Stapanul absolut al telecomandei...
Raspunsuri - Pagina 2
ruxij spune:
quote:
Initial creeata de ANDRUSHKA
Desi traim intr-o lume moderna in care se spune ca toti oamenii sunt egali, o noua forma de vasalitate se impune. In locul tronului, canapeaua din sufragerie sau patul conjugal. Drept sceptru, micutza cutie butonatoare care poate provoca adevarate furtuni in desert.
Adeseori ma declar neputincioasa. N-am cum sa-i fur telecomanda. Nu ma lasa. Chinul nu e complet daca la Tv nu sunt cel putin 3 filme consecutiv cu actiune, cafteli, jafuri celebre, mult, mult sange...Io mi-s mai sensibiloasa, prefer peisaje, History channel, sau, mai de curand m-am specializat pe emisiuni de-astea de urmeaza pas cu pas povestea nashterii unui copil sau a planificarii unei nunti.. Asta mi-s, si alta mama nu mai face. Dar nu mi se pare corect ca nu mai eu sa cedez... si filme de-alea am incercat sa vizionez, dar ma plictisesc prea repede si adorm. La voi cum e?
Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!
La mine e identic ca la tine si ma revoltam intotdeauna. Adica ce "eu nu am dreptul". Spun mereu: "lasa ca imi iau si eu televizor". Noroc ca nici n-am timp sa ma uit si cand am si trebuie sa vizionez filme d'alea de care zici tu (intotdeauna astea "ruleaza" la noi), sunt si eu la...computer. Fiecare cu distractzia lui. Pana la urma o sa imi cumpar si io un televizor, uite-asa!
ruxij
ANDRUSHKA spune:
Problema este ca, eu nici nu ma prea uit la TV, iar in legatura cu nr TVurilor, unul in baie imi mai lipseste,ca in rest am unul mai peste tot...Dar imi place seara, ianinte de culcare, sa ma relaxez un picutz, nu vreau sa ma duc pana in living sa ma uit la o emisiune, ca pe urma greu ma mai urnesc de-acolo, sau chiar adorm...Pe undeva imi convine ca el nu insista sa se uite singur la TV in sufragerie, daca eu sunt in dormitor, vine repede dupa mine si... schimba canalul. Da' sa ne uitam amandoi la un film nu se poa'?
E grea boala asta cu adormitul ce telecomanda in mana... fostul era asa de incapatanat, tinea cu dintii de ea... de tzaspe ori ma trezeam in miezul nptii cu TV ul la maxim... aia da disperare!
Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!
clau07 spune:
Andruska draga, si noi am avutt probleme asta pana saptamana trecuta cand am hotarat sa mutam telvizorul din dormitor. Ca nu putem sa adorm cand el se uita pe Hystory si ii plac filmele de actiune, razboi, etc.... Dar acum e liniste in dormitor cand vreau sa dorm , iar in rest stam in living seara la TV. Astfel am rezolvat noi problema. De fapt doar o parte, pentru ca telecomanda a ramas la el. Dar de cateva zile nu mai este asa de interesat de TV pentru ca primit un Laptop, si e foarte prins de aceasta noua 'jucarie'.
Claudia
Missy spune:
Hop si eu, tot cu aceiasi suferinta. da' sa va intreb ceva: daca pana la urma cadeti de acord si urmariti acelas program, sta pe tot parcursul filmului/emisiunii etc numai cu telecomanda in mana? ca al meu asa faca, cica nu se poate concentra fara ea, desi are doar un an tv, deja nu mai stii ce scrie pe butoane, dar el le stie pe toate exact. sau si mai si: eu ma uit la ceva, el vine, muta pe ce vrea el si in secunda urmatoare pleaca din camera cu telecomanda cu tot. si culmea e ca mie imi trebuie vreo 5 minute sa-mi dau seama ca de fapt ma uit la forbal nu la film. si ia telecomanda de unde nu-i.
m-am gandit sa-mi cumpar si eu una, oare merge cu 2 telecomande la acelas tv?
Lauraa spune:
La mine e simplu. Nu imi place sa ma uit la tv aici in Germania.Parca nu pot sta locului in fata tv-ului mai mult de 3 minute. Asa ca are liber cat vrea el. Noi ne batem in schimb pe computer. Eu stau toata ziua,iar seara cand vrea si el o ora ma miorlai toata.
In Ro aveam tv-ul deschis zi si noapte, nu puteam sa adorm fara tv. Acum nu am in dormitor si e foarte bine.
Laura
moto spune:
La noi este invers.... eu pun stapinirea pe telecomanda nu de alta dar sotul meu adoarme in 5 min .in fata televizorului , cred ca in 4 ani de casatorie daca a vazut 10 filme de la cap la coada si toate au fost filme cu nave spatiale ,razboiul stelelor ,s.a...iar pe mine nu ma pasioneaza deloc aceste filme....mai bine stau in fata computerului sau citesc o carte....Delia si bb-ul Sebastian.
Nati spune:
Sotul imi da personal telecomanda,cum el adoarme imediat,eu raman sa ma uit la tv,dar daca eu vreau sa dorm,el se muta in sufragerie la alt tv,asa ca,cum o dai tot ca mine iese.
E bine sa ai mai multe televizoare in casa,asa nu ies discutii intre noi.
Sa auzim numai de bine!!!
Nati
tutus spune:
Doamne ce m-au distrat postarile voastre. Super amuzante ! Ce sa va zic ca eu una nu am tip de uitat la tv (cand am unpic de timp, prefer calculatorul), iar cand venea acasa, hop pe canapea si cu telecomanda in mana si chiar uita cat ii e de foame - nici nu pot sa va spun cat ma supara. Ei, dar asta nu a durat mult, ca am zis sa mutam tv-ul in dormitor astfel incat sa se uite la tv doar cand e timpul de culcus. Zis si facut. Acum tv-ul e sus si telecomanda e butonata in general putin, nu de alta dar a 2-a zi trebuie sa mearga la lucru si nu poate sa fie cu ochii cat cepele.
Eryka spune:
Pe mine ma dispera sotzul .Mi se umfla parul in cap cand ajunge acasa ,deja stiu ce urmeaza sa faca ,ia telecomanda si incepe si butoneaza pana gaseste basebollnoroc ca mai sunt 2 sapt. si se termina sezonul de basebollsi ptr. ca nu era destul ptr. mine trebuia sa se mai uite si la judo sapt. trecuta.Sa ma duc in alta camera la credetzi-ma fetelor ca ma plicti singurica, asa ca mai bine stau si ma uit si eu la sportde ma iala cat de interesant e ptr. mine.Doamne oare cu ce oi fi gresit eu?cat de curand cred ca-l iau cu.
Cu drag, Erykutza ---@un de aici din si
cl spune:
Andruska, si la noi a fost asa. Cine credeti ca a gasit rezolvarea? Alex, baietelul nostru! El e stapanul telecomenzii, toata ziua sta pe Minimax! Cand doi se cearta...
Claudia