Cum e in Romania ? (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da in fond si la urma urmei este o economie de piata...cerere si oferta...si etc. Povestile comuniste ca altii o duc rau si altii o duc bine in Ro yo nu prea le inghit.
Atita timp cit sint unii platiti regeste inseamna ca poti si tu ..sau cum? Dar daca ai o slujba si doar muti 3 hirtii de la xerox la masa tu retur ...pai cu cit ai vrea sa fii platit? Miine poiimine vine invazia maimutelor si te da afara si angajeaza un cimpanzeu care munceste pt 3 banane /zi.
Trebuie sa autodepasesti...ala e cuvintul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Eu am crezut ca autoarea topicului vrea in primul rand sa afle cum se descurca fiecare dintre noi, deci cum e in Romania prin prisma exeprientei fiecareia/fiecaruia dintre noi.
Chestiile de sistem sanitar, invatamant, justitie oricum au fost discutate si paradiscutate si concluzia a fost foarte clara: scartaie al naibii de tare..
Hmmm... ce vreti voi sa cititi aici?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai autoarea a auzit ca unii se descurca bine...dar cica nu ii crede si d"aia a intrebat si aici

nu am ce minca...apa calda taiata...curent taiat...caut de munca si nu gasesc de 3 ani.....golani pe strazi...mizerie...sobolani...fsn...comunisti...securitate....chestii de genul asta vor ele sa auda ...30 de postari si e conchita/ramonaj+ restul echipei happy. ceva voluntari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Atita ai priceput tu Guestus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Anka , asta se pare ca era ideea topicului, da' se pare ca n-ai voie sa spui ca e ok in Romania, trebuie sa te exprimi din prisma omului de pe strada.
Caruia in tara ii merge ca naiba, pe cand in alte tari oamenii fara adapost sunt de-a dreptul binecuvantati.
Deci in Romania e naspa , oriunde altundeva e bine.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Cind am fost in Romania anu' trecut am vazut numa' bine: blocuri varuite la centru si cica au inceput sa le varuiasca si pe alea de la dos , masini straine (bine, eu nu mai fac diferenta intre daciile aste noi si masinile straine), mall-uri stralucitoare, haine frumoase in ele, pantofi si mai frumosi la Leonardo, la reducere chiar, in Bacaul provincial mi s-a parut ca-n Sttutgart. Prin centru, ca n-am ajuns prin alte parti. Parol! Nu m-am inteles cu faptul ca nu-mi dadeau restul la cumparaturi, chiar eram luata la harta de intrebam de maruntis, da' in rest occident curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Pai puteai sa-mi zici mai repede Guestus si nu mai bateam campii :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Pai autoarea a auzit ca unii se descurca bine...dar cica nu ii crede si d"aia a intrebat si aici

nu am ce minca...apa calda taiata...curent taiat...caut de munca si nu gasesc de 3 ani.....golani pe strazi...mizerie...sobolani...fsn...comunisti...securitate....chestii de genul asta vor ele sa auda ...30 de postari si e conchita/ramonaj+ restul echipei happy. ceva voluntari

Vai Guestus de ce dezinformezi!
Noi o ducem f. bine: tocmai am trecut pe langa un Ferrari galben decapotabil dar nu m-a impresionat cum ma impresioneaza Bentleyul care trece pe strada mea aproape la ore fixe si madam ministreasa care isi etaleaza poseta de 5000 EUR sau viloaiele pastelate(e una roz bonbon ca o fondanta la mine in sat care ma binedispune in fiecare week-end).
Pai la asa cetateni onorabili si dotati putem sa ne consideram o tara bananiera?
Dar pana nu bagam manelele noastre impresionante pe MTV nu vom fi apreciati la valoarea noastra reala!Ce, se compara ele cu Hip-hop-ul lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

In California veniturile bugetarilor au scazut cu 14% de la inceputul anului.
In RO se dau prime de vacanta la finante si administratie publica.

Si-a naibii coincidenta, deficitul bugetar al Californiei este aproximativ egal cu imprumutul pe care l-a contractat RO la FMI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Capcaunule,nu crezi ca daca ne incordam muschii le aratam noi stranierilor cum ne luam un Hammer daca vrem?Dar numai daca vrem!Vrem?

Mergi la inceput