Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
Dana n-am avut curaj sa strang tare, dar nu-mi curge nimic cat am strans. Si noaptea imi uda pijamaua, deci vorba Melaniei, vine cand vrea . Ca sa nu crezi ca asta m-a scapat de griji, sa stii ca mi-a trecut prin cap ca poate avem o cantitate fixa si la mine se termina pana la nastere
24+
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Asa e, cum zice Mary!!!! Fetelor, e incredibil, dar sanii chiar incep sa curga siroaie cand plange bebe. Mie nu mi-a venit sa cred. In timpul sarcinii cu Andrei nu am avut pic de colostru (nici acum, dealtfel), dar dupa ce s-a nascut, mi-au aratat asistentele in spital cum sa-l pun la san si dupa cateva zile faceam efectiv balta in pat, asa curgeau de tare. Si atunci cand plangea micutul, simteam cum se "produce" lapticul in sani, se simte asa ca o furnicatura si vezi cum apare laptic in varf. E incredibil! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Citind ce ai scris tu acum m-am mai linistit putin si eu. Bine, nu imi faceam eu griji foarte mari dar m-am gandit o clipa ca daca nu am colostru nu o sa am nici lapte. Oricum, ma imbarbatez eu singurica.
Monica 23+ cu Rares Stefan
daciana.ilie spune:
Draga Aida, eu sunt hipertensiva dar de cand cu nasterea s-a reglat a.i. atunci cand stau acasa linistita nu depaseste 11 cu 6; totusi, de cate ori ajung la medicul de familie este peste 13 cu 9. Din ce stiu eu, din luna a saptea, tensiunea tb urmarita in mod constant si daca este 14 cu 9, consecutiv la 2 masuratori, la interval de 2 ore, e de mers fuguta la medic - pt ca, impreuna cu alte simptome (edem, crestere brusca in greutate etc - nu le stiu exact), pot fi semne de preeclamsie..
Apropo de colostru Dana15, eu abia din saptamana 27 am observat ca-mi patez rochita cu cateva picaturi; iar in zilele care au urmat vad semne discrete (mici si rotunde cat un sfarc ) pe tricou, ori la un sfarc, ori la altul
daci
28+ cu Darius
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui raluk16 sa stii ca mi-a trecut prin cap ca poate avem o cantitate fixa si la mine se termina pana la nastere |
Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan
album Webshots
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan album Webshots |
Nu, ca trebuie noi sa ne facem griji pentru ceva, nu?
24+
cristina_ana spune:
Raluk, in primul an al lui bebe, cel putin, se poate sta fara probleme cu el in camera. Eu chiar nu as avea curajul sa il las singur peste noapte asa de micut. Daca te intelegi bine cu mama ta, atunci mi se pare super sa stati in aceeasi casa, mai ales la nivele diferite. SI cu alea-alea alaturi de parinti, lasa, sa vezi cum e sa faci asa ceva cu bebe langa tine, care se trezeste sa planga cand iti e lumea mai draga si trebuie sa intrerupi totul si sa fugi la el! Noi si acum suntem nevoiti sa facem totul bagati bine sub plapuma si pe muteste, sa nu se trezeasca Andrei! Nu stiu zau, cum o sa fie cu doi!
Iulia, burtica ta e foarte OK. La noi pare mai mare ca mai e si stratul de grasime corespunzator, dar la tine e doar bebe si atit!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Monikus, zi-mi si mie, please, unde ai vazut pozele lui ANgelli? Sunt cumva in albumul comun si m-am prostit eu?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Nu, ca trebuie noi sa ne facem griji pentru ceva, nu? |
ai fost nemaipomenit de simpatica!
Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan
album Webshots
raluk16 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Raluk, in primul an al lui bebe, cel putin, se poate sta fara probleme cu el in camera. Eu chiar nu as avea curajul sa il las singur peste noapte asa de micut. Daca te intelegi bine cu mama ta, atunci mi se pare super sa stati in aceeasi casa, mai ales la nivele diferite. SI cu alea-alea alaturi de parinti, lasa, sa vezi cum e sa faci asa ceva cu bebe langa tine, care se trezeste sa planga cand iti e lumea mai draga si trebuie sa intrerupi totul si sa fugi la el! Noi si acum suntem nevoiti sa facem totul bagati bine sub plapuma si pe muteste, sa nu se trezeasca Andrei! Nu stiu zau, cum o sa fie cu doi! |
Tot spun ca merg si nu ma pot dezlipi . Da, ma inteleg foarte bine cu mami. Si imi place si ideea de casa, curte, iarba, etc., fata de apartament. Si in legatura cu prostioarele ce m-ai speriat , n-am stiut eu sa profit pana acuma la maxim
24+