Moldovence aspirante sau gravidute(13)
Raspunsuri - Pagina 7
pogonici1977 spune:
lam finalizat..dar acum il mai verific...ca e ff lung.. ii povestesc istoria mea medicala din 2007 pana in prezentis
sophie76 spune:
bytzi , sper ca te ai lamurit unde e Ominiclinic, iti mai dau un reper este linga Tribunal (palatul de justitie).
Intr-adevar ieri am fost la Bucuresti, si m am intilnit cu d-na doctor Dracea.Ce pot sa spun e ca d-na doctor este f realista si ti expune destul de transant riscurile si sansele de reusita, probabil tu stii deja. Dupa ce mi a studiat analizele mi a zis ca am investigat si am facut cam tot ce era posibil ,deci tot cu infertilitate inexplicabila am ramas. Mi a zis ca as mai putea face 1-2 inseminari , dar cum optiunea mea a fost pt FIV a tinut sa ma pregateasca si sa mi explice care sunt sansele de reusita in FIV si care sunt riscurile, sincer le stiam dar parca spuse din gura ei m au facut sa ma mai gindesc o data daca intr adevar asta vreau.
Sincer sa spun, cred ca sunt un pic descumpanita, cred ca in subconstientul meu am plecat la dr. Dracea cu speranta ascunsa ca poate imi descopera cumva cauza infertilitatii si mi gaseste leacul, sau macar sa mi dea sperante ca totusi imi voi tine si eu copilul meu in brate, in schimb ea a fost pragmatica si m a avertizat ca sansele de reusite la un ciclu FIV sunt cele pe care le stim (medie 30%) asta daca totul decurge normal.Stiu ca are perfecta dreptate, dar speram sa ma faca sa vad si luminita de la capatul tunelului
In concluzie, a ramas ca in august sa incepem inhibarea.La inceputul lunii august voi merge iar la ea pt o eco si pt schema de tratament, de asemeni tot atunci sotul va face o spermograma la ei.Pina atunci imi mai acord un ragaz de gindire cu privire la acest fapt, daca fac sau nu procedura.Totusi cred in continuare ca dr. Dracea este un doctor competent si responsabil , tocmai de aia nu imbata pe nimeni cu apa rece.
pogonici , daca nu te superi, cind iti raspude dr Peter te rog din suflet sa mi spui si mie aici sau pe PM ,cum abordeaza el problema si ce sugestii face
sophie
bytzi spune:
sophie,nu dispera ,trebuie sa pleci la drum increzatoare,sint atitea fete care au facut fiv 2-3 nereusite si apoi au ramas natural,minuni exista...
si eu cind am fost la dumneaei voiam sa facem icsi cu biopsie la sot si daca nu gasim nimik sa mergem pe donor ,sa uitat pe anal sotului si ne-a zis scurt nu aveti nici o sansa sa gasiti ceva la biopsie ,nu va mai chinuiti...iti dai seama am plecat cu atitea sperante ,facuse sotul 6 luni de trat naturiste poate poate vom rez ceva si mi-a taiat-o scurt nu se poate ,apoi cind am fost a 2a zi la dr Damian -urolog care lucreaza cu ea la Gynera am primit acelasi raspuns ,dar el a fost un dragut ,ne-a zis ca daca vrem sa incercam el este alaturi de noi si ne ajuta ,dar sansele tot 0 sint,asa ca am renuntat
draga mea,eu zic sa nu renunti,daca te-ai hotarit pt fiv fa pasul asta,nu lasa timpul sa treaca,nu stiu ce virsta ai,dar timpul e pretios
deci la tine trompe is ok,ovulatie ai?endometru bun?spemograma buna?si nu se stie care e cauza?pai daca raspunzi la stimulare si endometru este bun ai toate sansele sa reusesti ,nu fi dezamagita,crede in sansa ta si dumnezeu te va ajuta...
Dracea e un dr f bun ,cu f multe reusite ai incredere in ea
uite mie nu mi-a mai dat nici un dr nici o sansa,am 3 comfirmari ca singura mea solutie este adoptia de embrioni,dar eu tot nu cred ,o tin pe-a mea ca organismul meu ma ajuta...cind am facut ultima IA dr mi-a dat closty ca la hormoni nu raspundeam si mi-a zis apoi mai bine mergem pe CM natural si daca e ceva facem IA ,daca nu -nu...eu i-am zis ca eu tot iau closty,el a zis no bine si cind am ajuns in z9 la Sibiu aveam un fol de 25mm eu eram disperata ma uitam la dr ,el ridea si-mi zice avem un fol gras rau,nu ia venit sa creada ca la un FSH de 27 mai aveam folicul...asa ca eu tot cred in sansa mea...
daca ai simtit ca ai incredere in ea ,mergi mai departe cu ea,dumnezeu sa te ajute
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
sophie76 spune:
draga bytzi ,esti o scumpa, multumesc de incurajari.De renuntat nu renunt oricum, voi face si pasul asta.Eu voi implini 33 ani in sept, spermograma e super OK, trompele sunt usor permeabile,cel putin asa scrie pe rezultatul de la laparoscopie,ovulatie am , cu endometrul nu stau prea bine, dar sub stimulare creste si sub o stimulare pt FIV sigur va trebui sa creasca, dr. Dracea mi a zis ca in general sub stimulare creste endometrul. Te admir pentru increderea in tine si in sansa ta, asa cum am mai spus esti o luptatoare si ma determini si pe mine sa merg mai departe cu optimism.Multumesc frumos!
Tu te ai hotarit pina la urma la dr.Mihaila? sigur vei fi multumita de el , eu iti tin pumnii sa fie totul bine
sophie
pogonici1977 spune:
sophie76..eu astept azi maine sami raspunda..........
din ceecea ce neai scris noua despre intalnirea ta cu dct dracea laura...sincer ma dezamagit.....nici de pomana daca miar face ceva nu mas duce la ea........dar decizia e ta ta
citeste de curiozitate numai ce scriu fetele de pe ungaria..loa toate clinicile acolo....abia atunci vei putea face diferenta dinttre dct nostri si cei de acolo
si mai ia in calcul..la ei adac aduni totul e si mai ieftin cu putin..dar mai ieftin si ai si mai mult siguranta....acolo nu vei putea da vina pe dct si pe soarta sau organism..
pe cand la noi..eu trag linie la tot si vina in exclusivitate e a dct nostri
fitzoshica spune:
buna seara ...ma primiti si pe mine printre voi?...sunt tot moldoveanca......am o bebitza de 35 de saptamani in burtica .......suntem singure si niste luptatoare dupa cum spun bunicii......va pupim si va dorim o seara frumoasa
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fitzoshica buna seara ...ma primiti si pe mine printre voi?...sunt tot moldoveanca......am o bebitza de 35 de saptamani in burtica .......suntem singure si niste luptatoare dupa cum spun bunicii......va pupim si va dorim o seara frumoasa |
heyy...tu esti din judetul meu...
35 de saptamani...acusi suna ceasu.
bun venit la noi. scrie repede 12 mesaje sa scapi de moderare si apoi iti vor aprea mesajele in timp real.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
bytzi spune:
mai pogonici,nu vreau sa creez divergente,dar nu te inteleg de ce esti tu asa de dezamagita de dr din RO ?ce ti s-a intimplat???esecuri sint peste tot chiar si in Ungaria, Austria,Belgia...eu am citit si cazuri in care nu sa dat prea multa importanta in afara,pe cind in RO da...eu am inceput sa cred ca totul depinde numai de dumnezeu,daca el va vrea vom reusi daca nu putem sa mergem oriunde si la orice prof din afara si tot degeaba....
intradevar in spitale poate e jale dar la clinici particulare ,unde dr sint mai atenti cred ca este ok ...acum depinde
iti urez sa ai mult noroc la Budapesta,poate asa ne vei convinge si pe noi
bytzi
bytzi spune:
sophie,da am fost ieri la dr Mihaila la Omini Clinic ,am scris la FIV Iasi
un dr si un om extraordinar...
m-au mirat f tare preturile de la Omini,200ron o consultatie..scump,f scump...cica "prima clinica de fertilitate din moldova!!!!!" parca noi nu am mai auzit de asa ceva....de aia iau aia atitia bani???
la Polisano,la Dracea clinici private o consultatie +eco costa 80 ron.. nu ca aici...
bytzi
sophie76 spune:
bytzi, ma bucur mult ca ti-a placut de dr Mihaila, mult succes la laparo si cine stie poate da Dumnezeu o minune!
Intr adevar preturile de la Omini sunt cam nesimtite, la Gynera am platit 120 lei consultatie plus eco.Mie si inseminarea mi se parea cam piperata la pret - 850 ron, daca nu o fi mai mult acum , dar asta e, in Moldova nu prea mai au concurenta asa ca beneficiaza de asta.
Referitor la medicii din Romania, sincer eu nu am ce sa le reprosez cel putin celor la care eu am mers , si din ce am citit eu si cum mi a confirmat si dr. Dracea ,cei de la Iasi , mai precis dr. Mihalceanu si dr. Bors, au facut tot ce se putea face pt mine, nu m au supus la proceduri si tratamente inutile.
Sper sa fie bine, pina la urma tot voia lui Dumnezeu conteaza!
sophie