ajutor- recomandare chirurg Bucuresti

ajutor- recomandare chirurg Bucuresti | Autor: lacrabaciu

Link direct la acest mesaj

Am probleme cu o operatie care supureaza de 1 an si jumatate in continuu; medicul meu chirurg nu i-a dat de capat si toti cunoscutii ma sfatuiesc sa schimb medicul; M-am hotarat sa vin la Bucuresti dar nu stiu ce spital si ce medic chirurg sa abordez; va rog ajutati-ma daca puteti, cu un sfat; problemele au aparut dupa cezariana, acum fetita trebuie sa implineasca 4 ani si vreau si eu sa scap de complicatii ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Eu am auzit despre Spitalul Militar dar ideea este ca am nevoie de un medic cu mare experienta ca sa poata descoperi ce nu mi-a descoperit un chirurg foarte bun din Iasi; Chiar nu stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

pai nu intzeleg ce supureaza.operatzia de cezariana?

Mergi la inceput

ca dak e asa, atunci un ginecolog sa te vada.

altfel, uite, dl prof Exergian de la spitalul bagdasar-arseni m-a operat pe mine si ti-l recomand cu incredere.desi ma indoiesc ca ti-ar folosi, e neurochirurg si pe mine m-a operat la coloana, de curand.

nici mie nu mi s-a inchis operatzia, am o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Multumesc Abbi; nu imi este de folos; cezariana supureaza dar s-a mai intervenit de cateva ori de la momentul nasterii pe aceeasi operatie; si toate interventiile s-au facut abdominal si nu ginecologic; deci am nevoie de un chirurg generalist; ultima interventie a fost in februarie; la cezariana s-a ciupit un intestin si au aparut probleme, evident;

Imi pare tare rau ca a trebuit sa te operezi la coloana; sper din tot sufletul sa scapi de dureri; am mers si eu la terapie pt. coloana si ma intalneam zilnic cu doamne care se operasera dar nu scapasera de dureri si faceau aceleasi proceduri ca si mine;

Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lacrabaciu

Multumesc Abbi; nu imi este de folos; cezariana supureaza dar s-a mai intervenit de cateva ori de la momentul nasterii pe aceeasi operatie; si toate interventiile s-au facut abdominal si nu ginecologic; deci am nevoie de un chirurg generalist; ultima interventie a fost in februarie; la cezariana s-a ciupit un intestin si au aparut probleme, evident;

Imi pare tare rau ca a trebuit sa te operezi la coloana; sper din tot sufletul sa scapi de dureri; am mers si eu la terapie pt. coloana si ma intalneam zilnic cu doamne care se operasera dar nu scapasera de dureri si faceau aceleasi proceduri ca si mine;

Insanatosire grabnica!

Cel mai mare bine pe care il poate face un tata copiilor sai este sa o iubeasca pe mama lor!

multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Sotul meu a supurat 1 an dupa operatia de apendicita efectuata la noi in Giurgiu. Anul acesta a mers la dr. Lacatusu de la Spitalul Dimitrie Gerota din Bucuresti, l-a operat din nou, a trebuit sa ii puna si plasa, iar acum nu mai are probleme. Eu ti-l recomand din inima, cei de la spital s-au ocupat foarte bine de el, chiar daca nu a cotizat foarte mult, la un rezident care a asistat la operatie chiar nu i-a dat nimic si cu toate astea zilnic venea la el sa-l vada.

mamica de fetita si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Dr. NICOLAU EUGEN, Spitalul de Urgenta Floreasca. Il gasesti in fiecare dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui abbi

ca dak e asa, atunci un ginecolog sa te vada.

altfel, uite, dl prof Exergian de la spitalul bagdasar-arseni m-a operat pe mine si ti-l recomand cu incredere.desi ma indoiesc ca ti-ar folosi, e neurochirurg si pe mine m-a operat la coloana, de curand.

nici mie nu mi s-a inchis operatzia, am o luna

Buna fetele,stiu ca sunt putin off topic, imi cer scuze, dar as avea o intrebare pt. abbi, intrebarea va veni dupa ce iti prezint situatia mea, de fapt a tatalui meu.
A fost operat ca si tine pe coloana(hernie de disc) la acelasi spital, la doctori diferiti, el are doar 2 saptamani de la operatie si datorita faptului ca nu suntem din Bucuresti firele le-a scos la un spital din Braila, dupa scoatrea firelor ii supureaza operatia in partea de jos cam 1cm.Acum si intrebarile:de ce nu se inchide operatia, ce anume trebuie sa faca in afara faptului ca o dezinfecteaza zilnic,asta in cazul in care ai consultat un medic si ai niste raspunsuri...sunt constienta ca raspunsurile sunt pur orientative, dar noi fiind din alt oras ne este greu sa luam legatura cu medicul care l-a operat, din acest motiv te rog sa ne linistesti si pe noi.
Multumesc si va doresc sanatate multa!!!
Imi

Mergi la inceput