Stapanul absolut al telecomandei...
Desi traim intr-o lume moderna in care se spune ca toti oamenii sunt egali, o noua forma de vasalitate se impune. In locul tronului, canapeaua din sufragerie sau patul conjugal. Drept sceptru, micutza cutie butonatoare care poate provoca adevarate furtuni in desert.
Adeseori ma declar neputincioasa. N-am cum sa-i fur telecomanda. Nu ma lasa. Chinul nu e complet daca la Tv nu sunt cel putin 3 filme consecutiv cu actiune, cafteli, jafuri celebre, mult, mult sange...Io mi-s mai sensibiloasa, prefer peisaje, History channel, sau, mai de curand m-am specializat pe emisiuni de-astea de urmeaza pas cu pas povestea nashterii unui copil sau a planificarii unei nunti.. Asta mi-s, si alta mama nu mai face. Dar nu mi se pare corect ca nu mai eu sa cedez... si filme de-alea am incercat sa vizionez, dar ma plictisesc prea repede si adorm. La voi cum e?
Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!
Raspunsuri
Dana P spune:
sunt colega de suferintza cu tine.
cu timpul am inceput sa devin imuna, asa ca mai bine imi gasesc alceva de facut, ca degeaba incerc sa prind si eu telecomanda, nici o sansa, nici macar atunci cand adoarme tot ma simte ca i-o fur.
Maruca spune:
nu ca m-as mai uita cine stie ce la televizor - fetita mea are grija de asta! - dar la noi s-a rezolvat simplu: am mai cumparat un televizor...si dupa aceea inca unul, pentru ca sotul meu are mania electrocasnicelor.
ar fi o solutie si pentru voi, ce zici???
Katink spune:
Hai ca am ras cu lacrimi Dana P, mi-am amintit de ai mei parinti, la fel face si tata adoarme cu telecomanda in mana si mama incearca sa i-o ia... din pacate fara rezultate.
In schimb la noi deocamdata TV-ul imi apartine , sper ca si in continuare pentru mult timp de acuma in colo ,
Katink
Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...
Mazarica spune:
Vesnica problema. Mi-a placut cum ai spus-o cu tronul si sceptrul , cam asa e.
Eu am obosit sa ma tot cert si m-am dezobisnuit sa ma uit la tv , citesc mai mult in schimb.
Dar... ca sa ma simt si eu bine, cum se infiinteaza la televizor , cum ii pun copilul in brate ca eu am de facut un dus, de aranjat nu stiu ce haine, de facut mancare....Asa nu sta prea mult la tv nici el.
Cui pe cui se scoate.
Dana P spune:
Maruca draga, mi-as lua inca un televizor dar in paduchelnitza (adica mica, nu va ganditi la ceva, dar asa ii zice mama) de garsoniera in care stam nu avem loc de 2 tembelizoare, cand vom avea si noi o casa atunci fii sigura ca vom avea si 2 din astea.
Oana_B spune:
Daca vrea sa vada sport eu sunt la computer deci nu-l deranjez, daca vrea sa se uite pe canelele de mancare eu sunt la computer si iar nu-l deranjez, daca vrea sa se uite la canelele de gradinarit eu sunt la computer si tot nu-l deranjez, daca el vrea la computer eu sunt la computer.....cam mult sunt la computer.
Oana_B
Mickyyy spune:
La noi e si mai simplu.....intrucat tocmai ne-am mutat, nu exista cablu TV, si singurele programe care se pot prinde fara, sunt PROtv-ul si TVR-ul, asa ca nu numai ca nu ne batem pe telecomanda, ci din contra, ne-o pasam de la unu la altul pliktisiti, ca oricum de cele mai multe ori nu gasim nici unul nimic care sa ne placa.
Asa ca o alta solutie e sa renuntati la cablu...o sa vedeti ca n-o sa mai aveti motive de bataie pe telecomanda
romana spune:
Pai si asa avem altceva de facut. Ar mai fi o splutie pt. cele cu calculator acas. Luativa Pinnacle si instalati-l pe computer. Desogur ca mai trebuie tras un cablu de la antena, dar merita... puteti si sa inregistrati ce va place.
Romana si Cristian
EDDY spune:
Shi la noi,pina pe la inceputul anului trecut era mare lupta pentru telecomanda;dar io nu doream sa ma uit la tv,ca shi asha nu prea gaseam nik interesant,ci aveam instalate jocurile Play Station shi FamiCom-ul shi cind eram in toiul cu vreun stapin al comorilor,hop shi sotzu' ca vrea shi el sa vada shtirile.No,ce sa-i mai zik dupa ce el a tras pe cimp toata ziua shi io am butonat pina am facut bataturi la deshte?Poftitzi,va rog telecomanda DAR este pentru ultima data cind imi intrerup jocul pentru shtirile tale,bla-bla-bla...Ei,am mai cumparat un televizor,a apucat sa se bucure de el pina acu' vreo 2-3 luni DAR a crescut Naomi shi a devenit stapina tuturor telecomenzilor ce le prinde,asha ca oricum ai da-o...sotzul meu tot fara telecomanda este
Eddy & Antonia Naomi
Marox spune:
Si la noi e imparteala: tu la calculator, eu la TV- eu la calculator, tu la TV, asa ca nu avem discutii la telecomanda. Iar daca din intimplare e programat vreun meci care vrea sa-l vada el si un film pe care vreau sa-l vad eu, se duce la vecin. Problemele incep cind dam de vreun joc nou pe calculator care ne pasioneaza pe amindoi si atunci sa vezi negocieri...Mai tragic o sa fie cind s-o face asta mic, Alex, mare si si-o vrea si el partea la jocuri si desene animate :-))