pisicile mele imi distrug gazonul!

pisicile mele imi distrug gazonul! | Autor: pisikuta

Link direct la acest mesaj

am o curte mica dar bine amenajata, bogata in plante si frumos nuantata. ne am chinuit ani cu gazonarea, in final am gasit solutia salvatoare, rulouri de gazon. a iesit atat de frumos, gradina pe care o asteptam terminata de multa vreme.
si, la scurt timp, ghinion iar...cele trei pise minunate din dotare, metisa, tzupinas si pelush, urineaza in cercuri mici, unde iarba se ususca si toata gradina e un petec verde cu buline maronii. parca e un lan verde pe care mai aterizeaza cate un ozn ...
mi a fluturat pe la ureche ca ar exista niste tarusi unde sint atrase animalele sa urineze, niste cristale care se pot imprastia pe suprafta dorita si indeparteaza animalul.
stiti ceva concret?

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

cand le intra pisicilor in cap ceva nu le mai iese
una dintre pisicile mele,e deja la pensie acum are 10 ani,cand era mai tanara ii casunase pe coltul unui covor...l-am spalat cu de toate de "n" ori dar pisica tot la coltul ala se ducea sa urineze...oribil...pana la urma am aruncat acel covor si s-a potolit pisica....iar in gradina o alta pisica obisnuia sa sape la pomi si sa-si faca nevoile asta pana l-a alergat cainele si s-a linistit,dar mai nou cainii mei sapa cu spor si voie buna prin gradina,e mare gradina cei drept dar tot e enervant sa vad gropi din loc in loc ce sa mai zic de gazon seamana cu gaura in ozon mai degraba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

N-ai incercat sa pui un morman de nisip prin zona ? In general pisicilor le place sa sape , chiar mi se pare ciudat ca fac pipi pe iarba

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30
ce sa mai zic de gazon seamana cu gaura in ozon mai degraba

, hai ca mi a mai trecut cand am citit la tine

ingrid, multumesc ptr incercare...n am pus nisip, ca stam la 100 m de mare si n are cine sa l care de pe plaja pana n curte.... dar au litiera aia cu nisip special si...nimic, tot pe iarba e mai fun...

va pup

Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

nu am nici o solutie,cu scuzele de rigoare,am ras cu lacrimi citind:)
eu am avut un trandafir chinezesc,dupa vreo 7 ani in care a fost planta decorativa prin frunze,anul asta m-a fericit cu o sumedenie de bobocei.chiar a facut o floricica,am vazut cu ocazia asta ca e rosu si e batut...apoi unul din cateii salvati de pe strada,caruia ii cautam stapan de ceva vreme,a profitat de lipsa mea si l-a facut bucati.era tot balconul plin de pamant,frunze si bobocei neinfloriti.am vazut in fata ochilor un curcubeu de culori si imi venea sa-l iau pe netrebnic si sa-l las inapoi pe strada,pe cuvant!
si acum imi pare rau cand ma gandesc...ce sa spun...sper sa gasesti o solutie si sa te bucuri de gazon de-acum incolo...dc nu si nu,sg solutie este sa le restrictionezi accesul,din pacate:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

*daca au litiera si totusi fac pipi in alta parte este un semn ca-si marcheaza ceva: ori sa arate care-i mai superioara dintre ele, ori sunt in calduri si vor astfel sa fie simtite...la asta ma pot gandi doar:)
*din vecini nu ai musafiri? daca da si in trecere isi marcheaza zona ele se duc sa acopere mirosul intrusului!
sunt castrate?
diferenta de varsta intre ele?

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noi am dat cu cayenne pepper ca asa citisem pe internet ca asta ar indeparta pisicile. noi nu le avem in dotare insa matzele vecinilor numai la noi in curte isi fac nevoile. ca sa nu mai zic ca fac si nr 2 pe iarba. cine-a mai pomenit? si eu stiam ca le place sa sape, ca-s curate etc, se pare ca astea americane-s mai lenese. hahaha.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

ramonelo: saracu' trandafirul tau...la pise cum sa le restrictionez accesul, ca sint ale mele...si in curte stau, mai ies, mai vin, dar in iarba de acasa e cel mai atractiv....
deus: sint bunica, mama, fiica. au 10-9-7 ani. sint sterilizate, sint fete. sigur vin si motani din vecini, dar nu ptr ele , ptr mancarea lor. aia fac pe ziduri de obicei, asa, in trecere, ca asa se stie c au fost pe acolo. ele, ca le am prins!!, fac de necesitate in iarba...dar aseara am luat nisip de pe plaja, e un loc mic, la baza unor plante, unde am pus pietris. si acolo o sa torn nisip, in spate, si poate le atrage.
am mai luat si iarba pisicii, sa pun in locurile arse din gazon, poate mirosindu le peste tot si placandu le atat de mult, nu vor mai face pipi..
daca nu...nu stiu. le as da. dar cine mi le ia??
philip: eu am vazut si la ale mele, care s active, ca daca n au unde sapa fac pur si simplu toate numerele care le vin, in iarba, si dau din labe asa, de control, sa nu le piara obiceiul

Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Mergi la inceput