va mai amintiti?-accident kiseleff

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Ai dreptate, torna, a sunat putin dubios exprimarea mea. Ma refeream la faptul ca era sa fie un accident cu mai multe masini implicate si, implicit, mai multe victime. Nu m-am gandit la viata mea...desi, Doane iarta-ma, dupa ce treci prin asa ceva , chiar daca scapi, nu stiu ce viata mai ai apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Este regretabil acel accident, s-a stins din viata o tanara .
Lamentabil este faptul ca acest proces dureaza de mult timp si cu tendinte de a se mai prelungi. Mai o sentinta nedefinitiva, mai un recurs, mai un alt termen peste 6 luni din lipsa de alte probe si tot asa . Aici se mizeaza pe relatii sus-puse care vegheaza la linistea unora generosi (probabil) si pe faptul ca familia tinerei decedate este in Moldova. Nici ca se poate mai bine pentru inculpat.

In acest caz , abia acum aud de speculatia cum ca politistul i-a facut semne ca d-na Strauss sa treaca in viteza . Atunci daca este asa, atunci si politistul are o vina. Un politist nu este prezent in trafic doar pentru o coloana oficiala, ci pentru a supraveghea la bunul trafic.
Politia nu protejeaza numai oficialitatile sa nu fie deranjate, ci trebuie sa fie in ajutorul omului de rand indiferent de rang, sex sau pozitie sociala.
Posibil ca si tanara sa aiba partea ei de vina, dar accidentul nu s-a petrecut langa troturar ci fata a fost lovita in plin in mijlocul drumului. TRceuse deja de un sens al drumului si apoi era o masina oprita sa-i cedeze trecerea.

Imi amintesc(si nu-mi joaca feste memoria) ca am vazut la stiri, cum d-na Strauss, intrebata fiind cam cat avea viteza, a raspuns : "cat puteam sa am pe aici prin zona? 80 ? Ca mai mult nu se poate !!!" - dupa parerea mea 80 Km pe ora m-i se pare enorm de mult prin Bucuresti, pe Kiseleff la ora de trafic. Nu stiu cat este limita de viteza pe acolo dar nu cred ca era in limitele vitezei admise ci cu mult peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui petra

Este regretabil acel accident, s-a stins din viata o tanara .
Lamentabil este faptul ca acest proces dureaza de mult timp si cu tendinte de a se mai prelungi. Mai o sentinta nedefinitiva, mai un recurs, mai un alt termen peste 6 luni din lipsa de alte probe si tot asa . Aici se mizeaza pe relatii sus-puse care vegheaza la linistea unora generosi (probabil) si pe faptul ca familia tinerei decedate este in Moldova. Nici ca se poate mai bine pentru inculpat.

In acest caz , abia acum aud de speculatia cum ca politistul i-a facut semne ca d-na Strauss sa treaca in viteza . Atunci daca este asa, atunci si politistul are o vina. Un politist nu este prezent in trafic doar pentru o coloana oficiala, ci pentru a supraveghea la bunul trafic.
Politia nu protejeaza numai oficialitatile sa nu fie deranjate, ci trebuie sa fie in ajutorul omului de rand indiferent de rang, sex sau pozitie sociala.
Posibil ca si tanara sa aiba partea ei de vina, dar accidentul nu s-a petrecut langa troturar ci fata a fost lovita in plin in mijlocul drumului. TRceuse deja de un sens al drumului si apoi era o masina oprita sa-i cedeze trecerea.

Imi amintesc(si nu-mi joaca feste memoria) ca am vazut la stiri, cum d-na Strauss, intrebata fiind cam cat avea viteza, a raspuns : "cat puteam sa am pe aici prin zona? 80 ? Ca mai mult nu se poate !!!" - dupa parerea mea 80 Km pe ora m-i se pare enorm de mult prin Bucuresti, pe Kiseleff la ora de trafic. Nu stiu cat este limita de viteza pe acolo dar nu cred ca era in limitele vitezei admise ci cu mult peste.

La toti numai bine!

Petra , a spus 50-60 , nu 80. De-asta a fost si mai stupefianta declaratia ei , ca a intrebat cat putea sa aibe , 50-60 , cum sa omori un om cu asa o viteza mica.
Si nu, politistul nu trebuia sa le spuna pietonilor " vedeti , cand eu le fac emn masinilor sa treaca pe aici sa nu va bagati sa traversati". E la mintea cocosului si orice om trebuie sa stie asta.
Pana la urma nu am inteles cum a fot in acest caz , dar pe mine ma scot din sarite cei care se baga sa traverseze fara sa-i intereseze ca-si pot pierde viata, ca pot provoca accidnte , samd.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput