Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andra, mai imi pare rau ca pana la urma tot la divort ajungeti. Din suflet iti doresc sa terminati amiabil relatia, sa ramaneti in relatii in care sa va puteti vorbi, sa va puteti intelege si sa nu va sicanati. stiu de la sor-mea cealalta varianta si tare rau este atat pentru ei cat si pentru copii.

Aha, Nelia, iti arde sa razi de mine pai, mama draga, la noi e vacanta fortata la gradinita inca din iunie

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Un update de poze, in albumul Funny pictures, incepand de aici si in albumul 2009, incepand de aici.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Ada_74.Da ma intereseaza un logoped bun.Nu as astepta pana in toamna(desi septembrie e aproape).Nu e pentru mine, e pentru o prietena din Constanta.

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Gabitzam: foarte frumoase pozele, nu imi vine sa cred ca Oducu sta in picioare si merge.

Nelia: nu am mai vazut poze de la tine fetele si Lisadru.Cel mic trebuie sa fie tare smecheras.

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

va pup, ne auzim dupa 20 august cind ne intoarcem de la mare

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hai sa dau si eu o tura e aici

Lili imi imaginez cu gura pana la urechi ce faza faina ti-a pregatit Iulia la intalnirea de dimineata, desi n-as vrea sa fiu in pielea ta. Imi pare rau s-aud ca o tineti cu tusea de atata vreme, asta e o boala foarte frustranta ca tine mult si revine usor. Sanatate multa! N-ai mai pus de mult de poze.

Florentina sanatate multa, pacatoasa durerea de rinichi ca poate da complicatii serioase, nu cumva ai si vreo infectie urinara? Ai grija de tine ca nu e de glumit, nu e de glumit in general cu orice problema de sanatate.
Colajul pentru mine, deocamdata, e pura disractie si joaca, nu m-as angaja sa fac unul pentru copilasii nostri fiindca nu am nici experienta dar mai ales timp, Merg cu mare incredere pe mana ta si a celor care fac asta cu mai multa indemanare. Important e sa ne urnim si sa-l facem o data si daca tot spun asta promit sa ma mobilizez cat mai curand si sa-ti trimit si eu o poza.
Mi-am cumparat un Sony W150, ca tot m-ai intrebat de aparat, pentru care s-a dus Dan tocmai la Sibiu dupa el ca la noi s-a desfintat Sonycenter , sunt multumita de el pentru ca e usor si in conditii optime face poze superbe, facand comparatia cu animalul celalalt realizez ca nic ala nu e de lepadat, la ala pot face reglaje mai finute, pot poza contra luminii fara probleme, dar are marele dezavantaj ca i se consuma foarte repede bateriile si e si greut.
Dar aparatul ideal pentru poze nu mi-l pot permite financiar, mai ales ca pentru mine chiar e numai amatorism in ce fac.

Olga ma bucur c-ai mai reaparut in peisaj cu vesti despre voi, am perceput un tonus optimist, cum altfel cu doi copii minunati. Succes mult cu afacerea, sa va mearga din plin ca de cand cu criza asta greu se mai supravietuieste. Sotul prietenei mele are o firma de cadastru si pana acum vreo cateva luni i-a mers la superlativ de au ajuns sa-si cumpere o vila, sa-si faca vacante de 5 stele, sa-si cumpere a treia masina si aia un suv, dar cum piata dicteaza cererea si oferta se resimt din plin.
Sanatate socrului tau ca sa nu mai fie nevoit sotul sa plece de langa voi.
Felicitari lui Tony pentru progresul cu biclitul fara ajutatoare, e al treilea baietel despre care aud, se pare ca in acest domeniu baietii sunt mai curajosi. Sa stii ca si Bianca e plina de vanatai pe picioare si ea nu practica nici un sport in mod organizat, dr. s-a crucit cand a vazut-o.

Gabitza cum iti e cu serviciul? Te-ai acomodat? Nu ti se face dor peste zi de Raducu?

Cornelia, Florentina multam fain de urari, la fel va doresc si eu voua!

Clara concediu placut si sa faci poze Gargaritei sa ma mai delectez, ca pentru poze imi gasesc timp mai usor decat pentru doua vorbe aici.

Daniela concediu placut, sper c-ai aparat cu care sa pozezi printesa!

Azi am avut program artistic de spalat si gatit si maine poate iesim pe undeva...am senzatia ca toata lumea e sau merge in concediu numai eu frec menta servici-casa si mai e un pic si trece vara. Sper sa mai apucam sa mergem pe undeva.

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

BEATRICE: poti sa imi dai si mie detaliile din Austria.Mi-ar placea sa ii fac o surpiza sotului ca vine ziua lui.Ati mers cu avionul?

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va invit la Capitolul 2

Mergi la inceput