Moldovence aspirante sau gravidute(13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

de 5 ani incercam ANITA, dar a meritat toata asteptarea. a stiut Cel de sus cand sa fie momentul potrivit. nu avea sotul meu probleme. plantele le-am luat ca suplimente

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
8+
*mamica de fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ok oanka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bitza
cit de mare a fost chistul de ti la scos cu tot cu ovar?
cred ca sintem in aceeasi situatie
si eu am endometrioza,adik chist endometriozic operat laparascopic ,chistul era de 3cm pe ov drept,dar mi-a umblat si pe stingul unde aveam un chist de 1,5cm dar acesta nu era endometriozic
dupa 3 ani de la operatie ,ovarele mele nu mai functioneaza cum trebuie,mai rau nu raspund deloc la stimulare

acum dr tau a facut bine ca nu ti-a dat stimulare daca aveai deja chisturi foliculari pe ovar fiindca ei ar fi crescut si mai mult..cu marvelon cred ca vei scapa de ei
cel mai bine ar fi sa incerci FIV atit timp cit mai functioneaza ovarul
parerea mea mai mergi si la alt dr
dr DRACEA venea la Omini doar pt punctii,nu da si consultatii ca
este f aglomerata la clinica ei Gynera
iti tin pumnii

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Bytzi chistul meu era de 5,4 cm (parca) iar dupa operatie mi s-a spus ca ovarul oricum nu mai functiona, de asta au ales sa scoata si ovarul si trompa. La mine era impanzit peste tot si peste vezica urinara si a atins si ovarul drept, dar aici au putut sa-l curate. Mi-au spus ca au "ciupit" putin din el dar el se regenereaza si sa nu-mi fac griji.Multa bafta la op sa nu-ti fie frica, gandeste-te ca e un pas inainte de a ramane insarcinata . Doamnele de la reanimare sunt extrem de dragute si se poarta cu tine f frumos. Bafta multa si Dumnezeu sa te ajute si sa lucreze prin mainile doctorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ziua 2 de

ii mai trimit lui delphinas???

Mergi la inceput

poftiti la o cafeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata si de la mine
pogonici multam mult de
legat de z2....si de trimis la mine...multumesc. au ajuns prin telepatie. eu azi sunt z4

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

scuze gresii ziua 4 si eu
bagai degetul gresit pe taste..dar la mine a tinut luna asta 3 zile....de azi liber....dezmat total

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata....va las aburinda...merg sa iau porumb de fiert de la soacra si apoi la n gratarel cu nasii.
ma bucur nespus ca am scapat de urati ca sapt viitoare plec la mare...zi buna sa aveti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

mmmmmmmmm..ce buna e cafeluta lui delhinas....si eu meerg azi la padure...apa...

Mergi la inceput