Unde se fac ecografii la copii?
Raspunsuri
Adriana mica spune:
Nu la doctor Stamate. Noua ne-a pus un diagnostic gresit.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
_Ralu_ spune:
noi am facut la budimex. la dna dr cotrut iuliana. dansa e medic pediatru la UPU, dar are si specializare in ecografie. noi mergem la dansa in general, cu orice fel de probleme...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
kid spune:
Daca merg la Budimex, imi trebuie trimitere de la medicul de familie?
bb ralukutza La dna dr Cotrut Iuliana trebuie sa fac programare? Este aglomerat? Nu are si cabinet particular?
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
_Ralu_ spune:
nu, dansa este medic la urgenta. si noi am fost, la dansa, cu o urgenta...pitica nu mai facuse pipi de vreo 48 de ore (anul trecut, dupa o enteroviroza cu febra mare, in care nu se hidratase calumea), si atunci dansa i-a facut ecografie...chiar acolo la UPU.
cab particular nu are.
cred ca cel mai bine, iei trimitere de la med de familie si mergi la budimex. daca nu poti lua trimitere, platesti la casieria spitalului.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
kid spune:
bb ralukutza Voi suna saptamana viitoare la Budimex sa vad care sunt posibilitatile sa mergem acolo pentru ecografie.
Medicul de familie al juniorului a spus ca este posibil sa aiba nisip/pietre la rinichi si ne-a recomandat o dr la Elias, dar care este in concediu pana la sfarsitul lui august. Eu as vrea sa-i fac cat mai repede.
Multumesc.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi