Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

ancuta, multumesc frumos.
sa stii ca nu am uitat ca sunt datoare cu pozele, dar nu am avut timp sa ma elucidez cum sa fac ca sa le postez .

cat despre spermograma ce sa zic....la noi a ost invers 5-6 milioane ani de zile si dintr-o data brusc aproape 20 si fara sa facem nimik special.noi am dat-o pe ogreseala de laborator.o sa o refacem cat de curand, dar dupa ce ne intoarcem din concediu.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

soricico-trebuie sa se fi cuibarit un soricel junior in burtica!bafta multa!
anca..clujul e superb..acum am vazut ca tu esti plecata..eu am ramas profund impresionata de oras cat si de oamenii de acolo..insa eu nu sunt din cluj,sunt din brasov..am ajuns acolo doar ptr "reparatii capitale-2 operatii"!am stat ceva in revizie!pacat ca nu au piese de schimb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Iti multumesc de raspuns! Esti o dulce! Sper si eu sa vina cat de repede pt ca am inceput sa-mi cam pierd rabdarea! Iti urez mult succes si tie. Incearca si tu in strainatate, poate sa fie cu noroc si la tine.

Mergi la inceput

aaaaaaa..si ia mai zis prietenei mele sa se fereasca soata si de carat greutati cat si de a purta chilotei stransi..i-a zis sa poarte boxeri largi..sa nu ma intrebi de ce ca nu stiu..insa luna viitoare vor repeta analizele..a zis ca inca nu ii da tratament ptr ca s-ar putea sa fie inhibat!ceva de genul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

uratica, unde in austria??? ca eu plec intr-acolo joi seara.
e un cadou de la soarec pentru ziua mea, dar cine stie poate inlocuiesc maria hilfer strasse cu vreo clinica

va tin pumnii si sa dea DD sa reusim si noi

Mergi la inceput

Soricico-toate 3 spermogramele le-a facut in acelasi laborator cu aceiasi biologa! Daca bioloaga nu a baut sau fumat ceva ciudat, inseamna ca rezultatul s-a redus de 6 ori in timp de 6 luni. Si noi vom lua o pauza pana la toamna, poate pe racoare se va prinde ceva.
Nu-ti fa griji pt poze, cand reusesti vor fi bine primite oricum.

Mergi la inceput

da-ti seama ca a trebuit sa ascult toate astea ca m-a fortat prietena mea sa intru cu ea..ca sotul ii e plecat in dubai..bine ca nu stie saracul!ca intru eu in pamant-d-apoi el daca ar afla ca ii stiu poroblema!uffffff..
dar las ca reusesti tu cat de curand!si voi reusi si eu cu siguranta!la cate suturi mi-am primit in ultimul timp..trebuie sa apara si soarele pe strada mea!
daca nu..la cate informatii tot adun..cred ca o sa-mi fac fiv singura!

Mergi la inceput

Uratico-chestia cu chilotii stransi am mai citit-o pe undeva! Se recomanda boxeri pt a evita incalzirea excesiva a partilor intime! Se pare ca gigeii sunt foarte sensibili!

Mergi la inceput

Esti mortala Uratico!
Dupa ce iti faci singura FIV vin si eu la tine!

Mergi la inceput

soricico-la wells au reusit fetele!si nu num ai ele!sunt ffff multe reusite in afara!
distractie placuta in concediu!!si nu te mai gandi la fiv icsi si picsi..ca se supara soricelul din burtica!bafta multa draga mea!

Mergi la inceput