Moldovence aspirante sau gravidute(13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

bitza ia citeste aici despre budapesta

speranta2008
membru incepator

Romania
bucuresti
155 Mesaje
Trimis la: - 10/07/2009 : 19:04:31
--------------------------------------------------------------------------------

Buna

Vin cu vesti..m-am intalnit cu dr @eter de la budapesta...a fost super ok de la inceput si pana la sf intalnirii.
Eu nu prea vorbesc engleza, a fost intelegator si vorbea mai rar ca sa I'll pot intelege..super rabdare.i_am pus si intrebari, dar cred ca l-am cam" zgariat" cu engleza..dar m-a ascultat..

Sunt multumita de intalnire deoarece mi-a propus inseminare si dupa ac Vitro ...sper sa nu mai ajugem..
Deci, pogonicin in fct. De problemele tale iti recomandata o schema tratament.

Am in schimb o mare problema :trebuie sa fiu monitorizata in tara de un dr si nu am...cine ma ajuta..????please

Vreau sa continui cu dr P. Ne-am inteles sa comunicam pe email..

este sigurul dr care mi-a dat/gandit sa incercam varianta IU, si am fost si la Szeged si la cei mai renumiti dr...

Voi reveni cu mai multe detalii maine...

IAIA FELICITARI PT 2 BB !!! Sa va rugati la BUnul Dumnezeu pt sanatatea lor...inca o data FELICITARI

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
Raporteaza la Moderator

Laura Garner
membru junior

USA
Sterling Heights, Michigan
621 Mesaje
Trimis la: - 10/07/2009 : 20:17:54
--------------------------------------------------------------------------------

Speranta, felicitari pentru decizia luata si mult succes! Asta e una din chestiile care imi plac enorm la Peter Kovacs - faptul ca e foarte rabdator si explica tot asa cum trebuie! Bravo! Ma bucur ca mergi la el! Doamne ajuta sa reusesti la prima inseminare!

Laura 22+ baby Nicholas James
Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

multumesc tare mult de detalii, am nostat site-ul, sper din suflet sa nu fiu nevoita sa apelez la FIV.

Weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,v-as ruga sa-mi dati si mie un punct de reper pt clinica Omini unde si pe linga ce se situiaza ,stiu adresa ,dar am nevoie de ceva care sa o gasesc mai repede ,miercuri am programare la dr Mihaila
va multumesc

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Draga mea, sigur ai fost in iasi si ai facut cumparaturi in hala centrala sau la mall Moldova ....e pe acel bulevard vis a vis de hala centrala. Este un bloc turn sau nu stiu ce e ala si intr-o laterala este omini, o reclama cu rosu, nu ai cum sa nu o vezi . Si eu trebuie sa merg ori maine ori miercuri la omini, tu cand ai programarea, la ce ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

azi va ofer eu o ceasca de

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
7+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

azi va ofer eu o ceasca de poate veti mai vorbarete si mai active
ce faci mamica amir10? cum te simti? creste burtica?

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
7+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hai fetelor .....pe unde umblati..cam greu da lumea de voi

eu azi ma chinui sai scriu un email dct de la budapesta...

e cam greu ca e de gandit.uffffffffffffffff

Mergi la inceput

Buna dimineata, haideti la ca eu tare somnoroasa mai sunt azi.
Pogonici, ai reusit sa finalizezi mail-ul? Delphinas oare pe unde umbla ca nu am mai auzit de mult de ea. Eu aseara am sunat dr, crezand ca sunt in z1 dar mi-a zis sa mai astept deoarece am doar niste mici pete maronii , asa ca mai stau vreo 2 zile sa vad ce se intampla si apoi sun iar. Ce am abservat eu in perioada asta inainte de a-mi veni....ma irit foarte tare pe fata, azi dimineata cand m-am uitat in oglinda m-am speriat, oare cu ce sa ma dau sa-mi treaca, voi nu patiti asa ceva?

Va doresc o zi frumoasa si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu sunt aici, dar din pacate nu am nimic de zis. nu am mai facut absolut nimic, doar de placere, nu mecanic. astept sa ple cundeva sa ma destind de tot stresul ce l-am acumulat si apoi sa reiau proiectul bb

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,te asteptam cu vesti ,cum a fost la intilnirea cu dr Dracea?parca asa tin minte ca ai avut luni programare la ea...

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput