Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Asa zise pediatra dupa ce i-am pov eu ca a facut alergie la cereale Humana cu lapte inclus cu aroma de vanilie. A zis ea sa fim prevazatoare , dar sincer are un gust laptele ala, yack.
Stiu si eu ca vor multa vreme supliment, plus ca vor sa suga.
Ai vreo sugestie de alt LP? ca tb musai sa incerc si altul ca de tras din bibe a inceput sa traga, dar numai dc e laptele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Ah si daca m-am "suparat" (nu chiar ) a fost pentru ca eu mi-am spus parerea si apoi, imediat, in loc altcineva sa-si spuna parerea si tot asa, multa lume (era sa zic toata lumea si nu era asa) a sarit la gatul meu. Ca de ce cred eu asa, ca nu e bine/corect etc., ca am ce am cu femeile care nu pot sa aibe copii , ca am neimpliniri personale, ca "ai grija Ingrid" de parca as fi calcat pe teren minat, ca "atentie, Ingrid" de parca as fi tampita etc. Adica eu cred ca altii au ce au cu parerea mea, nu eu cu a altora. Eu nu am comentat parerea celor care nu sunt de acord cu mine si nici nu am spus ca e sau nu bine ceea ce cred ei, nici macar din punctul meu de vedere. Pur si simplu mi-am spus parerea fara sa zic ca parerile opuse sunt rele sau sa zic, cutare vezi ca asa sau pe dincolo sau ai grija cutare ce spui, sau ai spus negri in loc de afro-americani si deci ai grija ca i-ai jignit sau mai stiu eu ce care nu avea nici o legatura cu subiectul! Si apoi intrebarea nu era hai sa vedem daca Ingrid are sau nu dreptate si sa facem clasamente cine cu cine tine, ca la fotbal sau la OTV: cati cred ca a fost ucisa X si cati nu!
Dar oricum eu pareri pe forum nu mai dau ca de fiecare data se gaseste cineva sa-mi arate ca sunt proasta si gresesc!
Adica mi s-a cerut parerea si apoi am fost pusa la colt ca nu era cea buna. Asta e! Oi fi tampita si a trebuit forumul asta ca sa-mi dau seama!
Si eu ascult pareri cu care nu sunt de acord mereu si nu ii fac observatie nimanui ca greseste din punctul meu de vedere! Dar iarasi, oi fi eu cea mai proasta de pe forum si nu o stiam! Ei bine o stiu acum! Mi-a mai zis-o Miere o data cu "nu-i placenta ca placinta" sau ceva de genul, dar am zis sa trec peste si sa ma fac ca nu am observat! Dar acum chiar nu mai am dubii!
Si m-am relaxat, ca plec in CONCEDIUUUU!
Acuma ma consolez si eu ca "fericiti sunt cei saraci cu duhul, nu?" Mai ziceti fetele cu kg pentru listuta ca vreau sa o actualizez maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

aptamil e suuuper ciufik. e bun la gust - are gust de lapte, cel putin fata de nan. din ala manca si carol (care e mare mancau) cu strambaturi si maxim 150 ml, asta rar de tot. din asta papa 180 si ar mai vrea. mie mi se pare ca arata foarte a lapte, tine bine de foame...

si sunt biberoane care imita sanul ca forma, chicco parca.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Fata Ingrid eu te bat. Ce-ti veni?
Nu se lua nimeni de tine. Aici s-au combatut idei/pareri/conceptii. Nu a zis nimeni "Ingrid esti proasta dc tu crezi asa" sau a zis? ca eu nu am vazut.
hai fugi in concediu, relaxeaza-te. Ia-ma si pe mine. Unde te duci?
Si, in plus, ce te intereseaza parerea altora despe tine? Mai ales a unor persoane "cunoscute" pe un forum, deci - necunoscute .
Relax, viata e frumoasa, bebe al tau la fel, e sanatos, voi la fel.
Ia fii un pic ZEN, ca eu ma straduiesc e azi-dimineata .
A nu se intelege ca beau si ceva. Auzi, Jasmi? Apropos, pe unde umbli?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

aptamil e suuuper ciufik. e bun la gust - are gust de lapte, cel putin fata de nan. din ala manca si carol (care e mare mancau) cu strambaturi si maxim 150 ml, asta rar de tot. din asta papa 180 si ar mai vrea. mie mi se pare ca arata foarte a lapte, tine bine de foame...

si sunt biberoane care imita sanul ca forma, chicco parca.

Cristi - la cat costa nu ma indoiesc , nu ca Humana ar fi ieftin. Plus ca asta de la Humana, cel putin HA, dupa ce se dizolva parca e branzit asa, adica nu re aspect omogen, nu stiu cum sa zic.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

asta arata a lapte proapsat muls, are pana si spuma. e scump da e cutia mare. si carol a crescut foarte bine si uniform cu el, fara salturi sau pauze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Fata Ingrid eu te bat. Ce-ti veni?
Nu se lua nimeni de tine. Aici s-au combatut idei/pareri/conceptii. Nu a zis nimeni "Ingrid esti proasta dc tu crezi asa" sau a zis? ca eu nu am vazut.
hai fugi in concediu, relaxeaza-te. Ia-ma si pe mine. Unde te duci?
Si, in plus, ce te intereseaza parerea altora despe tine? Mai ales a unor persoane "cunoscute" pe un forum, deci - necunoscute .
Relax, viata e frumoasa, bebe al tau la fel, e sanatos, voi la fel.
Ia fii un pic ZEN, ca eu ma straduiesc e azi-dimineata .
A nu se intelege ca beau si ceva. Auzi, Jasmi? Apropos, pe unde umbli?Andreea si Andrei (27.12.2008)
Mai, iote ca-mi veni, dar tot asa imi si trecu! Ma duc la Voineasa, apoi la Brasov, apoi la Focsani si apoi cred ca la Olanesti. Mai aveam si varianta cu 2 Mai, dar am zis ca e drumul prea lung pt bebe.Si apoi nush cum sa zic, iete ca ma afectionai de forumul asta si de fete! Iar multi!Si nu ma supar daca ma bati ca n-am mai luat una pe coaja de vreo douaj' de ani si parca mi-e dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Mai mult Miere ma acuza si ca as avea nush ce cu femeile ce nu pot face copii, ca as fi o soacra rea, ca as fi o mama care mi-as creste copilul dupa modelul roamnesc, neaparat rau in comparatie cu cel american, ca am neimpliniri personale, pana si ca am vise legate de copilul meu!! Mai bine, cum ar zice maica-mea, mancam ceva si taceam!

Ingrid, eu nu te-am acuzat de nimic, nu-mi pune vorbe in gura te rog.
Asa cum tu ai vorbit din punctul tau de vedere, asa mi-am exprimat si eu punctul meu de vedere. Ca e total diferit de al tau e alta poveste, dar te rog nu ma acuza de chestii pe care nu le-am spus. Ai zis ca inchei subiectul, dar vad ca tot incerci sa te explici si sa te justifici, nu ti-a cerut nimeni asa ceva.
Se pare ca nimeni nu a inteles ceea ce ai vrut sa spui, probabil este o problema de ambele parti, a noastra de perceptie si a ta de exprimare.

Iar povestea cu placenta ca placinta,aia a fost o gluma, tu chiar ai pus-o la suflet? a fost parte din mesajul ala lung pe care l-am scris tuturor si care s-a vrut a fi ceva care sa ne descreteasca fruntile. OMG, crede-ma ca nu am vrut sa te supar, dar faza aia mi-a ramas in minte pt ca mi s-a parut foarte funny. tu nu prea erai activa atunci pe forum si chestia aia mi-a venit in minte cand m-am gandit ce sa-ti scriu. Inca o data, nu am vrut sa te supar, nu m-am gandit nici un moment ca o sa o iei asa de personal. Tu singura ai recunoscut ca nu stiai cum este/ce este placenta. Placenta, placinta mi s-a parut o asociatie de cuvinte funny. Acum daca stam si insemnam pe carnetel de cate ori ne-a calcat/ni s-a parut ca ne calca cineva pe coada, ce sa spun? Cand se aduna mai multe greseli ce se intampla, e dat afara concurentul din joc?

Nu am spus nici un moment ca modelul meu e cel american. Nici pe departe. As vrea o cale de mijloc pentru copilul meu. Sunt cateva aspecte care imi plac la modelul american si altele care imi displac. Oricum nu ne crestem copii dupa modele, cel putin nu in practica.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Cristi,cant termin de citit tot ce ati scris sa stii ca te ascult sa avd ce ai invatat,da???
Aresa,ai un stil de-a scrie! sa stii ca nici eu nu m-am rupt si nici nu vreau sa ma rupt de mama.imi place sa fiu o rafatata si asta sunt cand ajung acasa. sa nu va zic,ca atunci cand a fost mama la mine,fratele meu,barbat la 34 de ani, a sunat zilnic sa vada ce face mama
bee,eu pot sa zic ca nu am vazut fata mai frumoasa ca a ta,e o placere sa ti-o admir pe Alexa
oxigen ce frumusete ascunzi tu acolo,vazut poze pe mail
dark,am avzut si io pozele cu tine,nici nu avea alta parere despre felul tau de a fi. rebelilor!
pt pletosul nostru Alex ce mumos e in poze
Aaline,cum adica ti-ai atins targetul??? cand eu nici juma nu am atins.felicitari!
edinutza
Bai Ralua,da frumusel e Puculinul tau...cam tarziuni-l arati si noua
Roxana,sa intelg ca ai si tu o guraliva in casa
INgrid,ce productie ai avut???

Noi(adica IO) raportam 64 de kg!
Avertizare: NU TREZITI NICIODATA COPILUL DIN SOMN, ca am facut-o eu aseara,mare gresala,d-le! s-a culcat Ana linistita,pe-o parte,dupa o ora merg si eu la culcare,ea tot pe-o parte era,dau sa o intorc pe spatese trezeste,eeee,de aici incepe circul frate.imi venea sama dau cu capul de pereti ca am trezit-o. urla,efectiv,mi-a luat 1h sa o adorm la loc.
noi mai asteptam cu diversificarea,pana cand??? pana nu ii e asa de lene la ma-sa(IO) sa ii faca fetei si altceva.Ana se multumeste cu tzitzi,are 8kg 100,asta in pielea goala

azi sunt baby-sittera.mai am o fetita de 2 ani si 3 luni in grija pana la amiaza. acu' doarma,sa vedem cand se trezeste cum va fi,sper sa nu aiba nevoie de mers la baieca nu stiu ce sa ii facinca nu am ajuns acolo cu Ana

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am vazut in sfarsit poze cu Piculin de RalucaAlexa! De ce il tii mey asa ascuns, ca ai un baiat de nota 10!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput