Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)
Raspunsuri - Pagina 8
babyblue spune:
nu stiu de ce am fost cenzurata de forum, ca am zis un diminutiv de la bebe.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
ancamac spune:
Inainte de CM am fost la medic sa-mi dea tratamentul pt stimularea ovarelor(eu am facut injectii de Fostimon); am inceput injectiile in ziua a 3° de CM. In prima zi de ciclu am sunat sa ma programez pt ecografie ovariana din Z9. In fuctie de rezultatul din Z9 ti se face programarea pt urmatoarele ecografii sau pt inseminare. Cu 36 de ore inainte de ora fixata pt inseminare am facut injectia pt declansarea ovulatiei (Gonasi). Cu 2 ore inainte de inseminare, sotul trebuie sa recolteze sperma, apoi la laborator fac un tratament al spermei. La inseminare, se introduce sperma in uter. Apoi trebuie sa astepti intinsa cam 30 de minute si totul e gata. In ziua a 3° dupa IA am inceput tratamentul de sustinere cu progesteron. In Z14 de la IA se face testul Beta HCG.
Lumy_Clt spune:
ma bucur ca v-a placut rochitza mea , sincer nu ma asteptam sa iasa asa dragutza. Maine seara o sa pun mai multe poze...cu conditia sa fac rost de ele.
pe mine acu ma chinuie talentul sa gasesc retete de iaurt pt iaurtiera...ca o pun pe soata mea sa imi cumpere din Italia .
pai de am zis sa mancam si noi mai sanatos !
da, stiu am luat-o razna, de la oboseala mi se trage
pooop
Show must go on!!!
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamac Inainte de CM am fost la medic sa-mi dea tratamentul pt stimularea ovarelor(eu am facut injectii de Fostimon); am inceput injectiile in ziua a 3° de CM. In prima zi de ciclu am sunat sa ma programez pt ecografie ovariana din Z9. In fuctie de rezultatul din Z9 ti se face programarea pt urmatoarele ecografii sau pt inseminare. Cu 36 de ore inainte de ora fixata pt inseminare am facut injectia pt declansarea ovulatiei (Gonasi). Cu 2 ore inainte de inseminare, sotul trebuie sa recolteze sperma, apoi la laborator fac un tratament al spermei. La inseminare, se introduce sperma in uter. Apoi trebuie sa astepti intinsa cam 30 de minute si totul e gata. In ziua a 3° dupa IA am inceput tratamentul de sustinere cu progesteron. In Z14 de la IA se face testul Beta HCG. |
nu mi-a dat niciun tratament de stimulare...
mi-a zis doar ca ma suna in ziua, ma rog, cu o zi inainte de ziua cand trebuie sa fac o ecografie ca sa vada cum arata folicului si apoi ma cheama pt IA. n-a zis nimic de HSG, desi am intrebat ( a zis ca facem dupa ce nu ne iese prima IA, sau asa am inteles eu) si n-a zis nimic de niciun tratament de stimulare....
sunt ingrozita!
sa renunt???
ce sa fac?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
menics spune:
Buna dimineata!
fetele, va astep!
macar atata lucru bun sa fac si eu... sunt cam desumflata... beah la naiba, acum ma framanta o alta problema : rata de la banca...
si mai am una : maine ar trebui sa apara CM , se zareste morcovul?? hihihi, m-a batut soarele in cap prea mult. asta am facut in weekend, la plaja balacit cu george care, hmm ma dezamageste dar asta e,nimeni nu e perfect...
va pup ,
nico? ati scos nisipul?
galli, tu te mai lupti cu caldura??
Libra- imi pare rau,
babyblue bine ai venit
mayan draga pe unde esti?
mona? si tu lipsesti?
feteleeeeeeeee fac prezenta
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
amy2007 spune:
Buna dimineata. Eu spun prezent. Listuta de absente e cam mare :(.
Sa aveti grija de voi, si manu, scoate morcovul, nu trebuie sa0ti faci griji. Toate se intampla atunci cand vrea Domnul.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
menics spune:
buna amy,
hai sa bem cafeaua si sa le facem pofta ca apar ele. le pastram si lor cate una calda.
Manu
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Libra, fruntea sus, nu te lasa, nu renunta! Iese el soarele ... dar sunt atatea strazi ... Suntem alaturi de tine! Uite aici un umar!
Menics, nu fii dezamagita, un om are si bune si rele. Daca se infiripa vreo iubire, trebuie sa accepti si calitatile dar si defectele partenerului. Altfel, ar fi monoton.
Ancamac, dupa cum ai povestit, procedura pare atat de simpla, ca m-ai convins si pe mine: voi face IA, inainte de a mai incerca FIV3.
Babyblue, fii binevenita in gashca! Aici, perioada de asteptare ti se va parea ca trece altfel, mai placut si mai repede, parca.
Amy, ai invatat sa inoti?
Lumy, da, da, asteptam si alte poze.
guzelnico spune:
Ada29- Z15 CM- are "treaba", ca e la ovulatie
Amy2007- Z15 CM - a "lucrat" la ovulatie
Ancamac- Z4 CM
Babyblue- Z3 CM, incepe procedura pt IA
BlueFlower- saptamana 10 de sarcina
Dandana69- 24 zile intarziere de menstra, asteptam rezultat Bhcg repetat
Galliciana- Z13 CM
Guzelnico- Z4 CM
Libra- Z1 CM, dar nu renunta la vis
Lumy_clt- Z16 CM
Lylymar- Z1 CM
MayanMistica- Z7 CM + indragostita
Menics- Z27 CM + pe drum sa se indragosteasca
Micomic- Z10 CM
Mona40- Z9 CM (pauza de-o vara la IA/FIV)
Sorinake- Z7 CM, super "gigei"
Soricica- prima zi a ultimei menstre in 25 aprilie, asteptam rezultate de la test/ dr/
Simonia- a scapat de chisturi....back in business
Uratica- Z? CM (asteptam info)
_
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Buna dimineata, fete dragi! Libra, fruntea sus, nu te lasa, nu renunta! Iese el soarele ... dar sunt atatea strazi ... Suntem alaturi de tine! Uite aici un umar! Menics, nu fii dezamagita, un om are si bune si rele. Daca se infiripa vreo iubire, trebuie sa accepti si calitatile dar si defectele partenerului. Altfel, ar fi monoton. Ancamac, dupa cum ai povestit, procedura pare atat de simpla, ca m-ai convins si pe mine: voi face IA, inainte de a mai incerca FIV3. Babyblue, fii binevenita in gashca! Aici, perioada de asteptare ti se va parea ca trece altfel, mai placut si mai repede, parca. Amy, ai invatat sa inoti? Lumy, da, da, asteptam si alte poze. |
nu se infiripa nimic, nico, dar mi-a prins bine... cum se simte sotul?
Manu