Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
Leeloo21 spune:
merci aris..dar unde il gasesc?..k la helpnet nu au..k am fost si am intrebat..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
aris26 spune:
uite la dona il au. iti pun linkul sa vezi care e cea mai apropiata de tine
http://www.farmaciiledona.ro/produse/erbavita-lass-baby-sirop-150ml-I20536#farmacii
sa nu il lasi mult fara sa faca. al meu a facut cu un pic de sange duminica pt ca nu mai facuse de 5 zile si s-a iritat colonul.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 merci aris..dar unde il gasesc?..k la helpnet nu au..k am fost si am intrebat.. ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute |
simina_kin spune:
Leeloo ai reusit sa intri pe picasa????
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
PetraTudor spune:
Leeloo, mi-am amintit ca intrebai de parcul Circului, eu ma plimb zilnic o data sau de doua ori, dupa cum vad ca are bebe chef ![]()
Am sa-mi las nr. de telefon in listuta de pe mailul comun, poate ne auzim si ... vedem ![]()
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
dyana27 spune:
multumim mult pentru urari

; o sa facem o pozica ranjita sa va multumim

eu nu ma dau batuta cu lapticul

; am luat galactogil si galafor, ceai de la humana de lactatie.. si vad ca ceva ceva s-a reglat
; pai de ziua lui nu trebuie sa aiba baiatul titi mult si bun????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Pisik06 spune:
Buna fetele!
La Multe lunite David Gabriel, Isabella Elena, Radu si Anastasia
Aris, incearca si beea fara alcool, la mine a avut efect. Si mulge-te sa stimulezi. Eu ii dau numai masa de dimi si cea de seara, plus una in timpul zilei daca avem noroc, plus un bibe muls. In rest, cam 2 bibe, 2 jumate de formula. Pana aproape de 4 luni am alaptat-o exclusiv, dar daca s-a miscorat productia astae, incerc sa o mentin si pe asta, cata e.
Lelloo, incearca sa ii faci laptele mai diluat, sa nu se mai constipe. Eu pun cu 10 ml in plus de apa, asa a si acceptat formula, ca am inteles ca laptele de mama e mai diluat si e posibil de aia sa o fi refuzat si am rezolvat si constipatia.
Monica, o sa urmaresc cutia postala si sigur fac pozici cu bebelina si jucarioara. Mi-ar parea rau sa intri mai rar
Bubulina, ai pm
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
elilov3 spune:
Mariuka zi asa inca studiezi ![]()

miss you too 
ayla asa sper si eu...de fapt acest lucru m-a ajutat enorm in gasirea unui sens in viata....trebuie sa fie ceva undeva acolo
ta imbratisez

simina ai sa vezi ca, cu cat vacreste mazarica cu atata va face exact invers va veni la mangaierile tale....e ceva necunoscut pentru ea 

daca va spun ca si acuma ma mulg ma credeti tot de 6 ori pe zi...cand m-am apucat nici nu visam sa merg atata de mult cu mulsul
..merita Dimitrie e un voinicel are peste 10 kg si 74 cm 
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
denisamada spune:
La multi ani!
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
bebe de Alice
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
denisamada spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Intradevar fiecare copil evolueaza altfel....dar cand vad ca al meu are doar 5,2 kg la trei luni jumate (cat au altii la o luna jumate)......si aia a mai zis ca e rahitic...mor. |
5,2kg? Pai eu ce sa mai zic!? Ratzushk mea are 4,7kg si nu mai avem mult pana la 3luni. Recunosc ca si eu stau cu okii pe ea, sa vaz de ce nu mananca mai mult, dar nu am de gand sa fac vreo depresie.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 trebuie sa ma duc sa ii iau o caditza noua de baie. am auzit ca laudati onda evolution. cat e de mare? o gasesc si in magazine sau doar pe net? imi trebuie ceva mai mare si daca are si suport inalt ar fi grozav |
94cm pe diam. cel mai mare. Eu am ales-o pe net, dar am cumparat-o la Babyexpo. Avea si suport, dar noi am cumparat fara... deh, spatiu restrans...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042