Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ramona ai fi ras de mine daca ma vedeai acum 2 min..mi-am tras rochita (larga de altfel) peste sani si i-am apasat usor asa cum ai zis tu..pe areola..dar nu vine nimic..inca; incerc sa nu ma ingrijorez, poate ca va aparea mai tarziu

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Adi ce titluri interesante ti-ai comandat tu!
Eu nu am achizitionat decat o carte despre sarcina..dar as vrea sa imi iau si ceva cu sfaturi pentru sugari/bebelusi; intre timp, mi-am tot salvat articole de pe net..numai ca nu sunt fan al cititului de pe calculator! tot mai bine cu cartea in mana!

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Vai, am schimbat ecranul calculatorului 5 minute si era sa nu va mai pot ajunge din urma cu cititul. Mama mama.

Iuliapapusa, esti manechin chiar si asa grvida gravida in 25 de sapt. Pai eu aveam burta ta la 16. Oricum, nu conteaza marimea burtii ca isi face loc bebe in ea.

Raluk, tre sa tin minte si eu sa ii spun sotului numai esentialul ca sa faca exact opusul vorba ta .

Agelli sa iti traiasca frumusetea de copilas si sa fie si cel din burtica la fel de frumusel.

Dana, eu inca nu am colostru. Nu stiu insa daca vor fi probleme dupa nastere in legatura cu laptele. Cred ca nimeni nu iti poate garanta nimic. Nu poti sti acum cu siguranta cum va fi dupa nastere.

Adimercedes ce bine ca ai timp de citit. Poate dupa ce voi intra in concediu voi avea si eu timp. Sper.

Mie foameeee. De-abia astept sa ajung acasa dar stiu ca nu ajung mai devreme de 19.00.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Merg sa ma intind totusi putin..dar revin! va pup!

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aida, mie mie se pare super frumos si romantic gestul sotului tau de a pune numele tau micutei. Mi se pare o dovada de maaaare dragoste!
Claucia, superba fetita ta!!! SI eu m-am uitat zilele trecute pe pozele de la inceput ale lui Andrei si mi-au dat lacrimile. Era asa de micut, si acum mi se pare ca era cam uritel, desi atunci eu il vedeam ca pe o minunatie! Si m-am uitat cum a evoluat el luna de luna, si s-a facut din ce in ce in ce mai frumusel! Adica, na, asa mi se pare mie!
Sa ne pui poze cu noul tau look! Deci vrei sa ai parul si mai cret, nu?!!!! Ca sa mor eu de invidie, ca toata viata mi-am dorit sa am parul lung si cret! Acum mi-a venit ideea sa il las sa creasca si sa mi-l fac permanent spiralat! Asta daca nu o pica de tot pana creste, ca am si eu doua fire si alea subtiri si amarate si care pica in draci!
Ramsan, tin pumnii sa reuseasca operatia bunicii tale!
Laura78nico, la multi ani fericiti impreuna pana la sfarsitul vietii!!!
Angelli, ai pus pe undeva poze si nu le-am vazut eu?
Dana, Selene, Daciana, eu cu condusul sunt un mare antitalent. M-am chinuit doi ani sa imi iau permisul, am facut scoala de soferi de doua ori si tot varza sunt. Dar nu ma las, conduc foarte des, aproape zilnic in ultimul timop, si am inceput sa imi mai dau drumul. Macar nu imi mai este frica, am scapat de trac! Eu zic sa nu renuntati, conducei cate putin si o sa va intrati in mana pana la urma. E adevarat ca dupa ce se naste bebe masina e sfanta! Eu ma saturasem de cati bani dadeam pe taxiuri cand aveam nevoie sa ajung undeva in oras in timpul zile, cu bebe de cateva luni in cosulet dupa mine!
Raluk, sa iti fie de bine amenajatul! Poate ne pui si noua poze, eu cel putin sunt dornica de surse de inspiratie in acest domeniu!
Adimercedes, eu te admir foarte tare pentru cat de implicata esti in cresterea Lisei, esti chiar o mama model! Ma impresioneaza cate carti citesti referitoare la cresterea copiilor!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Lutoniana, pentru raceala si eu stiu de paracetamol simplu si in caz de febra care nu cedeaza algocalmin fiole. Apoi din astea naturiste: oscilococcinum, paragripe (parca asa se numeste), pentru tuse siropuri de la plafar (nu stiu daca aveti acolo) Plantusin si inca unul dar imi scapa numele . Plantusin asta are si propolis si face bine si la durerile de gat. Despre tratamente babesti cica ar da rezultate un prosop pe care asezi felii de cartofi cruzi, malai si stropesti totul cu biter. Pui asta la gat toata noaptea si ar trebui sa fii ca noua dimineata. Sau pentru tuse scobesti o ridiche neagra, pui zahar inauntru si o bagi la cuptor si apoi inchiti sucul ala care rezulta in gaura.
Asta sunt citite tot pe aici pe net, nu sunt testate de mine, sper sa nu ma injuri!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Dupa un pranz bun (pilaf,ca tot se poarta azi),orice om,cat de mic,tre' sa doarma-un pic

Dana,nu te speria ca nu vine nimic,nici la mine cand strang nu iasa colostru...pur si simplu iasa cand are el chef

Eu,dupa ce am venit acasa cu Alex,si noaptea trebuia sa port sutien ca sa pot pune tampoanele pt sani. Si le schimbam de 2-3 ori pe noapte( trecea prin ele de multe ori,eram toata uda pe tricou)..si ca o observatie,in cazul meu cel putin, sanii incepeau sa curga cu catva timp inainte sa se trezeasca Alex sa pape.
Nush daca ati auzit,dar se zice ca sanii incep sa curga cand ii e foame copilului.

Laura,multi ani impreuna ferciti alturi de sotul tau

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 30+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cristina va mai dura putin pana vin cu poze. Ca mobila de bebe e inca in cutii. Si mami e tare speriata ca am cumparat-o deja, o mai las sa se acomodeze si apoi o s-o montam. Santier am avut tare mare la ai mei la casa (unde ne mutam si noi inainte sa se nasca bebe), de doua luni. Am izolat casa, si tot s-a mai ivit ceva, a trebuit schimbat proiectul la gaz, au trebuit sa vina si electricienii, s-a spart si in casa, au umblat mesteri peste tot ca deja credeam ca o iau razna. Eu cu mami eram sefe de santier si cred ca toata lumea stie cum vorbesc mesterii cu femeile, ca au impresia ca suntem cele mai proaste...

Noi stam intr-un apartament cu doua camere semidecomandat minuscul, ca in afara de patul nostru si dulapul nu mai poti pune nimic in dormitor. Si nici in prima camera. Asa ca am zis ca deocamdata ne mutam la ai mei. Oricum as fi avut nevoie de mami sa faca mancare . Nu va avea bebe camera separata, dar camerele sunt mult mai mari si vom incapea lejer si noi si bebe intr-o camera. In cei doi ani pana merg la servici vom vedea ce solutie gasim sa stam din nou numai noi . Oricum, ce ma bucur e ca am reusit la ai mei sa imi mut camera de langa cea a lor si a fratelui meu, si suntem singuri (noaptea) la nivelul nostru. Ca recunosc ca nu ma vedeam in stare sa fac prostii in camera de langa cea a parintilor mei

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Dana15 nu se pune si niste apa la pilaf sa se fiarba?Sau este o altfel de reteta?Sper sa nu te deranjeze intrebarea eram curioasa daca mai exista si alt mod de preparare si nu il stiu eu.Imi place tare mult pilaful

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Asa e, cum zice Mary!!!! Fetelor, e incredibil, dar sanii chiar incep sa curga siroaie cand plange bebe. Mie nu mi-a venit sa cred. In timpul sarcinii cu Andrei nu am avut pic de colostru (nici acum, dealtfel), dar dupa ce s-a nascut, mi-au aratat asistentele in spital cum sa-l pun la san si dupa cateva zile faceam efectiv balta in pat, asa curgeau de tare. Si atunci cand plangea micutul, simteam cum se "produce" lapticul in sani, se simte asa ca o furnicatura si vezi cum apare laptic in varf. E incredibil!

POZE

Mergi la inceput