Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Sa inteleg ca nu va place camera lui Roby

...eu mai insist poate n-ati intrat pe contul comun inca. Postez aici linkul:

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Miramar?locked=true#5353425900136721122

19+

e superba!!!... ce te invidiez ca va avea o camera a lui, patut din lemn.. masa pentru infasat.... si scaunel de luat masa... totul e pregatit... poate veni.... dar va veni exact la timp... nu mai devreme

17+
aniversarea nuntii

Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:

19+

mie imi place camera soro....
sa o stapaneasc asanatos ...dar la carucioare nu ai dreptate...sunt carucioare si de 6-7 Kg...si crede-ma...am experimentat eu cu manutele mele ce inseamna sa cari uncarut de 7kg plus un bebe acum vreo 3 luni ..ca si eu voiam alt carucior pana am carat copilul prietenei mele...si am renuntat la gandul asta..ca daca iau unul frumos si greu...nu apouc sa ies din casa decat cu copilul in brate...fara carut...sau invers..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

salutare fetele ce mai faceti ?

mama da harnicute mai sunteti deja alt capitol uuuuuaauuuuuu

mai fetelor nu stiu daca vou vi sa intamplat sau stiti dar am sa va intreb

ieri ma luat o durere rau de spate si exact unde e bazinul unde se termina coloana jos si nu stiu ce e cu asta ca ma cam doare tot timpul

20+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

http://picasaweb.google.com/ciquitita7

Mergi la inceput

Camy... de asta ma tem si eu.... la cat sunt de comoda... daca e greu carutul va fi pe post de patut in casa... sau mai rau... de pachet in vre-un colt.... chiar daca voi sta la etajul 1. Asa incat si eu caut unul usor...si care sa fie bun de la nastere....

17+
aniversarea nuntii

Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Pirelia felicitari pe bebe miscaret..si..pt cununie.. buna ideea cu bufetul suedez..o sa iasa foarte bine, ai sa vezi, felicitari!

Ramonika ce mata faina ai..cred ca e distractiv cu un animalut in casa..daca stii sa ia grija de el...eu am avut un caine...pe care am reusit sa-l pierd... dar pana sa-l pierd..crede-ma ca l-am uitat pribn toate partile posibile, pateam mai rau decat in singur acasa - filmul..
Nici macar nu observam ca lipseste catelusa...ma sunau oamenii la care il uitam

Lidia eu nu-l trimit pe Pustache la tine....te astept pe tine sa-ti mai revii si impreuna cu Roxy sa ne intalnim..

Raluci_b sper ca ti-ai mai revenit...saraca masina si saracul sot..dar sa vezi ce ai sa razi tu de scenele astea mai tz

Mihamora ma rog ca maine sa-ti fie bine..sa iasa rezultatele bune la amniocenteza...si cum spuneam, cunosc persoane care au facut amniocenteza si azi sunt bine, impreuna cu copilasii lor

Dienutze foarte util ce ai scris tu acolo..sa stiti ca incep si eu cu carne la gratar, fara dulciuri (ai scapat Lidia )

Simona9999 ti-am trimis mail cu parola..te rog sa verifici.

Lacramioara vad ca fetele mi-au luat-o inainte cu incurajarile...ti-am mai spus si eu parerea mea... eu am trait cu adevarat sa vad ca un copil este ami important decat un sot/iubit de 1000 de ori..
te vei descurca si in plan financiar...ai s avezi!

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Katyuscha21 eu am mai patit asta... de la cate un curent... sau de la oboseala.... dar cica poate fi si semn rau.... ca doare si la desprindere de placenta... dar cred ca asta e asociata cu sangerari... si dureri de burtica.... sper sa nu dezinformez. Oricum... prima solutie e odihna... si apoi... suna medicul dar astea le stii deja

17+
aniversarea nuntii

Mergi la inceput

offffffffffff.... ce viata am...asa m-am saturat de mizeria asta din casa... si cat mai am de facut...nu am facut nici 5% din cate am de facut...

Va las fetelor...vine sotul si ma scoate la masa in Poiana

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Miramar, si mie imi place camera! Eu abia acum am vazut ca ai zis ceva de camera

Io ce sa mai zic ca am pus link'ul la Baby Registry de 1000 de ani si nimeni n-a zis nimic (sau aproape nimeni, oi fi uitat eu...)

Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:

19+

Sa inteleg ca vrei sa dormini cu el in camera , sau este pat tot pt copil????

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Pfuu , m-am linitit acum. Deci va place.

Camy - ai dreptate cu caruciorul intre timp am mai studiat si-am vazut ca e si de 6,5 kg - din pacate ala de l-am ochit eu e 2400 lei Mai studiez insa.

LauraGarner eu m-am uitat la registru - si mi-ar placea si mie multe de-acolo ce sa spun. Iti urez succes cu ele!

Simina - patul exista acolo dinainte - e un pat tare smecher cu telecomanda se ridica spatarul si un pic chiar si la picioare. L-a cumparat socra-miu cand s-a mutat si vroia sa si-l puna in birou sa se retraga singur departe de nevasta. Din pacate soacra-mea a transformat biroul in dining si-a ramas cu buza umflata si cu patul scump cumparat degeaba. Asa ca ni l-a dat noua ca tot aveam pe vremea aceea camera goala. Acum da planul e sa mai dorm eu cu el in camera si pe viitor va ramane patul lui (o sa-i comandam noi niste protectii sa nu cada de-acolo) cand nu va mai fi bebe.

19+

Mergi la inceput