Nou stil de viata (274)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata.
Poftiti la , ceaiuri, cereale cu lapte ori fructe.

Inca o data, va multumesc pentru urarile voastre. Am primit cadou o masina de facut paine, sunt extrem de incantata de painicile pe care le face. O prietena m-a cadorisit cu un abonament la sala, maine mergem sa ne cautam o sala, .

Donna, imi pare tare rau, ma rog sa fie bine socrul tau. Doamne ajuta!

Roxa, imi place starea ta de spirit, sper sa te tina muuult de tot, .

Tzuni, , sa va fie de bine vacanta!

Delia, v-ati linistit cu mutatul? Spor la aranjat.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen, interesante cadouri, sa le folosesti cu placere .

Roxa, imi place sa te vad asa de bine dispusa .

Delia, cat stai in Tailanda?

Lou, n-am mai vorbit de mult .

M-am hotarat sa vin in tara in august,vreo 2 saptamani. Merge cineva la mare la mijlocul lui august?

Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Carmen, multumim pentru tort, eu doar ma uit, nu pun mina. Sa te folosesti cu placere de cadouri si sa ne spui cum e la sala. Ar trebui sa ma reinscriu si eu dar dupa ce terminam cu casa.
Ne-am mai linistit cu mutatul dar mai avem de despachetat citeva cutii si alte maruntisuri de reparat si ajustat prin casa. Ne-am luat si un cuptor de copt si microunde 2 in 1 (adica aceeasi masinarie cu astea 2 functii) si am zis ca ma apuc de gatit serios si poate incerc si ceva prajituri. Vara asta fac experimente.

Ruxi,
Stau aici pina in septembrie.

Donna, sper sa nu fie chiar asa de grav cu socrul tau.

Am de dat un raport rusinos: 67.5 kg. Sa fie de vina sandvisurile, sau pur si simplu cintaresc mai mult aici? Am cintar din acela cu ac... Habar n-am care e motivul dar sper sa remediez situatia pina saptamina viitoare. Hainele imi sint la fel ca inainte...

Azi am mincat asa:
D: cereale cu lapte de soia
Gustare: 2 felii de pepene
P: supa de pui fara carne
Diseara poate o guava si mincarica de mazare cu carne de pui. Incerc sa mai reduc din piine.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Carmen mi-a placut tortul, cred ca a fost ft bun, la cat sunt de grasa nici macar n-am avut curaj sa poftesc la el!

Zuzimultumesc ca m-ai trecut in lista, te rog sa-mi treci 70.5 si 2 porci acolo, atata aveam azi dimineata, nu vreau in concurs acum, mi-e groaza ca vine si ziua mea si mi-am propus sa fac o praji si 2 torturi, dar dupa cantarirea de azi dimineata, am renuntat la unul din torturi...de azi m-am hotarat sa renunt la paine, dulciuri si mancat seara dupa 6 ca in ritmul asta nu se mai poate!

Ruxandra ce fain ca mergi la mare! noi vom merge o saptamana pe la sfarsitul lui august, in italia, trebuie sa ne facem rezervare zilele astea, o luam si pe sora-mea cu noi.

ma duc sa termin supa si apoi plec sa imi iau capsuni, iaurturi, salata.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna!

Carmen si Delia , multumesc de vorbe bune si incurajari. Si eu sper...

Raport - 75 kg (atat arata azi dimineata cantarul meu rablagit). Azi imi cumpar alt cantar, ca sa fiu mai exacta.In continuare sunt stresata de aud cum imi cade parul din cap (o fi asta gluma mea preferata legata de stres, dar mi s-a injumatatit parul in ultima vreme si am zone golase rau!)

Ma intorc la munci, va pup.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Rapotul meu e rusinos am 65,5kg,arat exxact ca un butoi si rusii sunt nu au venit inca a si am uitat sa va zic ca ieri am primit alte pastile ,astea fac experimente pe mine da ma bucur ca sunt si cobai.

Donna sa treaca repede stresul si cu parul la mine numai e gluma de mult.

Claudia 2 torturi faci pai vin la ziua ta.

Carmen sa stapanesti sanatoasa cadourile iar felia de tort a mers la suflet.

Delia spor la dezpachetat si la gatit si experimentat.

Zuzi hai salveaza tu cu raportul.Si sa treaca perioada grea.

Ruxi frumos cu marea si poate o vacanta ti-ar face bine.

Eu ar trebui sa ma pregatesc de plecat in ro dar astept pana saptamana viitoare ,si cand ma intorc am planuri mari pana incepe Mara scoala .In rest sunt pe drumuri cu socru care e din ce in ce mai rau mai nou a mancat carne cruda,nici numai stiu cum sa il tratez cum sa ii vorbesc ca el e tot timpul contra ,papi deja a ajuns la capatul puterilor iar juniorul imi mananca restu de viata.Bine ca vine vacanta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

Raportul meu de azi ~ 88.8 kg.

Meph felicitari pentru cadouri. Se balanseaza unul pe altul vad. Papi painica = fugi la sala, mergi mai des la sala = poti sa mai papi o felie de painica. Cum se mai simte Teo?

Ruxi vacanta placuta.

Delia spor la aranjat.

Gusta felicitari Marei pentru inceputul bun de la scoala.

Donna si eu am ramas fara par din motive medicale insa. Incearca sa iei ceva vitamine speciale pentru par si unghii. Am citit pe-aici c-ar face minuni. De-asa ceva (o minune) am si eu nevoie acum.

Meniul meu de ieri:
MD - O felie de paine 1/2 cu cascaval si 1/2 cu piept de curcan + 1/2 rosie - 1/3 ardei rosu + vreo 50 gr de castravete
G - Cafea cu lapte si 1 iaurt activia cu pecans & nuci
P - salata verde cu cotlet de porc
G - nuci si ceva crackers de orez + apa
C - salata verde + 1 rib + un castronel de cirese

Multumesc tuturor pentru raport am sa actualizez listuta diseara.
O zi buna tuturor.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

ZUZILICI, sunt bine, mai am 4 zile pana la concediu.Am treaba ca la balamuc si la servici si acasa.
Am adus copii de la tara , au crescut in 3 saptamani de nu-mi venea sa cred.
Oana are un dinte puternic, dar inca nu i-a cazut cel de lapte.Abia astept sa o vad stirba .

CARMEN LA multi ani si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!

Incerc sa mai intru

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Vin si eu la raport cu 80.8 kg deci 3,2 kg mai putin fata de cand am inceput , yes yes I did it . Cu inca putina vointa parasesc categoria greilor . As mai avea de dat jos vreo 5 kg ca sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina si apoi sa ma indrept spre tinta finala . De acum incolo sa ma vad cat de motivata sint. Aseara citeam o carte despre diete si spuneau ca printre greselile frecvente se numara consumul deosebit de mare a carnii rosii intr-un procent ingrijorator in America de Nord. Oricum cam tot ce am citit acolo, mi se pare de bun simt si de urmat.

Donna, sanatate multa socrului .

Nastad, felicitari pt. dintisor. Yasminei mele trebuie sa-i cada al 5 lea, saracutza de ea . Oricum ma bucur pt. ea ca n-a avut nici o carie, avem si noi grija sa o ducem la periaj si cleaning la fiecare 6 luni.

Zuzi, felicitari pt. raport . Ce s-a intamplat cu parul tau?

Mephala, vezi ca e tare tricky cu masina de facut painica. Avem si noi una dar am parcat-o in basement, doar ca sa nu ne faca cu okiul prea tare. Foarte frumos cadoul cu abonamentul la sala

Puskin, vacanta placuta in tara sa ai.

Ieri fiimiu a facut 9 luni deja...ce repede trece timpul... si parca ieri venisem cu el de la spital.

Cine-i sefa responsabila cu listutza? Sa-mi inregistrati si mie cel mai recent membru al familei si sa ma stergeti de la prietene please , ca doar am revenit in forta acum

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ruxi te indrepti spre litoralul romanesc? Ce mi-ar place si mie sa mai ajung pe acolo. Ultima data a fost acu vre-o 10 ani :((

Khristin bravo tie fata ambitioasa ce esti Sa ne mai zici ce scrie cartea aia

Claudia hai ca eu iti fac galerie Da-mi faci si tu sa nu mai pap cioco?
Ce supa ai facut?

Carmen s-o stapanesti sanatoasa si la cat mai multe painici cu ea!!

Gusta voi iar mergeti in Ro? Ce des mergeti.. Eu n-apuc sa ajung decat o data la ceva x ani ;)

Delia spor la terminat si la aranjat..

Eu sunt happy ca azi ne-am rezervat hotelul si cumparat biletele de avion spre Dubai in octombrie Abia astept.. Acu mai ramane sa gasesc o calatorie de-o saptamana - 10 zile pt august si gata..

Va pup

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput