Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Miramar, si mie imi place camera! Eu abia acum am vazut ca ai zis ceva de camera Io ce sa mai zic ca am pus link'ul la Baby Registry de 1000 de ani si nimeni n-a zis nimic (sau aproape nimeni, oi fi uitat eu...) Laura 20+ baby Nicholas James www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
Pai eu as zice da ce???????? ca nu prea le am cu engleza
Ce-i cu ele???? alea le vrei tu ..TOATE???????
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
vias spune:
citat din mesajul lui Laura Garner Miramar, si mie imi place camera! Eu abia acum am vazut ca ai zis ceva de camera Io ce sa mai zic ca am pus link'ul la Baby Registry de 1000 de ani si nimeni n-a zis nimic (sau aproape nimeni, oi fi uitat eu...) Laura 20+ baby Nicholas James www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
pai am crezut ca e doar un link...nu ca le-ai cumparat tu pt bebele tau..
iarta-ma!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
inca o luna de zile si o sa mai ramana 100 de zile pana la intalnire ..cu bebe, normal!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
simina_kin spune:
Miramar sa inteleg ca sotul o sa fie dat deoparte
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
pai am crezut ca e doar un link...nu ca le-ai cumparat tu pt bebele tau.. iarta-ma! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
ee na ca nu eram singura nedumerita
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
Miramar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
e superba!!!... ce te invidiez ca va avea o camera a lui, patut din lemn.. masa pentru infasat.... si scaunel de luat masa... totul e pregatit... poate veni.... dar va veni exact la timp... nu mai devreme 17+ aniversarea nuntii Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte" |
19+
Scaunul l-am mostenit de la baietelul nasilor, la fel si pat de voiaj si scaun de masina. Astept si ceilalti prieteni sa vina la inaintare cu ceva. Poate scap si de carucior
Miramar spune:
citat din mesajul lui simina_kin Miramar sa inteleg ca sotul o sa fie dat deoparte 20+ cu Andreea Mariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
...din cand in cand o sa il vizitez si pe el.
Acum serios vorbind probabil vom face cu randul ba unul ba celalalt sa mai apucam totusi sa ne odihnim si noi, ...si uneori sa ne intalnim si amandoi in patul conjugal.
19+
simina_kin spune:
Laura asta-i sac de dormit...sau ce???
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2342246&fromRegistryNumber=81762900&product_skn=538253
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
BoboMom spune:
Ok, hai sa va mai zic o data, ca am mai zis da' se pare ca s-a ratacit ideea La noi se face o petrecere inainte sa se nasca bebe (se numeste Baby Shower). Ca sa primesti ce vrei, te inregistrezi la un magazin (sau mai multe) si cand trimiti invitatia pt baby shower scrii acolo si unde esti inregistrat, astfel incat lumea sa-ti ia din lista ta. Unii iau si pe langa, dar in general primesti ce-ti doresti (asa se face si inainte de nunta - Bridal Shower; se zice 'shower' pentru ca 'they shower you with gifts'). Petrecerea asta nu ti-o dai singur, ti-o da ori o prietena (sau mai multe) sau cineva din familie etc. Mie mi-o da mama in colaborare (cred) cu soacra-mea. Asta se va intampla cand vine mama in octombrie. Ea vine pe 12 oct, asa ca o sa o facem mai mult ca sigur pe 17 oct, sambata. E cam din scurt, dar sper sa nu se grabeasca Nicholas sa vina mai devreme. In general asa se face - cu maxim doua luni inainte (la mine va fi cu mai putin de o luna, dar asta e), ca sa vada lumea burta mare. De regula se face doar cu femei. La noi singurii barbati vor fi cei din familia foarte apropiata - adica Keith (sotul meu), socrul meu si unul din cumnati (celalalt e in alt stat si aproape sigur ei nu vor putea veni).
Eu pana acum am participat la un singur baby shower la o prietena care desi mai avea o luna pana la DPN, a nascut a doua zi dupa shower.
Asa ca lucrurile pe care le vedeti la noi in baby registry sunt lucrurile pe care le vrem, din care ne poate cumpara lumea care o sa vina, iar ce ramane necumparat vom cumpara noi. Cu doua saptamani inainte de DPN magazinul asta iti da 10% reducere din ce a ramas necumparat pe lista, iar daca deschizi o carte de credit la ei iti mai dau inca 10% reducere. Asa ca ce va ramane vom lua cu 20% reducere
Scuze de mesajul lung, dar am vrut sa inteleaga fetele care nu stiu de traditia asta.
Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
BoboMom spune:
Da, Simina, e sac de dormit.
Miramar, si eu am vrut pat de o persoana in camera lui bebe, dar dupa ce am bagat patutul si gliderul (scaun d-ala care se leagana si cu scaunel la picioare care si el se leagana - f bun pt alaptat) am constatat ca nu mai e loc si de pat Mai avem de bagat o comoda/masa de schimbat, o noptiera si o mini-biblioteca pt jucarii. Asa ca loc de pat ioc. O sa pun si eu poze cu camera dupa ce decoram peretii. Si o sa mai fac poze cu lucrurile pe care le avem (ca am mai primit si am mai luat si eu).
Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)