Nou stil de viata (274)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Carmen, sa fii sanatoasa, fericita si voioasa alaturi de cei dragi. si toate dorintele sa ti se implineasca.

Delidana spor la mutat.

Tzuni bine-ai revenit si sa-ti fie de bine vacanta. Ceva poze?

Gusta scuze c-am dezertat weekendul acesta , dar nu-s chiar in apele mele.

Hopes mersi de intrebare sunt chiar bine cu meniul sau cel putin asa consider eu. Am facut sambata o cura de capsiuni de toata frumusetea. Am modificat lista.

Claudia te-am trecut si pe tine la active. Succes si poate vrei sa intrii in concurs cu Tzuni ? Echipa # 6?

Anda drum bun si-o vacanta minunata iti doresc.

Khristin felicitari! Daca o tii tot asa cu siguranta c-ai sa-ti depasesti targetul concursului.

Gabi ti-as ura somn de voie dar stiu ca esti la servici asa ca-ti urez, servici usor.

Dordia succes in intergrarea in colectiv cat mai rapid. Sigur ai sa-i convingi ce fata buna esti.

Doina esti bine? Stiu ca ne citesti din umbra.

Lou servici usor si tie. Tot asa cald e la voi?

Vik esti la plaja pe tereasa???

Sunt in zona.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va multumesc, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

...si va servesc c-o felie de tort. Si Sangria, bonus, , .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mephala, La Multi Ani, sa fii iubita si sa ai o viata lunga alaturi de nazdravanii tai mamico . Cat despre felia de tort, apetisanta nimic de zis, dar eu una mi-o pastrez cand imi ating tinta

Delidana, dar cine se plange de caldura? Noi aici ne vaitam de temperaturi sub-sezonale, numai 20 si un pic de grade sint, ori nori, ori ploaie, si poate vreo 2 zile pe luna asta soare . Eu una I'll take the sun Spor la mutat.

Zuzi, chiar daca nu-mi depasesc tinta, macar sa ajung unde mi-am propus. Tu cum stai? Ce sa facem sa-ti revii?

Puskin, tu vrei sa mai dai jos inca 7 kg? Poate ne ambitionezi si pe noi pe aici, ca lumea cam lancezeste vad, ce zici?

Tzuni, nu ne arati si noua bronzul?

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Meph multumim de tratatie. pe cat de Yummy!!! arata tortul cat si celelalte bunatati de pe site am sa le pastrez si eu drept recompensa cand am sa-mi ating telul.
Petrecere frumoasa.

Khris de moment nu-s in apele mele , dar o sa treaca. De mancat insa incerc sa mananc sanatos.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carmen

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

omg Carmen, ai de gand sa ne omori? Tulai ce felie apetisanta! my God!
Ha ha de data asta am venit taman la tzank, sa bag o felie virtuala si sa-i urez Carmencitei La Multi Ani! Sa ne traiesti si sa fii fericita!

Eu am avut o delegatie foarte profitabila profesional si apoi si personal, fiindca nu am mers direct acasa ci am poposit o noapte la Danes, langa Sighisoara, unde of course mi-am incercat noul echipament de calarie si m-am simtit absolut bes-ti-al! Nu am cuvinte, abia astept sa am prilejul s-o fac din nou!

Va si ... mai viu
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

La multi ani, Carmen! Petrecere frumoasa! Eu n-am rezistat si mi-am infipt dintii in felia de tort, ba m-am si servit cu sangria

Criss, ce sa-ti zic, sunt bine si nu prea. Pe partea de slabit nu ma vait, dar iar slabesc de stres si de griji. Am unele probleme la munca, dar nu sunt astea cele mai grave, socrul meu are mari probleme de sanatate se pare, nu spun mai mult, maine sper sa aflam diagnosticul exact si sa vedem ce e de facut Dar stau cu o mare teama in suflet, si asta ma termina. Ma rog sa ne treaca Bunul Dumnezeu si de incercarea asta.

Va pup, ma culc devreme in seara asta. Sper sa nu uit sa ma cantaresc maine.

Noapte buna!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Carmen, multumim de tratatie. Offf, cum arata

Tzuni, sunt...oarecum. Am momente in care intru in panica si momente cand sunt ok.

Khristin, nu stiu cate kg vreau sa mai slabesc. Momentan nu ma focusez pe asta ci incerc sa stau pe linia de plutire. Probabil candva prin toamna revin in forta si sper ca vara viitoare sa fiu beach ready.

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Zuzi te pup sa-ti revi Ai cazut in depresia de dupa concediu? :(( Ce astept si eu, dar vine abia in august o saptamana. In schimb am avut un weekend tare fain acum (amandoi ne-am luat liber vineri)
O cura cu capsuni ma tenteaza si pe mine Mai nou bag la cioco in mine ca o sparta. Nu stiu ce m-a apucat. Roxa sigur m-am molipsit de la tine

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput