Moldovence aspirante sau gravidute(13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata dragelor. sper ca ati avutun we racoros
o saptamanma minunata va doresc si va servesc o aburinda

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

neata, tare bine imi prinde cafeluta, ca aseara de la ora 3 pana pe la 5 in loc sa dorm m-am uitat pe geam...tare ma mai bantuie gandurile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bitza, nu-ti mai fa ganduri negre... Las ca va fi bine, ai sa vezi.
Pogonici si Delphinas, imi place ce vesele sunteti.
Delphinas , vacanta placuta.
Pogonici, cand pleci la unguri?

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bitza20, daca te intereseaza o programare la d-na dr. Dracea, iti pot ceda programarea mea din 3 aug. Da mi un PM daca esti interesata!

sophie

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca mi-a venit testul de fertilitate...e ok...l-am testat abia dimineata. trebuiesc urmate niste chestii. si se vedeau ferigutele, dar slab....oricum sunt abia z5 asa ca pana la ovulatie mai e.
si taman ovulatia, daca e sa fie ca la femeile normale, ar fi cand sunt plecata la mare. asa ca poate ma ajuta cel de sus sa vin acasa cu un puiuc de marinarel la bord

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu pe 15 sept treb sa fiu la budapesta...la ora 14 e prima intalnire cu dct

va pup
am program adminsitartiv.........uffffff

Mergi la inceput

neataaa
poftiti la
eu astept cu mare nerabdare sa plec la mare. simt ca trec asa greu zilele astea

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Delphinas multumim pt cafea.
Fetelor va rog sa ma ajutati...Joi mergem la o clinica de fertilizare. Am emotii f mari si nu reusesc sa imi sistematizez intrebarile. Va fi prima intalnire si vom merge cu analizele care se cer pt FIV. Cele care a-ti trecut prin asta, va rog sa imi spuneti cam ce trebuie sa intrebam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

vanessa , stai linistita, nu trebuie sa te duci musai pregatita cu intrebari. Prezentati istoricul si analizele voastre si cereti medicului si parerea lui si apoi sa va spuna daca din punctul sau de vedere se justifica FIV ul sau nu inca. Daca decideti ca ramineti la FIV, medicul va va explica in ce consta procedura, si riscurile ei . In rest nu va mai trebuie decit mult optimism si gindire pozitiva (asta pe linga citeva mii de euro) .
Mult succes si sa ne spui si noua impresia pe care ti a facut o medicul si clinica

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

dragele mele moldovence,am intrat in fiecare si sa vad ce faceti si tare ma bucur ca ati iesit din "butoi".
deplhinas cand e marea plecare la mare?si in ce statiune?ca si eu sunt in cautari....vreau in concediu...dar mai am de asteptat pana la jumatatea lui august:((

vanessa multa bafta si te rog sa privesti cu incredere(apropo...la ce clinica de fertilitate te duci?)
pogonici sper ca esti pusa pe treaba pana in septembrie....poate esti norocoasa ca si mine si te duci la dr sa-ti confirme sarcina(eu daca iti aduci aminte ma chinuiam de ceva ani ,cand am inceput investigatiile si analizele ...s-a intamplat natural,dr mi-a zis ca am fentat ovulatia eu si cu prolactina mea "usor marita"
amir la ce dr te duci?

7+

Mergi la inceput