Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
raluci_b spune:
roata mare este la intrarea de la restaurantul fratoria, adica pe aleea de langa ambasada chinei
18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
simina_kin spune:
Ca sa nu generalizam disctutiile aici , propun sa vb pe PM....Mai asteptam totusi burticile sa ni se alature
PS: La mine merge greu forumul!!!!!!!
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
crlp spune:
simona9999 spune-mi si mie in a cata sapt. de sarcina ai facut amnio?
mie mi-a spus sa o fac in sapt 16, ca mai tarziu cresc mai greu celulele in culturi si rezultatul dureaza mai mult...
13+
simonette spune:
Am trat si eu sa-i spun Mihamorei ca sunt sigura ca rezultatele la amniocenteza vor fi bune! Curaj si incredere scumpa!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
rgagapie spune:
simina_kin ai PM
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +19 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
rgagapie spune:
Un super banc:
blonda tanara, vine acasa de la scoala si o intreba pe maica-sa,
#8722; Mami, este adevarat ce-mi spune Rita, ca copilasii vin pe lume prin acelasi loc pe unde baietii isi pun chestia lor?
#8722; Da, draga mea ii spune mama incantata ca subiectul a fost deschis in sfarsit, si ea nu va trebui sa-i explice totul in detaliu...
#8722; Bine, dar atunci, cand voi avea si eu un copil... raspunse tanara blonda, nu o sa-mi zboare afara toti dintii din gura?!?
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +19 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
simina_kin spune:
ma loghez sa fac Cap Nou
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
crlp spune:
simonette ia niste baieti superbi, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi, iar tie iti doresc sarcina usoara...
13+
simina_kin spune:
Capitol Nou
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
coolnicool spune:
buna fetelor, si multe zile cat mai usoare si linistite...
va citesc regulat comentariile dar nu apuc sa intru si eu sa mai scriu cate ceva din cauza programului foarte incarcat iar cand ajung acasa nu mai reusesc sa ajung si la calculator...am vazut ca deja sunteti foarte active si ma incarc si eu pozitiv cu planificarile vostre cu intalnirea...din toate comentariile voastre am ramas tot cu aceeasi dilema...este necesara amniocenteza?..eu mai am putin si fac 15 sapt si urmeaza sa fac triplutest mai intai...desi doctorul zicea ca nu ar fi concludent...am vazut ca unora dintre voi va recomandat medicul aceste analize...al meu e foarte sigur pe ecografie dar eu sunt foarte panicata desi bebe e bine se dezvolta normal...
va pup pe toate si sa aveti numai vesti bune despre prichindei