Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
simonette spune:
Aaaa, mi-a zis dr ca rez la TT sunt excelente...m-am linistit!
Va multumesc ptr sustinere!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Katyuscha21 spune:
SIMONETTE cum e sa fii mamika de 2 baieti si un bebe pe drum?cum te descrci?eu sunt ingrozita ca o sa am 2 si nu am sa ma descurc cu ei
20+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
Katyuscha21 spune:
SIMONETTE da ce copii scumpi ai ce dulci sunt iar tie iti sta super graviduta
20+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
rgagapie spune:
Neatza,
Va invit p toale la cu mult lapte, asa sa ne trezim cu toate.
Zambeste, maine poate va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos vei fi surprins in modul cel mai placut, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile .
Ramona +19 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
vias spune:
Buna dimineata si de la mine fetelor
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Buna dimineata, fetele si de la mine si va invit cu drag la o cafea, la o praji, la ce doriti, am terminat saptamana 18, asta chiar inseamna ca am terminat 4 luni? Wow! Timpul trece extrem de greu in pat, dar totusi, parca ieri s-au aprins cele 2 liniutze la test si mi se parea ca visez, era 1 aprilie si eram convinsa ca era un banc, i-am zis la tati "eu nu stiu care-i faza, dar am 2 linii pe test", cineva face misto de mine. Abia la al 4-lea test am realizat ca mi s-a intamplat minunea si uite, era acum 3 luni. Diana, multumim frumos, intinde-te linistita cu sfaturile ca ne ajuta foarte mult, mai vino pe la noi. Madalina, ai grija mare de tine, stai cumintica la spital cat e nevoie ca Dumnezeu te va ajuta pana lacapat. Simonette, felicitari pentru rezultate, de avion ce ti-a spus? Cred ca nu mai poti de nerabdare, este?O zi frumoasa! 17 +
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Broscutoo...s-o vezi acum pe fata asta..ca-i tunsa exact ca tine si are si ochelari ca ai tai!!!!!!!....da n-am eu poza recenta 20+ cu Andreea Mariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
Draga mea, nu stiu care pe care e tiz, poate ne vedem la mare vreodata....
19+
broscutza
bubu
Pirelia spune:
Neata, mi-am luat o picatura de cafea intro cescuta. Incerc sa beau cat mai putin din ea. Si lapticul (late, cum spune nepotica mea) ma asteapta in frigider.
Viitoare mamica in culmea fericirii 16+ (18+)
Pirelia spune:
Lidia, multumesc de link-ul acela. In sfarsit, dupa cautari, am gasit acolo cosuletul pentru transportat bebe. Intrucat stau la tara nu se pune cazul achizitionarii unui carucior cu landou, desi am unul de la prietena mea pentru plimbarea in curte. Strazile sunt mai naspa decat in oras. Asa ca am optat pentru acest cosulet de transport, marsupiu si un carucior sport cand creste mai mare bebelul/bebelina.
Viitoare mamica in culmea fericirii 16+ (18+)