si cazul IUBITEI MELE ALINA CARE PROBABIL ERA SI EA CERTATA CU CINEVA ... SI POATE DE ACEEA O VA AJUTA DUMNEZEU SA TRAIASCA
DARK SI ALINA2700 multam de intrebare ... alina nu face prea bine ... are dureri f mari de cap ... saracuta de ea ... cred ca e naucitor ... fratele meu e langa ea mereu ... si mama ei la fel ... e greu ... nu doresc sa treaca prin asa ceva nici dusmanilor mei ...
maine se face maslu pe la multe biserici ... slujba pt sanatate trupeasca si sufleteasca ... va rog care puteti sa mergeti sa o scrieti si pe alina si pe adrian pe liste .... si sa aprindeti o lumanare pt ea ... sa depaseasca aceste dureri ....
va pup pe toate
e f cald si la mare
mi se incing creierii cand scriu la teza
cristi treci la invatat sa nu fiu singura care depune efort .... pe caldurile astea
irinac unde esti draga cuscra???
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
ada_coman spune:
Buna ziua fetelor!
Cami multa sanatate Alinei. Sa dea D-zeu sa se faca bine in curand.
Aresa bine ai revenit cu bine in Romania. Crocodilu' delicios.
Am vazut poze cu bebei frumosi, Alexia e o scumpa , Mariuca de Oxigen e frumusica foc si Alexutzu e un dulcic .
Daca va e dor de noi am pus cateva poze: http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/AdaComan#5353866096549318994.
Va urez o zi buna!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
miereamara spune:
Ada, ce ghidusa pare Karina cum sta ea pe canapea.
Ce ochi frumosi au fetele tale!
Sta foarte bine in fundulet Karina. Am vazut ca aveti si voi perna din aceea in forma de semiluna, foarte buna si noua ne place mult. Initial am folosit-o ca perna de alaptat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ariya spune:
eu nu am mai intrat pt ca am avut un necaz mare de tot cu amedeo!nici timp sa va citesc nu am avut...amedeo al meu a cazut pe o masa de sticla(eram in vizita) si si-a sectionai muschioi antebratului drept,pana la os!am avut noroc ca am un sot f puternic si i-a tinut bratul lipit pana pe masa de operatie!l-au dus la chirurgie plastica,in grigore alexandrescu,unde l-au cusut...acum e bine,are ghips pe care il va tine o luna,mergem in fiecare zi sa-i schimbe pansamentul si sa-i faca antibiotice in vena!
din cauza socului am fost la doi pasi sa pierd laptele,dar l-am tinut pe miguel la san fff des,mi-a luat angelo galactogil,am baut lapte,ceaiuri,iaurt,ciorba...mai ales ca nu puteam manca nimic si nu am dormit 2 nopti ca sa-l controlez pe amedeo...
nu va pot descrie ce am simtit pt ca ,inca ,nu-mi revin ...am imaginea copilului meu cu bratul taiat,in fata ochilor...ii multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau!dr a spus ca a avut un noroc extraordinar pt ca taieturile au trecut la mm de nerv,in doua locuri!
o sa va mai scriu cand am un pic de timp...acum viata mea e si mai plina,nu mai am timp de nimic...
va pup pe toate din tot sufletul!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
miereamara spune:
Aryia m-am ingrozit! Multa sanatate si recuperare cat mai usoara baiatului. Imi pare foarte rau, sper sa treaca cu bine peste cumpana asta. Bine ca nu v-ati pierdut cu firea si ati actionat repede.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
crisspy spune:
Aryia multa sanatate lui Amadeo Sa treceti cu bine peste problema asta
Daca aveti nevoie de ceva suntem aici...
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
lisa79 spune:
aryia,multa sanatate lui Amadeo.ooof saracutzu!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
koruccia spune:
Buna fetelor,
Noi azi am fost la controlul parametrilor de crestere si la 4.5 luni avem asa: 6450 g, 60.5 cm, PC 42. Ne declaram multumiti, deoarece fata de controlul trecut ne-am mutat in centilul superior la fiecare parametru.
Pentru colici am primit COLINOX, in locul ACTENACOLULUI care s-a dovedit fara efect. Eu am adus vorba de Debridat, ca asa am auzit ca e bun, dar mi-a zis sa incercam intai cu asta.
Despre diversificare ne-a zis asa: sa incepem deja lent cu borcanase de fructe ca sa se obisnuiasca cu lingurita.
La 5 luni introducem gradual o masa solida la pranz, cu urmatoarele ingrediente:
-supa de legume facuta la inceput cu morcov,cartof si dovleac/dovlecel;
- in supa strecurata se pun 3 lingurite de faina fara gluten (orez, porumb);
- o lingurita de ulei de masline;
- o lingurita de branza grana rasa;
Pe la 6 luni se poate adauga si jumate de borcanel de carne alba(pui, curcan, iepure).
Tot la 6 luni se introduce si masa de seara solida, unde in loc de carne se poate folosi branza (a zis el ca exista branzici speciale in comert).
In legatura cu ritmul de introducere a alimentelor, el mi-a zis sa merg destul de rapid si sa cresc relativ repede si numarul legumelor. La 8 luni de ex. a zis sa introduc si alte carnuri si de asemenea glutenul (spre surprinderea mea, care am citit altceva pe aici). Galbenusul de ou mi-a zis sa il introduc catre 10 luni - 1 an. La fel legumele care pot balona, avand in vedere problemele Caterinei cu intestinul.
Cam asta a fost..nu ma asteptam sa fie foarte lamuritor, da parca a fost chiar prea succint, asa ca cel mai probabil voi profita de mailul comun.
Trimit mesajul si dupa citesc care e topicul azi
edinutza spune:
Arya_ii doresc la Amadeo refacera rapida!Slava Domnului ca la pazit sa nu fie mai rau!imi imaginez prin ce ai trecut!toata m-am infiorat!
Ada_frumoase foc fetitele!
Oxigen_la fel ,ai o papusa de fata!scuze de intarziere!
Cami_ai dreptate,nu e buna cearta ca ziua de maine nu e anoastra.
Alina,Dark,Lisa_asta a fost scopul!
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community