Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
lacramioara2 spune:
Multumesc tuturor burticilor ce mi-au raspuns pe treaba cu grupa de sange. Ce uitasem eu sa precizez e ca eu si domnul suntem RH negativ, facusem analiza anticopri pentru RH (din cauza ca acu doi ani am avut un avort sarcina cu partener RH pozitiv) si dupa ce am venit cu rezultatul cum ca nu e nici o problema, doctorul mi-a zis sa fac si analiza din cauza ca tatal are grupa A2.
O sa o fac si pe asta ce sa mai incoace incolo.
Saptamana 15+
simina_kin spune:
am scris un mes da unde este nu stiu
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
lacramioara2 spune:
Dragutelor, putem sa batem in cuie data de 11.07 ora 11 in Herastrau la locul de joaca?
Saptamana 15+
Andrecluj spune:
Vai, Sandyprs, cum sa pierzi la 18 saptamani? Iarta-ma, nu vreau sa invart niciun cutit in rana, dar cum e posibil la 18 saptamani? In cazul asta nu ar fi mai bine sa mergi la medic? Ia nos-pa pana atunci linistita. 18 +
simona9999 spune:
Buna fetele
Nu am apucat sa citesc prea mult, din multul cat ati scris
de abia am putut sa intru, netul merge ft prost, am rezultate preliminare la amnio. Numai ca nu stiu exact cum se interpreteaza
Am : Rezultat ELISA val 4.682 si mediana pt sapt mea 20- 6.7
Asta inseamna ca e ok???
am intrebat med de fam. care a cautat si mi-a spus ca ar fi ok, dar doc mea e de garda azi, si mi-au spus sa sun maine dupa amiaza ca sa vad daca a renuntat cineva..... halal colaborare, dar ma rog si mobil nu am
Stie cineva cum se interpreteaza rezultatul acesta?
Merci mult fetele, v-am pupat
21+
simina_kin spune:
Mai fetelor...exista o problema.....Daca este zi cu soare (pe 11) la ora aia pe mine ma adunati de pe aleile parcului.....eu nu ies din casa dc este soare.....nu mai zic de drumul pana acolo...ca n-am AC la masina...
Nu se poate mai devreme sau mai pe seara????...zic si eu..nu dau cu parul
aaaa..si dc tot vreti in parc imi scot si catelul la plimbare
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lacramioara2 Dragutelor, putem sa batem in cuie data de 11.07 ora 11 in Herastrau la locul de joaca? Saptamana 15+ |
eu si fimiu zicem DA
18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
lacramioara2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Mai fetelor...exista o problema.....Daca este zi cu soare (pe 11) la ora aia pe mine ma adunati de pe aleile parcului.....eu nu ies din casa dc este soare.....nu mai zic de drumul pana acolo...ca n-am AC la masina... Nu se poate mai devreme sau mai pe seara????...zic si eu..nu dau cu parul aaaa..si dc tot vreti in parc imi scot si catelul la plimbare 20+ cu Andreea Mariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
Dragile mele eu sunt foarte flexibila, pot la orice ora si oriunde ca nu am probleme si am si masina, pot sa va culeg si pe voi daca vreti de pe unde stati.
Saptamana 15+
simina_kin spune:
Da unde este roata aia???? eu intru pe la Arcul de Triumf (pana in arc)
20+ cu Andreea
Mariana
bebe