Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
bubulina1 spune:
Am o intrebare pentru fetele din Bucuresti: daca cunoasteti un fotograf care sa vina la un botez? Suntem tare suparati, avem pe 11 iulie botezul si cel care trebuia sa vina sa filmeze ne-a lasat balta. Astept detalii pe PM.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Ayla21 spune:
Dodo, e superba Isabela vorbareata. Ce picuratoare e si ea
si ce zambet i-a dat lui mami.
Simina, felicitari pt burtica.
Multumim de felicitari, nu am poze, o sa ii fac poze.
Fetelor va citesc, dar uneori simt ca nu am ce sa spun. Daca nu am sa mai intru atat de des, sa stiti ca nu va uit si probabil ca suntem bine. Am sa pun poze la pagina Luenai sa o vedeti, chiar daca poate nu am mai fiu la fel de activa aici.
Va imbratisez
si va iubesc mult!
5 luni fara Alma
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
denisamada spune:
Astazi va invit la masa, am pregatit bunatati si daca ma lasa Adelina, mai pregatesc cate ceva... Implinim 2 ani de la cununia religioasa. Astia eram noi la vremea aceea:
http://s15.photobucket.com/albums/a372/denisamadalina/?action=view¤t=_MG_8319.jpg
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Am uitat sa spun, am trimis de dimineata coletele, sa fiti pe faza. Si m-ar bucura o pozica in albumele voastre proprii, cu ghioceii si jucaria. |
Eu sunt aia cu postrestantu'. Cred ca pe vineri sa incep sa ii vizitez sa ii intreb daca a ajuns, nu?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
ADA1974 spune:
Si de la noi
pt David Gabriel- bebe de Dyana27, Isabella Elena- bebe de Dodo-pui, Radu- bebe de Manuela77, Anastasia- bebe de Roxana80art.
Apropo de intors in pat: http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#5353477165113424578 asa era pitica azi dimineata.
Si sa vedeti si limbuta Sophiei:http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#5353477173466857986 .
ada mami de
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#
aris26 spune:
manu - merci
sigur isi revine ca nu dispare laptele asa...ce e el magician?![]()
eu nu i-am facut zilnic baie cand era frig,nu stiu cum sunteti voi dar eu una nu fac baie zilnic iarna si nici intr-un caz nu ma spal pe cap in fiecare zi. nici nu e sanatos sa exageram cu spalatul
bubulina - problema e ca eu nu pot sa dorm ziua sub nicio forma. o sa reincep galactogilul. lichide beau nu-i vorba. habar n-am,poate nici macar nu e lipsa laptelui problema. vad ca la masa de lapte praf nu a mancat decat 30ml si aia in 3 reprize dupa acre intorcea capul si cauta tot sanul,asa ca bineinteles ca a primit. pt poze da-i un pm lui leeloo. merci pt detaliile referitoare la caditza,o sa-l sun pe al meu sa se duca pana in auchan. a plecat el sa cumpere ce il duce capul...sunt tre curioasa ce o sa ia
Leeloo21 spune:
simina felicitari pt burtica..maricica si frumoasa
fetelor..cele care dati formula..cat tine laptele praf de cand este facut? am auzit fete care zic ca in max 20 min trebuie baut..si niciodata pastrat de la o masa la alta...noi asa facem..si sunt sigura ca il prepar bine..si totusi bebitul meu e un pic constipat..face o zi singur..a doua zi nu face..apoi in a treia ii pun supozitor..si face saracutul..dar cam chinuit..la constipatie voi ce faceti? ..bebe papa si cam 100ml de ceai de musetel cu anason si chimen zilnic..de cam o sapt incoace..
pls parola la picasa pe pm..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
simina_kin spune:
LEELOO ai PM
Multumim pt aprecieri

20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Leeloo21 spune:
simina ai pm..nu m-am descurcat sa ma loghez..nu stiu de ce..:(
pls
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
dyana27 spune:
La multi ani Ghioceilor de azi:
minunea vietii mele Davidutul meu iubit, pe care deja l-am tocit cat l-am pupat azi

Isabella Elena, bebe de Dodo-pui
Radu, bebe de Manuela77
Anastasia, bebe de Roxana80art
Dodo-pui ai PM; te sun daca nu vezi mesajul, oricum; vreau adresa sa-ti trimit leaganul si .. ce am mai luat eu acolo pentru mutuneii tai 

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
aris26 spune:
poti sa incerci lass baby. al meu nu il bea pt care are gust de propolis dar poate ai mai mult noroc tu
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 simina felicitari pt burtica..maricica si frumoasa ![]() fetelor..cele care dati formula..cat tine laptele praf de cand este facut? am auzit fete care zic ca in max 20 min trebuie baut..si niciodata pastrat de la o masa la alta...noi asa facem..si sunt sigura ca il prepar bine..si totusi bebitul meu e un pic constipat..face o zi singur..a doua zi nu face..apoi in a treia ii pun supozitor..si face saracutul..dar cam chinuit..la constipatie voi ce faceti? ..bebe papa si cam 100ml de ceai de musetel cu anason si chimen zilnic..de cam o sapt incoace.. pls parola la picasa pe pm.. ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute |