Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)
Raspunsuri - Pagina 10
amy2007 spune:
Bun venit babyblue. Am o prietena care are doar un ovar si 1 trompa, sanse 0 de a face un bebe si uite ca acum are o mandrete de fetita de 4 anisori. Deci se poate. Si eu am fost la prof. Marinescu, dar nu-mi place, pentru ca fiind asa ocupat, nu are timp de paciente, sa le explice...Cine stie, poate cu tine are mai multa rabdare.
Graviduto, ai grija in avion si nu lasa burtica prea mult la soare sa faca bebicul insolatie.
Nico, joi dimineata plecam spre Grecia din Giurgiu si nu am gasit cotiere asa de mari, pt balenute ca mine. Poate imi iau un colac sau cine stie, o camera de tractor sa incap toata.
Pupicei !
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Buna fetelor,
Va salut pe toate,am mai citit cate ceva din urma.Imi pare rau pt.nereusite la inseminari,asta e,mergem inainte.
BlueFlower-deja ai intrat in saptamana 10,trece repede timpul,o sarcina usoara in continuare si concediu placut.
Babyblue-bine ai venit,imi pare rau ca ai probleme,se poate face inseminare pe ciclu natural,sansele sunt mai mici decat cu stimulare dar fiecare are sansa lui.Probabil din cauza chisturilor nu ti-a dat stimulare,injectia cu hcg de declansare a ovulatiei se da si la inseminare pe ciclu natural si stimulat,depinde de doctor.Verificarea trompelor,HSG,e chiar foarte importanta la inseminari.Cu siguranta o discutie cu Marinescu o sa te lamureasca,mult succes,poate imbunatatiti si spermograma care nu-i stralucita.
Nico-la inseminare spermatozoizii sunt introdusi in uter dar intalnirea cu ovulul si fecundarea are loc tot in trompe,de aia e obligatoriu verificarea trompelor.Mult succes si tie daca te hotarasti la inseminare.
Ancamac,imi pare rau,cu siguranta o sa se intample curand.
toata trupa,sper azi sa mai intru.
Ada
ada29 spune:
La mine se apropie ovulatia,ziua 15 din 31,poate,poate o sa am o surpriza.Placuta.
Va doresc o zi faina in continuare,LA TOATE.
Ada
blue_flower spune:
[quote]citat din mesajul lui amy2007
[navy]
Graviduto, ai grija in avion si nu lasa burtica prea mult la soare sa faca bebicul insolatie.
Amy, doar de avion imi fac nitel griji, pentru ca eu luam invariabil emetostop, ca ametesc ingrozitor la orice zbor. Acum nu mai am voie sa iau nimic, asa ca cele 2 ore de zbor vor fi mai grele.
La soare nu stau ca nu imi place sa ma incing, nici in stare de negravideala, darmite acum....o sa ne plimbam prin muzee si prin magazine, cu toate ca eu nu prea am ce sa imi iau....nu stiu cum voi arata la anu! - adica grasa, mare cat China si cu hainele din dulap mici....nu se face!!
Poate o sa fac o mica baie, daca o fi apa calda....altfel nu stau la soare. Ma doare capul!
soricica spune:
,
nu dati nu aruncati.....
am ramas fara pc acasa, iar de la birou nici o sansa....m-am facut traseista ca sa zic asa.cel putin 4 ore sunt plecata pe teren ba cu contracte, ba la deschideri de licitattii, iar cand revin la birou am teancul de hartii care ma asteapta.
mi-a fost tare dor de voi si v-am simtit lipsa .
libra , imi pare rau, dar fruntea sus .
lumy tare frumoasa ai fost.
nico, distreaza-ti musafirul si alunga dusmanul de clasa .
menics cum mai stai cu plimbarile pe faleza ? lasa crediteile , bucura-te de vara.
mona, cat de curand te astept la intalnire.
galli, ce face micuta printesa???
mayan, ada, lyly, uratica,blue, micomic, sorinake,amy, dandana va pup pe toate si sper sa reintriu cat mai des de acum incolo.
joi seara plec din nou din tara, sotul meu mi-a facut o surpriza si ma duce de ziua mea la viena pentru 4 zile, si am inteles ca acolo ma asteapta o gramada de surpize.
cm nu a venit, si maine mai fac inca un test, am tot tras de termen ca sper sa imi fac o surpriza de ziua mea . cine stie de unde sare soarecul:)
asa ca simptome parca ma inteapa ceva din cand in cand, inr-o dimineata am dat la rate fara nici un motiv si anumite stari de greata...poate e si de la intarziere.sa vedem
pupici la fete cu lipici si astept marea intalnire
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Nico-la inseminare spermatozoizii sunt introdusi in uter dar intalnirea cu ovulul si fecundarea are loc tot in trompe,de aia e obligatoriu verificarea trompelor.Mult succes si tie daca te hotarasti la inseminare. Ada |
Ada, multumesc pt info. Eu doar am citit despre IA si asa intelesesem. Io sunt aproape "experta" la FIV. In toamna insa vreau sa incerc IUI, poate nu mai ajung la FIV3. Doamne ajuta!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui ada29 La mine se apropie ovulatia,ziua 15 din 31,poate,poate o sa am o surpriza.Placuta. Va doresc o zi faina in continuare,LA TOATE. Ada |
Am completat listuta zilnica.
Spor la treaba! Te intelegem daca intri ciufulita si ravasita.
Scrie pe usa ta "Do Not Disturb" (). E cazul sa facem galerie de pe margine?
guzelnico spune:
citat din mesajul lui amy2007 Nico, joi dimineata plecam spre Grecia din Giurgiu si nu am gasit cotiere asa de mari, pt balenute ca mine. Poate imi iau un colac sau cine stie, o camera de tractor sa incap toata. Pupicei ![/navy] |
camera de tractor - ai fost comica!
Drum bun, timp frumos si sa va intoarceti sanatosi si bronzati!
guzelnico spune:
Blue- Flower, sa ai grija de tine in calatorie, sa nu faci efort si sa mananci bine! Drum bun si sa va intoarceti sanatosi!
Soricicooooo, o sa miste soricelul si tu n-ai sa bagi de seama. De ce nu faci tu un Bhcg (analiza de sange)?
Oricum, distractie maxima si sa va intoarceti sanatosi si voiosi!
micomic spune:
m-am intors din vacanta, a fost frumos dar obositor sau de tot, am tras de noi sa vizitam cat mai multe si am facut bataturi in talpa am vizitat Barcelona in lung si in lat.
in privinta IA-ului vestile sunt proaste. nu e reusit. intarzierea Cm-ului se datoreaza utrogestanului si menstra a venit pe 28 iunie. deci ma aflu in ziua 10 de la CM si iau niste tincturi naturiste de soc si mladite de zmeur poate o fi bune la ceva.
oricum faceam o mica pauza inainte sa ma apuc din nou de IA.
vad ca sunteti mai putin active, vara e cald, plimbarele ce sa-i faci
oricum mi-a trecut supararea ca nu am ramas cu acest IA caci mi-am inecat amarul la shopingeala numai muzee gen Zara si Mango si altele vedeam in fata ochilor