Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna seara,

Sunt cam amarata. Azi am facut bHCG si a iesit <0,100 la 14 zile de la IA. Azi am avut o picatura maro, ceea ce inseamna ca... ma asteapta zile grele si o noua IA. Sotul meu inca spera sa fie picatura care "inseamna" bebe-ul.
Deja studiez reteta pe care trebuie sa o iau de maine.

Va pup, n-am putere de mai mult!
Elena

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Libra!

fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi pare rau libra,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Libra, imi pare tare rau!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Nu v-am parasit si nici nu am plecat in concediu!
Din pacate s-a stricat pc-ul! L-am dus la reparat si acum il folosim pe cel vechi care parca merge cu petrol!
Libra - data viitoare va fi cu noroc! Nu te intrista!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Guzelnico-rusii naibii! Le vom veni noi de hac!
Lumy- tare frumoasa nasa!
Sorinake-mie mi-e groaza sa ma intorc la birou dupa 2 zile de absenta! Nici nu vreau sa-mi imaginez cum e dupa 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Buna fetelor!

Ma primiti si pe mine printre voi?
Sunt programata luna asta pt IA...
acum sunt ziua 2 de CM.
Sunt cam speriata..nu stiu ce ma asteapta. ma nedumereste o singura chestie: proful mi-a zis azi ca nu e musai sa=-mi faca HSG, din prima. si doar dc prima IA nu iese, ne reorientam sa facem si HSG.
e de bine sau de rau?

dc am trompa infundata? e clar ca nu va iesi IA, nu?

povestea mea este simpla: eu am un singur ovar, si ala cam amarat si cu chisturi si sotiorul doar 12 mil de amarati cu 15% mobilitate..asta la ultima spermograma. cum natural nu iese nimic de ceva timp, ne-am programat pt IA. celelalte analize sunt toate OK la amandoi, doar eu n-am facut aceasta HSG.

sunt cam nelinistita...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Buna Babyblue!
Bine ai venit printre noi!
Din pacate eu nu pot sa te ajut pt ca despre HSG nu stiu absolut nimic. Despre IA stiu ceva mai mult pt ca am facut 2, dar din pacate rezultatul nu a fost cel dorit! Daca medicul ti-a zis sa incerci, incearca! Este cea mai simpla si mai putin invaziva procedura, deci merita sa incerci!
Mult succes!

Mergi la inceput

buna ancamac!

tu nu ai facut HSG(histerosalpingo grafie)inainte de IA?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Buna Babyblue!
Bine ai venit printre noi!
Din pacate eu nu pot sa te ajut pt ca despre HSG nu stiu absolut nimic. Despre IA stiu ceva mai mult pt ca am facut 2, dar din pacate rezultatul nu a fost cel dorit! Daca medicul ti-a zis sa incerci, incearca! Este cea mai simpla si mai putin invaziva procedura, deci merita sa incerci!
Mult succes!

eh...de fapt, urologul i-a zis sotului ca nu ne incadram pt IA ci mai degraba pt FIV..dar ginecologul, prof. Marinescu de la Giulesti, a zis ca se poate incerca IA la 12 mil de spermatozoizi.

nu stiu..toate au venit val, ca ma stiam doar eu cu probleme..si acum a aparut si asta.dar vom lupta pt un RECLAMA ILEGALA, atat cat vom putea.

poti sa-mi spui te rog, asa pe pasi, cum are loc o IA. mie doctorita care lucreaza cu proful mi-a zis ca ma va suna peste un nr de zile sa fac niste ecografii si apoi intr-o zi gata, ma duc acolo si are loc. parea ca e ceva uuuultraaa simplu si ea zambea, dar ..oare? asa simplu sa fie? din ce am mai citit eu, nu e chiar asa...la tine cum a fost?

_

Mergi la inceput